Κίτρινα θα τα βλέπει στο ΟΑΚΑ ο Θάνος

Κίτρινα θα τα βλέπει στο ΟΑΚΑ ο Θάνος

Της Ένωσης Γρεβενών που είχε δώσει το παρών στη κοπή της πίτας ο Μελισσανίδης, είναι ο Θάνος που σφυρίζει τη Κυριακή ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Λίγος σαν διαιτητής αλλά τη δουλειά του τη κάνει.

Αμετανόητοι είναι Περέιρα και σία. Μετά από τα τραγελαφικά που έγιναν από τους Κομίνη-Ποντίκη, στη Τούμπα, όρισαν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός το Θάνο. Έναν από τους χειρότερους διαιτητές. Ο Θάνος είχε δώσει το πέναλτι στον Βαρέλα και πέρασε με διπλό ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Στο Απόλλωνας-Λεβαδειακός, απέβαλε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων κι ανακάλεσε, την απόφασή του, ύστερα από πέντε λεπτά.

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Με λάθη ο Σέζος, αλλά χωρίς σκοπιμότητα.
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Από τους καλούς διαιτητές ο Τζήλος. Ότι βλέπει θα δίνει η Κουρομπίλια, επικίνδυνος ο δεύτερος βοηθός Γκάγκας.
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Ο Κουτσιαύτης είναι που είχε δώσει το πέναλτι κι ισοφάρισε ο Ολυμπιακός τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραισκάκης.
Πανιώνιος-Ξάνθη: Που να κοιμηθείς το Σάββατο βράδυ, έτσι και σε σφυρίζει τη Κυριακή ο Παπαπέτρου;
Απόλλωνας-Λάρισα: Φωτιά και λαύρα είναι το παιχνίδι κι ο Καραντώνης είναι ικανός να το τινάξει στον αέρα.
Κέρκυρα-Λαμία: Για πάρτη του θα παίξει Σιδηρόπουλος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Η ΑΕΚ μπορεί να είναι επτά βαθμούς μπροστά αλλά ο Γιαννάκης δεν σταματάει να δουλεύει. Έδρα θα παίξει ο Θάνος αλλά καθώς δεν έχει τη στόφα είναι επικίνδυνος. Του χαλίφη του Βορρά ο βοηθός Ευθυμιάδης. Ο Τουμπακάρης ήταν της προηγούμενης κατάστασης έκανε κωλοτούμπα και θα πάει με τον δυνατό.
Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς: Ξεκούραστο μεροκάματο για τον Στυλιαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ