Στοίχημα : Θα τα δώσουν όλα μα όλα

Στοίχημα : Θα τα δώσουν όλα μα όλα

Η Μπάγερν μας έκανε τη χάρη σε αντίθεση με τη Γιουβέντους, αλλά έπεται συνέχεια * Παράλληλες ματιές και στην ελληνική Β’ Εθνική.

Παιχνίδι λαθών είναι το ποδόσφαιρο. Και όταν μια από τις πλέον φημισμένες άμυνες του κόσμου κάνει σφάλματα σαν αυτό του Κιελίνι (ή του Μπουφόν, ποιος ξέρει;), μοιραία κρίνονται οι αναμετρήσεις. Αυτό το λάθος πάντως, απέφερε το καλύτερο γκολ σίγουρα του φετινού Champions League και ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της διοργάνωσης. Το 0-3 της Ρεάλ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Το ματς παιζόταν στα ίσα μέχρι να γίνει αυτό το λάθος και σε εκείνο το χρονικό διάστημα πιο κοντά στο γκολ πλησίαζαν οι Ιταλοί και όχι οι Ισπανοί. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κάπως έτσι γράφεται η ιστορία με τους ήρωες της.

Η Μπάγερν αντίθετα μας έκανε τη χάρη, ως συνήθως άλλωστε. Θέλαμε και anytime σκόρερ τον Ριμπερί. Τα κατάφερε ο αφηνιασμένος Γάλλος, όμως η επιτυχία του κατοχυρώθηκε όχι ως δική του, αλλά ως αυτογκόλ του Νάβας.

Για να δούμε τα σημερινά. Όλος ο κόσμος θα πέσει πάλι στο Champions League. Και εμείς δεν θα χαλάσουμε χατίρι κανενός. Να σημειώσουμε ότι και οι τέσσερις ομάδες θα τα δώσουν όλα μα όλα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο να τους ενδιαφέρει. Η Σίτι απέχει μια νίκη από τη μαθηματική εξασφάλιση της Premier League. Κάπως έτσι και η Μπαρτσελόνα στο δικό της «μαραθώνιο». Η Λίβερπουλ απέχει ελάχιστα από την οριστικοποίηση της δικής της συμμετοχής στο επόμενο Champions League. Η Ρόμα ίσως είναι λιγότερο άνετη από τους υπόλοιπους, καθώς μάχεται για να μείνει στην τετράδα του καμπιονάτο, όμως όταν πατάει στο Καμπ Νόου ποιος Ρωμαίος νοιάζεται για το πρωτάθλημα;

Η Μπάρτσα θα πιέσει όσο δεν πάει. Οι Ιταλοί θα κάνουν ό,τι μπορούν. Όμως, αν κοιτάξουμε τη μεσαία τους γραμμή, λείπει ο Ναϊνγκολάν. Και αναρωτιόμαστε με ποιον θα κερδίσουν τη μάχη του κέντρου; Με τον Ντε Ρόσι ή τον Στρόοτμαν; Άσος για τους συντηρητικότερους και ενδεχομένως over 2,5 για τους κάτι παραπάνω από αυτούς. Ο πολύς ο κόσμος θα στραφεί στα 4-6 γκολ δεν θα φέρουμε καμία αντίρρηση.

Όσο για σκόρερ, ο Λουίς Σουάρες μας έχει πληρώσει επανειλημμένως μέσα στη χρονιά. Θα… χαρούμε να το ξανακάνει.

Πάμε και στο Άνφιλντ. Θα αποφύγουμε εδώ το αποτέλεσμα. Είτε δούμε άσο είτε διπλό είτε ισοπαλία με γκολ, μάλλον κανένας δεν θα εκπλαγεί. Ούτε ο Κλοπ ούτε ο Γουαρντιόλα. Οπότε, γιατί να πληρώσουμε για να το μάθουμε; Κρατάμε …χαρακτήρα κι ας δελεαζόμαστε από το 2,70 του άσου. Θα ακολουθήσουμε τη λογική των ομάδων. Επιθετικά παίζουν. Θα πιέσουν αμφότερες στο διάστημα που αναλογεί στην κάθε μία. Και λογικά θα σκοράρουν. Συνεπώς το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ είναι ίσως η πιο συνετή επιλογή. Ρισκάροντας περισσότερο, θα πάρουμε και το over 3,5.

Όσο για σκόρερ, για τον Σαλάχ, ισχύει ότι με τον Λουίς Σουάρες.

Από τα σεντόνια στα …αλώνια

Όσοι ποντάρετε στο διαδίκτυο αποκλειστικά, έχει και ελληνική Β’ Εθνική σήμερα. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι ποντάρεται έντονα και πέφτει το Χ και το 2 στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Καλλιθέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ