Young guns: Νέα πιστόλια

Young guns: Νέα πιστόλια

Νέα «πιστόλια» έχουν εμφανιστεί και στα μέρη μας. Ο Βάτσιος, ο Τζήλος, ο Ευαγγέλου και κάποιοι άλλοι. Λένε πως η ΚΕΔ θέλει να τους κάνει διεθνείς. Δεν έχει πρόβλημα να φύγουν ο Αρετόπουλος, ο Κομίνης και δύο ακόμα από όσους έχουν τώρα το σήμα της FIFA.

Η ταινία έκανε θραύση το 1988. Τον Μπίλι Κίντ ενσάρκωσε ο Εμίλιο Εστεβέζ, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, στην κανονική ζωή, Τσάρλι Σιν και τον Κίφερ Σάντερλαντ «τρέλαιναν» τα κοριτσόπουλα. Είχαν όλο το πακέτο. Ήταν νέοι και ωραίοι. Οι ιδανικοί έφηβοι που είχε να επιδείξει το Χόλιγουντ εκείνη την εποχή.

Στην ταινία έκαναν ότι ήθελαν. Κοιτούσαν μόνο το συμφέρον τους. Κονομούσαν, περνούσαν καλά. Όταν ήταν αναγκαίο τραβούσαν το πιστόλι και εκτελούσαν. Ήταν ο φόβος και ο τρόμος για κάποιο διάστημα στην Άγρια Δύση. Τότε δεν υπήρχε ο Ιβάν. Παρέμεναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματα τους. Αυτά έγιναν στο πρώτο μέρος. Στο σίκουελ που βγήκε μετά από δύο χρόνια άλλαξε απότομα το στόρι.

Μέχρι και ο Μπον Τζόβι, που ήταν τότε στα ντουζένια του, επιστρατεύτηκε στην δεύτερη ταινία για να κοπούν πιο πολλά εισιτήρια. Όμως τα κοριτσόπουλα είδαν τους αγαπημένους τους να πέφτουν. Τον ένα μετά το άλλον. Σαν τον Καραγκούνη όταν βουτούσε για τα πέναλτι.

Ο Μπίλι Κιντ και οι φίλοι του είχαν κάνει πολλές… ζημιές. Πάρθηκε απόφαση να τους κυνηγήσουν. Να μην τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Δεν άντεξαν για πολύ καιρό. Τους ξεπάστρεψαν. Ένας μόνο από την συμμορία πρόλαβε να περάσει στο Μεξικό. Νόμιζε ότι σώθηκε. Η φήμη του είχε προηγηθεί της άφιξης του. Δεν μας έδειξαν πως τελείωσε. Άφησαν την φαντασία μας να δουλέψει.

Νέα «πιστόλια» έχουν εμφανιστεί και στα μέρη μας. Ο Βάτσιος, ο Τζήλος, ο Ευαγγέλου και κάποιοι άλλοι. Λένε πως η ΚΕΔ θέλει να τους κάνει διεθνείς. Δεν έχει πρόβλημα να φύγουν ο Αρετόπουλος, ο Κομίνης και δύο ακόμα από όσους έχουν τώρα το σήμα της FIFA.

Ακούγεται πως ο Διαμαντόπουλος και ο Σκουλάς είναι στην ίδια λίστα. Πιο ψηλά από τους υπόλοιπους. Όλως τυχαίως είναι οι δύο διαιτητές από τους οποίους έχει φέτος παράπονα η ΑΕΚ. Ίσως να θέλουν να τους δελεάσουν με το διεθνιλίκι. Για να γίνουν και αυτοί «πιστόλια». Μέχρι και τον κανονισμό θέλουν να αλλάξουν για να τα καταφέρουν.

Μέχρι στιγμής εδώ παίζεται η πρώτη ταινία. Τα νέα «πιστόλια» νομίζουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τα αγγίξει. Ότι οι προστάτες τους θα τους εξασφαλίσουν ένα λαμπρό και σίγουρο μέλλον. Όμως κάποια στιγμή θα ξεκινήσει η δεύτερη ταινία, που ήδη ετοιμάζεται. Από το τέλος προς την αρχή. Από την σκηνή στο… Μεξικό. Τότε τα νέα «πιστόλια» θα έχουν το τέλος του Εμίλιο Εστεβέζ και της παρέας του. Και κανένα κοριτσόπουλο δεν θα κλάψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ