ΑΕΚ : Ψάχνεται ο Χιμένεθ!

ΑΕΚ : Ψάχνεται ο Χιμένεθ!

Το βιογραφικό του προπονητή της ΑΕΚ φιγουράρει σε αρκετά γραφεία μάνατζερ και συλλόγων του εξωτερικού…

Η λογική θέλει το μεγάλο ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού προπονητή να ορίζεται μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.

Επειδή αυτά τα ραντεβού είναι πάντα απρόβλεπτα, ρωτήστε και τον Γκουστάβο Πογέτ που παραιτήθηκε- απολύθηκε μετά από την μεταμόρφωση της ομάδας πριν από δυο χρόνια, ο Χιμένεθ προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 54χρονος Ισπανός τεχνικός οδηγεί την Ενωση στον δρόμο για τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 24χρόνια και πιθανότατα και το νταμπλ, ενώ και στην Ευρώπη αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι. Όμως, είναι άγνωστες τόσο οι δικές του προθέσεις όσο και της ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ φαντάζεται ότι θα πρέπει να εξαργυρώσει ακριβά μια τέτοια σεζόν. Στον δικέφαλο θα έχουν την ίδια άποψη; Ως γνωστόν ο «τίγρης» είναι αρκετά σφιχτός και εφόσον ο Ισπανός ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα, δεν το έχει σε τίποτα να τον στείλει…

Ο έμπειρος τεχνικός ενόψει αυτού του ραντεβού, θέλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο και για αυτό έχει ξεκινήσει το ψάξιμο για νέα στέγη. Ο εκπρόσωπος του έχει στείλει το βιογραφικό του σε γραφεία μάνατζερ της Τουρκίας, στην Ασία αλλά και τον κόλπο, όπου θήτευσε στο Κατάρ και η προϋπηρεσία μετράει. Επίσης υπάρχουν και απ ευθείας επαφές με κάποιους συλλόγους όπου υπάρχει καλή πρόσβαση. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα του χαρίζει πόντους όπως και η αήττητη πορεία στην Ευρώπη.

Τι θα γίνει στην περίπτωση που λάβει κάποια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό ή την πατρίδα του; Καλή ερώτηση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ