Το μεταγραφικό «ντου» του ΠΑΟΚ για τον Κιβρακίδη!

Το μεταγραφικό «ντου» του ΠΑΟΚ για τον Κιβρακίδη!

To10.gr αποκαλύπτει τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τον 25χρονο δεξιό μπακ και την προσπάθεια για deal... αλά Λημνιού.

Ακριβώς έναν χρόνο πριν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος πρωταγωνίστησαν στο ίδιο σκηνικό. Στις 5 Απριλίου του 2017 οι Θεσσαλονικείς πέρασαν νικηφόρα (με 2-0) από το Περιστέρι και έμειναν κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου της περιόδου 2016-17, στηρίζοντας τις ελπίδες τους στον… Πλατανιά και τον (παρατηρητή του Ολυμπιακός-ΑΕΚ) Λασκαράκη, για τιμωρία του Ολυμπιακού.

Παράλληλα με την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Σπανού, ο ΠΑΟΚ φρόντισε και για μία ποδοσφαιρική επένδυση. Την εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ο Δικέφαλος προχώρησε στην αγορά του νεαρού εξτρέμ, Δημήτρη Λημνιού. Η μεταγραφή είχε σηκώσει μπόλικη σκόνη, καθώς πέραν του ότι ολοκληρώθηκε ελάχιστα 24ωρα πριν από το παιχνίδι, είχε προκαλέσει τεράστια σύγκρουση μεταξύ των δύο μάνατζερ του παίκτη.

Ενώ, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποκτήσει τον 18χρονο παίκτη ακόμη και ως ελεύθερο (κατά τον ένα ατζέντη, που προσπάθησε να χαλάσει τη δουλειά), αποφάσισε να πληρώσει σχεδόν 1.000.000 € στον Ατρόμητο!

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, φαίνεται ότι αποφάσισε να τηρήσει και φέτος τα γούρια του στο Περιστέρι. Ετσι, έχουν ξεκινήσει νέες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων, ώστε να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό η μεταγραφή του Κυριάκου Κιβρακίδη στον ΠΑΟΚ!

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν τον 25χρονο δεξιό μπακ του Ατρόμητου πολύ καλή εναλλακτική λύση πίσω από τον Λέο Μάτος και επειδή ενημερώθηκαν ότι μπορεί να εμπλακεί ενεργά και άλλη ομάδα για το καλοκαίρι, αποφάσισαν να κινηθούν από τώρα. Στην πεπατημένη της περίπτωσης Λημνιού.

Ο Γιώργος Σπανός δεν έχει απαντήσει θετικά ακόμη, αλλά εάν η πρόταση είναι η σωστή, μπορεί να ξεπεράσει τις σκέψεις του πως ίσως κατηγορηθεί για «μονοπωλιακού τύπου σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη», σε μεταγραφικό επίπεδο. Εξάλλου και τα νούμερα που ακούγονται για την πώληση του αρχηγού της ομάδας του Περιστερίου, σίγουρα δελεάζουν τον πρόεδρο του Ατρόμητου.

Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κιβρακίδης διάγει αξιοπρόσεκτη σεζόν φέτος. Ο 25χρονος δεξιός μπακ και αρχηγός της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, έχει 30 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2019. Αρα ο Ατρόμητος, είτε πρέπει να του το ανανεώσει άμεσα είτε να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ