Το μεγάλο «αγκάθι» για την παραμονή Αραούχο στην ΑΕΚ

Το μεγάλο «αγκάθι» για την παραμονή Αραούχο στην ΑΕΚ

Η «Αραουχιάδα» ξεκίνησε για τα καλά όμως το βασικό εμπόδιο για να συνεχίσει να παίζει με τα κιτρινόμαυρα δεν είναι ούτε η Λας Παλμας ούτε οι οικονομικές απαιτήσεις της...

Τα δυο γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον μετέτρεψαν σε talk of the town που λένε και στο χωριό μου και την Δευτέρα άπαντες μιλούσαν για το μέλλον του.

Ψάχτηκα λίγο και εγώ και κατάφερα να ξετρυπώσω μια λεπτομέρεια που μπορεί να περικλείει όλο το ζουμί. Φυσικά είμαι σίγουρος ότι η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ και τη νέα περίοδο δεν θα γίνει απλά καλοκαιρινό σήριαλ αλλά θα σπάσει όλα τα κοντέρ αφού πρόκειται για τον αγαπημένο της εξέδρας και έναν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια.

Όχι, κύριοι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι η Λας Πάλμας και οι οικονομικές της απαιτήσεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ να κουνηθεί στο ΟΑΚΑ μπορεί να κάνει υπέρβαση.

Θεωρήστε δεδομένη και την επιθυμία του Αργεντινού επιθετικού να παραμείνει στην ΑΕΚ και να συνεχίσει να γράφει ιστορία μαζί της. Τότε ποιο είναι το πρόβλημα;

Όλα τα κάστρα πέφτουν από μέσα και ο Αραούχο φέρεται να μην αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες  ο επιθετικός της Ένωσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα, στο οποίο δεν έχει βρει λύση μέχρι στιγμής. Και αν δεν καταφέρει να το λύσει, τότε δεν μπορεί να φύγει από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα και τα δυο παιδιά του Αργεντινού δεν τον ακολούθησαν φέτος στην Αθήνα και ζουν στην Ισπανία. Ο Αραούχο δυο φορές τον μήνα παίρνει άδεια από τον Χιμένεθ και την ΑΕΚ για να τους επισκεφτεί στην Ιβηρική χερσόνησο. Του λείπουν αφάνταστα ο Ιάν Ματέο και η Βαλεντίνα και δεν μπορεί να ζήσει μακριά τους.

Φέτος έχει κάνει πολλές θυσίες και έχει κουραστεί αφάνταστα πολύ ψυχολογικά κυρίως με αυτό το θέμα. Στο στενό του περιβάλλον εμπιστεύεται ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και τη νέα σεζόν. «Πάνω απ’ όλα η οικογένεια» τους μεταφέρει. Πάνω και από την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ