Αλλαγές τώρα, πριν να είναι αργά…

Αλλαγές τώρα, πριν να είναι αργά…

Γιατί ενώ στο ποδόσφαιρο γίνεται ο κακός χαμός η ΚΕΔ... κόπτεται να βγάλει τους νέους πίνακες διαιτησίας; Το μαγειρείο συνεχίζεται για τα καλά...

Το πρωτάθλημα δεν τέλεψε ακόμα. Το κύπελλο μία από τα ίδια. Ένα πράγμα είναι προτεραιότητα για την ΚΕΔ. Να βγάλει τους νέους πίνακες διαιτησίας. Ναι. Μην σας κάνει εντύπωση. Έχουν ήδη ξεκινήσει το …έργο.

Ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης κατσικώθηκαν στην επιτροπή. Ήρθε ο Λάκοβιτς, ήρθε ο Χούμπελ, τίποτα. Ξανάρθε ο Σέρβος από την UEFA, ξανάρθε ο Αυστριακός από την FIFA αλλά οι …χαϊλάντερ της ΚΕΔ επιβίωσαν. Όπως λένε ότι θα γίνει με τις κατσαρίδες σε ενδεχόμενη πυρηνική καταστροφή.

Όταν αποδεικνύεσαι τόσο ανθεκτικός, παίρνεις περισσότερο αέρα. Δεν περιμένεις τον Αύγουστο να κανονίσεις τις σφυρίχτρες της επόμενης χρονιάς. Λήγεις το θέμα νωρίτερα και κάνεις επίδειξη δύναμης. Αυτό θέλουν στην επιτροπή. Και αν κάποια μέλη της αντικατασταθούν το καλοκαίρι θα έχουν προλάβει να κληροδοτήσουν στους επόμενους τα κοράκια που θέλει η …εξυγίανση. Το άλλο που το πας; Θα έχουν «φαγωθεί» όσα δεν είναι υπάκουα.

Ένα και ένα κάνουν δύο. Αν δεν φύγουν άμεσα από την ΚΕΔ ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης θα γίνουν χειρότερα πράγματα στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός και άλλες ομάδες θα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν λειτουργήσει το VAR με κουμανταδόρο τον Κουκουλάκη θα γελάσει το σκυλί. Αλλά θα κλάψει και πολύς κόσμος.

Όσο στην ΕΠΟ είναι ο Δέδες η ΑΕΚ θα έχει το προβάδισμα. Ο Φιλιππούσης; Το ίδιο. Ο Βακάλης; Το ίδιο. Ο Γραμμένος; Γραμμένο τον έχουνε. Θέλει ξήλωμα ο μηχανισμός. Όχι το καλοκαίρι. Τώρα πριν να είναι αργά.

Μην παραμυθιάζεστε με το Grexit.Και να πάρει απόφαση η FIFA, το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει. Ίσως και να είναι για καλό αν ξεκουμπιστούν όλοι οι απίθανοι που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και κάνουν τεμενάδες στους χαλίφηδες. Ίσως τότε γίνει το πραγματικό reset.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ