Οι αυξήσεις της… εξυγίανσης

Οι αυξήσεις της… εξυγίανσης

Πρωταθλητισμό άλλου είδους κάνουν κάποιοι στο Πάρκο. Βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά και περνούν ζωή χαρισάμενη. Το παράδειγμα του Κολιολιού είναι χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης.

Το παλικάρι εμφανίστηκε την εποχή της ΠΔΕ. Της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που είχε διορίσει η FIFA. Τον πήγε ο Δέδες στην ΕΠΟ. Τον έβαλε στο λογιστήριο και από τότε έγινε το δεξί του χέρι. Όμως ο Δρόσος, ο επικεφαλής της επιτροπής, δεν δέχθηκε να του υπογράψει σύμβαση αορίστου χρόνου. Ο νέος υπάλληλος πήρε από την αρχή 2000 ευρώ μισθό. Καθαρά, όχι μικτά.

Μετά από περίπου ένα χρόνο έγιναν οι εκλογές στην ομοσπονδία. Ο Δέδες επανήλθε δριμύτερος για να κάνει μάγκα τον άμεσο συνεργάτη του. Οι κακές γλώσσες λένε ότι παραμύθιασε τον Γραμμένο. Του είπε ότι ο Δρόσος είχε συμφωνήσει να πάρει αύξηση ο Κολιολιός και να γίνει μόνιμος στο Γουδή.

Ο πρόεδρος νέος ήταν, έχαψε το στόρι. Λένε ότι έβαλε την υπογραφή του για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές προς όφελος του Κολιολιού, ο οποίος έγινε αναπληρωτής διευθυντής στο λογιστήριο. Όμως δεν πήρε μόνο βαθμό. Ο μισθός ανέβηκε στις 5.000 τον μήνα! Καθαρά, όχι μικτά.

Το πρόβλημα είναι ότι τα παραπάνω δεν έχουν την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Έχουν γίνει παράτυπα. Οι ενώσεις δεν ξέρουν τίποτα. Ότι ένας Κολιολιός τρώει με χρυσά κουτάλια επειδή πιάστηκε κορόιδο ο Γραμμένος από τον Αλέξη.

Ο υπάλληλος των πέντε χιλιάρικων δεν βρίσκεται σε οποιοδήποτε πόστο. Σε κάποιο απλό. Λύνει και δένει στο λογιστήριο. Με ότι σημαίνει αυτό πρακτικά. Μπορεί να προκύψουν τίποτα ενδιαφέροντα στοιχεία στο μέλλον.

Ο Αλέξης πάντως την δουλειά την έκανε και με το παραπάνω. Ο Κολιολιός είναι υπόχρεος απέναντι του. Τα δύο χιλιάρικα δεν γίνονται εύκολα πέντε. Έτσι απλά. Ακόμη και αν είναι κάποιος ο καλύτερος υπάλληλος του κόσμου. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που έγιναν όλα αυτά. Είναι δυνατόν ο Γραμμένος να μην έχει πάρει γραμμή τι συμβαίνει στην ομοσπονδία που είναι πρόεδρος;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ