Κωστούλας : «Δεν εφαρμόζεται ο ΚΑΠ για κάποιες μεγάλες ομάδες»

Κωστούλας : «Δεν εφαρμόζεται ο ΚΑΠ για κάποιες μεγάλες ομάδες»

Δε χαρίστηκε σε κανέναν ο ισχυρός άντρας του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας. «Η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο πάντα τιμωρείται. Θα βοηθήσουν οι αυστηρότερες ποινές» είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας δε χαρίστηκε σε κανέναν αναλύοντας την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μολονότι η συνέντευξη του ισχυρού άντρα του Παναιτωλικού επιχειρήθηκε να ενταχθεί στο πλαίσιο να ολοκληρωθεί η «αγιογραφία» του Ιβάν Σαββίδη και να εξευμενιστούν τα πνεύματα μετά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και έχοντας στη ζώνη του ένα περίστροφο, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου είπε ορθά – κοφτά αυτό που σκέφτεται.  

Αναφερόμενος στο περιστατικό που αποτέλεσε την αφορμή να διακοπεί το πρωτάθλημα και την εικόνα του Σαββίδη με το κουμπούρι που έκανε τον γύρο του κόσμου, ο ισχυρός άντρας του Παναιτωλικού σημείωσε ξεκάθαρα ότι «δεν έπρεπε να το έχει μαζί του στο γήπεδο το όπλο» ενώ πρόσθεσε ότι «μια εισβολή μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάντα τιμωρείται».

Βέβαια ο Φώτης Κωστούλας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα φαινόμενα αδικίας που παρατηρούνται από τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων. «Οι νόμοι του ΚΑΠ δεν εφαρμόζονται όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα όσον αφορά στις μεγάλες ομάδες. Εκεί κάποιοι κλείνουν τα μάτια» είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου.

Η διακοπή πρωταθλήματος και οι αυστηρότερες ποινές

Αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος ο κ. Κωστούλας είπε: «Δεν με βρήκε καθόλου σύμφωνο η διακοπή. Την θεώρησα εντελώς λάθος κίνηση. Αυτές οι κινήσεις δεν βοηθάνε κανέναν. Την πληρώνουν όλες οι ομάδες, και κυρίως οι μικρότερες ομάδες. Περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι». Ωστόσο αναφερόμενος στο νέο πλαίσιο που θα επιχειρηθεί να περάσει στο ποδόσφαιρο σημείωσε ότι «Οι λύσεις με αυστηρότερες ποινές θα βοηθήσουν».

Βέβαια το βασικότερο θέμα είναι η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Αναφερόμενος σε αυτό ο κ. Κωστούλας σημείωσε: «Νομίζω το πρωτάθλημα αργά η γρήγορα θα ξεκινήσει. Όλες οι ομάδες θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν τον κανονισμό. Και εμείς όταν υπογράψαμε δεν ήμασταν σύμφωνοι σε όλα αυτά που έλεγε ο κ. Βασιλειάδης. Νομίζω η συμφωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει αργότερα, και δεν θα σταθούμε μόνο σε αυτά τα οκτώ σημεία. Για αυτό εμείς το υπογράψαμε. Είμαστε εδώ για να το ξανασυζητήσουμε. Ίσως χρειαστούν διορθώσεις και αλλαγές».

Δεν πρόκειται να αφήσω τον Παναιτωλικό

Εκτός από τις αδικίες που εντόπισε στην εφαρμογή των ποινών του ΚΑΠ, τη διακοπή και την επανέναρξη του πρωταθλήματος και φυσικά τα απανωτά κρούσματα βίας στο γήπεδο της Τούμπας, ο Φώτης Κωστούλας μίλησε και για τη δική του ομάδα, τον Παναιτωλικό: «Ανησυχήσαμε μήπως μπούμε σε περιπέτειες, αλλά επανήλθαμε. Αποφύγαμε τα χειρότερα και θα μπορούσαμε με λίγο τύχη να είμαστε και ψηλότερα. Η σκέψη είναι να συνεχίσει ο Δέλλας. Υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές. Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ