Πας Μαξίμου; Σου χαρίζουν το -3…

Πας Μαξίμου; Σου χαρίζουν το -3…

Έτσι είναι, αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη ή αν προτιμάτε την Κυβέρνηση «δικιά σου», κάτι σαν τον «δικό μας» Βαγγέλη Γραμμένο, γλιτώνεις το -3. Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα. Ο Σκουτέρης που με «κοπτοραπτική» γλίτωσε τον ΠΑΟΚ, τώρα θυμήθηκε τον Πειθαρχικό κώδικα και διατήρησε το -3 του Ολυμπιακού. Δεν ήταν ξημερώματα βλέπετε!

Στην χρονιά της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου (που βεβαίως μας τελείωσε γρήγορα-γρήγορα) δεν χρειάζεσαι καλούς δικηγόρους για να ανατρέπεις αποφάσεις. Μια βόλτα στο Μαξίμου αρκεί. Μια βόλτα να δεις τα «φιλαράκια» σου, να βάλεις και λίγο τις φωνές για τις… αδικίες και τον «πόλεμο» που δέχεσαι και ξάφνου, ξημερώματα σου έρχεται η απόφαση που θες.

Όπως καλή ώρα ο Ιβάν Σαββίδης που πήγε για διαμαρτυρία στην «δικιά του» Κυβέρνηση, κατά το «δικός μας» Βαγγέλης Γραμμένος, και είδε τον Σκουτέρη και την Επιτροπή Εφέσεων να ρίχνουν το -3 και το κεκλεισμένων των θυρών τα ξημερώματα για την πρωτόδικη τιμωρία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ.

Βλέπετε τα έκανε τα κόζια ο Ιβάν, οι πόρτες (οι πίσω βέβαια για να μην μας δει κανά μάτι, παρότι μας βλέπουν όμως) είναι πάντα ανοικτές για τον φίλο της Κυβέρνησης.

Ένα μικρό «μαγειρεματάκι», ένα μικρό «πραξικοπηματάκι», μια ματιά στον Μπαμπινιώτη και βρίσκεται η λύση για τους φίλους μας.

Η ίδια λοιπόν η Επιτροπή Εφέσεων με τον κ. Σκουτέρη πάντα πρόεδρο της, τον άνθρωπο που ουσιαστικά κατάργησε τον πειθαρχικό κώδικα, έκανε «κοπτοραπτική» και διάλεξε από το λεξικό λέξεις που βόλευαν για να επιστρέψει το -3 στον ΠΑΟΚ, αποφάσισε σήμερα, μόλις καμιά 15αρια μέρες μετά από τότε που περιμέναμε την απόφαση, να διατηρήσει το -3 του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το -3 που δέχθηκε ο Ολυμπιακός για ματς που ξεκίνησε κανονικά, τελείωσε κανονικά, κανείς από τους αξιωματούχους δεν κινδύνεψε, αλλά επειδή η έκθεση της Αστυνομίας και μόνο ανέφερε επεισόδια αρκούσε για να τιμωρηθεί.

Και έγινε το παράδοξο! Η ίδια επιτροπή να μην αποφασίζει -3 για ματς που δεν ξεκίνησε καθόλου (για να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ) αλλά να τιμωρεί με -3 τον Ολυμπιακό για ματς που ολοκληρώθηκε κανονικά!

Βλέπετε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου εξ ου και η τιμωρία της εξυγίανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ