Αυτός είναι ο επιθετικός-πιστόλι που παίρνει ο ΠΑΟΚ

Αυτός είναι ο επιθετικός-πιστόλι που παίρνει ο ΠΑΟΚ

Ο Instagrammer Γιώργης αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ήδη παικταρά για το καλοκαίρι, αλλά μόνο ο Βασίλης Δεκάρικος ξέρει ποιος είναι ο ιδανικός φορ για τον ΠΑΟΚ και ποιος ο αναπληρωματικός του.

Καλοί μου φίλοι καλή Πρωταπριλιά. Μια μέρα παρεξηγημένη. Πού είναι το κακό να λες ψέματα, δηλαδή; Πού είναι το πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω. Γιατί ρίχνεις στην πυρά κύριε τον ψεύτη; Τι σου έκανε; Οταν ο άλλος είναι ψεύτης και το λέει, τουλάχιστον είναι… τίμιος. Σου λέει εγώ δεν γουστάρω να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Θέλω να λέω τα σύκα σκάφη και τη σκάφη σύκα.

Αλλά εγώ, φίλε αναγνώστη, δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με αυτούς που δεν λένε ότι είναι ψεύτες, αλλά είναι εθισμένη στην αλλοίωση της πραγματικότητας. Είμαι υπέρμαχος του virtual reality και για αυτό αγαπώ ακόμη και τους ψεύτες που λένε ψέματα, πως δεν είναι ψεύτες. Είναι αυτοί που δεν αντέχουν την αλήθεια και στο δηλώνουν. Σου λέει, εσύ την αντέχεις; Κι αν την αντέχεις, πόση αντέχεις; Γιατί ο ίδιος δεν την αντέχει. Και έτσι γράψει ψέματα. Αρα και αυτός είναι ένας τίμιος ψεύτης. Αφού στο λέει ότι δεν αντέχει την αλήθεια.

Σε αυτό το σημείο καλέ μου αναγνώστη, θα σταματήσω να γράφω για την αγαπημένη μου μέρα και θα κάνω αποκαλύψεις. Σοβαρές αποκαλύψεις, όχι γιαλαντζί. Όχι σαν αυτές που σου πουλάνε οι δήθεν ρεπόρτερ της συμφοράς. Εδώ μιλάμε για ρεπορτάζ καυτό και σοβαρό. Ρεπορτάζ που συναγωνίζεται σε εγκυρότητα και τις αποκαλύψεις του site της εξυγίανσης, αναφορικά με το πόσο σούπερ ντούπερ ουάου προεδράρα θεωρεί η FIFA τον Βαγγέλη τον Γραμμένο. Οσο για τις κατηγορίες πως η ΕΠΟ είναι της πλάκας, κάνει πλάτες στους «δικούς της» και οδηγεί το ποδόσφαιρο σε GREXIT; Αυτά δεν ισχύουν. Είναι ψευδαισθήσεις και κακοήθειες, όπως θα ενημερώσει, είτε μέσω viber είτε μέσω κάποιου έτοιμου κειμένου, ο Κυριάκος Χ2. Ζηλεύουν αυτοί οι τιποτένιοι στη FIFA γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον πνευματικό και παραγοντικό όγκο ενός τέτοιου τιτάνα της ΕΠΟ.

Πάμε στις αποκαλύψεις, όμως, γιατί δεν θέλω να σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Μεταγραφικές αποκαλύψεις για την ΠΑΟΚάρα. Ο Instagrammer υιός, αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πάρει έναν παίκτη για το καλοκαίρι. Οι κακεντρεχείς που υποστηρίζουν ότι έκλεισε πριν το ματς με τον Ατρόμητο και τον Κιβρακίδη, όπως και τον Πέδρο Κόντε πριν τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν ξέρουν τι λένε. Αυτές δεν είναι μεταγραφές. Αυτές είναι τρίχες μπροστά στα μεγάλα μπαμ.

Διότι ο ΠΑΟΚ, φίλε μου, δεν θα μπορούσε παρά να αναζητά έναν επιθετικό-πιστόλι. Έναν παίκτη που δεν θα σκοράρει απλά, θα εκτοξεύει σφαίρες με τα πόδια του, ρουκέτες μη σας πω. Όχι, μην πάει το μυαλό σας στον «πιστολέρο» Κώστα Μήτρογλου. Αυτός είναι άλλου τύπου εκτελεστής. Ενας είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν «Λούκι Λουκ» Σαββίδης και ο ευφυής Ραντανπλάν: Ο σπουδαίος Αλεξάντρ Κοκόριν. Ο κορυφαίος Ρώσος επιθετικός.

Μη βιαστείς να με διορθώσεις και να μου πεις ότι αυτός κάνει καμιά 30ριά εκατομμύρια. Ο Ιβάν έχει ρούβλι με το τσουβάλι και δεν μασάει από τιμές. Επίσης, μη μου πες ότι το παιδί έπαθε ρήξη χιαστών και θα χάσει και το Μουντιάλ. Αυτό δεν έχει σημασία, με τα χέρια θα «εκτελεί» στην ΠΑΟΚάρα. Δεν θα χρειάζεται να τρέχει. Μπαμ και κάτω θα είναι οι αντίπαλοι αμυντικοί και τερματοφύλακες. «Εεε, οοο, με Μάγκνουμ και Μπερέτα την κούπα θα σηκώσουμε στον Πύργο τον Λευκό», θα τραγουδούν για πάρτη του οι αγνοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Ενώ ο Τσακαλώτος θα μας ενημερώσει από τη σουίτα ότι «για κάθε πιστολιά του Κοκόριν, θα παίρνει 1.000 ευρώ ένας ΠΑΟΚτσής». Κατά το περίφημο του ΤσακαΠΑΟΚ: «Αν το πλεόνασμα το 2019 είναι 4% το επιπλέον 0,5%, επειδή θα είμαστε εκτός μνημονίου, το κάνουμε ό,τι θέλουμε. Θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΟΚτσή»!

Γιατί Κοκόριν, όμως και όχι κάποιον άλλον σπουδαίο φορ, επιπέδου Τόργκελε ή Μουσλίμοβιτς; Οι λόγοι είναι απλοί και τους καταμετράμε…
* Είναι Ρώσος, άρα μπορεί να συνεννοηθεί απευθείας (και μέσω skype) με τον Ιβάν.
* Εχει άριστη γνώση της χρήσης πιστολιού, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.
* Το επίθετό του ταιριάζει γάντι στη συμπεριφορά του instagrammer υιού.
* Τον όνομά του είναι «Αλέξανδρος», άρα λάτρης του Μεγαλέξανδρου (ίσως και του Κούδα), άρα «Ζήτω η Μακεδονία».
* Δίνοντας δουλειά σε έναν Ρώσο, ο Ιβάν μπορεί να στείλει νέα επιστολή στον Πούτιν ζητώντας του να βάλει μυαλό στους Σκοπιανούς για την ονομασία και να επιστρέψει το νερό στη Θεσσαλονίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZoiAZ7jphw

Κλείνοντας, φίλε αναγνώστη, θα ήθελα να κάνω και τη δική μου πρόταση στον Ιβάν και τον Instagrammer υιό του. Μια πρόταση ανατρεπτική, που θα του αρέσει σίγουρα. Να πάρει, λοιπόν, και τον Ράφικ Τζιμπούρ στην ομάδα. Είναι ο παίκτης που λείπει από τον ΠΑΟΚ. Και από όπλα ξέρει, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία του Ερνέστο Βαλβέρδε. Και παλικάρι είναι, όπως θυμάται ο Πάμπλο Γκαρσία που έκανε την… πάπια μέσα στην Τούμπα μπροστά στην τρέλα του Αλγερινού. Και μπουνιές-κουτουλιές ξέρει να ρίχνει, όπως μπορούν να σας διαβεβαιώσουν άνθρωποι του Πανιωνίου, του Ατρόμητου, ο Σκόκο, ο Μερίνο κλπ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ