Θα αντέξει στη θέση του ο Κλοπ;

Θα αντέξει στη θέση του ο Κλοπ;

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να οδηγήσει τη Λίβερπουλ σε νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως κέρδισε τα προσχήματα

Η δήλωσή του «δεν πρόκειται ποτέ να ακολουθήσω τις τακτικές του Μουρίνιο» και το γεγονός ότι σε 8 αναμετρήσεις με ομάδες του Πορτογάλου έχει υποστεί μόνο μια ήττα, ίσως να ενισχύουν επικοινωνιακά το προφίλ του. Όμως, ποτέ και κανένας δεν …τόλμησε να αμφισβητήσει τον Γερμανό στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Για το έργο του ακούγονται πολλά. Και θα συνεχίσουν να ακούγονται, αφού οι «κόκκινοι» βλέπουν στην κατάταξη να έχουν από πάνω τους ακόμα και τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα (εντυπωσιάζει και ανέβηκε στην τετράδα μετά τη νίκη – με ανατροπή – απέναντι στην Άρσεναλ). Μάλιστα ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πίσω του και τον Αντόνιο Κόντε της Τσέλσι και τον Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ. Μόνο ο Ποκετίνο της Τότεναμ, ο Μουρίνιο και ο Γκουαρντιόλα έχουν καλύτερη θέση από αυτόν!

Αλλά ας επιστρέψουμε στον Κλοπ. Προ μηνών, στις αποδόσεις που έδιναν οι βρετανικές στοιχηματικές εταιρείες για bet πάνω σε αποχώρηση προπονητή είχε απόδοση 100/1. Όλοι το θεωρούσαν απίθανο. Με το πέρας των αγωνιστικών όμως και την αδυναμία της Λίβερπουλ να σημειώνει νίκες, τα ποσοστά της ισχύος του περιορίστηκαν.

Στο 16/1 αυξήθηκαν οι πιθανότητές του να αποτελέσει παρελθόν. Πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι οι τιμές είχαν πέσει ακόμα πιο πολύ (στο 10/1) και περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια…

Και όχι μόνο για τον Κλοπ. «Ασανσέρ» θυμίζουν οι αυξομειώσεις των πιθανοτήτων να φύγει από την Τσέλσι ο Κόντε, αντίθετα ενισχύεται σιγά σιγά η παραμονή του Σλάβεν Μπίλιτς στη Γουέστ Χαμ. Μέχρι νεωτέρας βέβαια…

Λίγο στοίχημα τώρα

Κατ’ αρχήν χθες το Χ2 στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε σχεδόν πανεύκολα. Μια ευκαιρία δημιούργησαν οι γηπεδούχοι και ουσιαστικά μία οι φιλοξενούμενοι και την έχασε ο Λουκάκου, από τον οποίο περιμέναμε να σκοράρει για να πληρωθούμε.

Η Άστον Βίλα λύγισε στην πίεση της Γουλβς, αλλά στην Αργεντινή η Αρχεντίνος Τζούνιορς έκανε διπλό μέσα στο σπίτι της Ροζάριο. Το σημείο πλήρωσε επί 5,20 και το Χ2 επί 2,02.

Σήμερα λέμε να μιλήσουμε γαλλικά. Αναζητώντας πάντα είτε ισχυρό φαβορί σε ικανοποιητική απόδοση είτε αναντιστοιχία τιμών, ψάχνοντας το λεγόμενο «λάθος» – αν υπάρχει κάτι τέτοιο – των παρόχων του στοιχήματος.

Η Νις εντυπωσίαζε την προηγούμενη σεζόν. Έφτασε στο σημείο να διεκδικεί θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν κατάφερε, αφού έπεσε πάνω στην ανώτερη Νάπολι. Μέσα στο τρέχον πρωτάθλημα δεν δείχνει σταθερή, παρά την παρουσία ηχηρών και ποιοτικών ονομάτων, όπως ο Μπαλοτέλι, ο Σερί, ο Πλεά και αρκετοί άλλοι.

Ένα ποιοτικό σύνολο, όταν δεν βρίσκεται στα καλύτερά του, χρειάζεται χρόνο να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί. Υπό αυτή την έννοια, η δεκαπενθήμερη διακοπή ενδέχεται να έχει ωφελήσει τους «Νισουά». Η πιθανότητα αυτή σε συνδυασμό με τις αποδόσεις που κυμαίνονται κοντά στο 3,00 μας κάνουν να ενδιαφερόμαστε για το διπλό ή το Χ2 της στον σημερινό της αγώνα στο Μοσόν με τη Μονπελιέ. Αυτή είναι καλά οργανωμένη, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας μια από τις ισχυρότερες άμυνες στη Λιγκ 1 (6 γκολ σε 8 αγωνιστικές). Επιθετικά όμως, δεν δρέπει δάφνες παραγωγικότητας. Όλα κι όλα 5 γκολ έχει βάλει. Και ειδικά σήμερα θα της λείψει με τιμωρία ο βασικός στόπερ Μέντες και ο βασικός επιθετικός Σιό.

Έχουμε την τάση να εμπιστευόμαστε ομάδες που σκοράρουν και η Νις έχει αυξημένες τέτοιες δυνατότητες. Είτε με τη νίκη της είτε με το Χ2 λοιπόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ