Πόσες… κατηγορίες αντέχεις;

Πόσες… κατηγορίες αντέχεις;

Ακορντεόν το έκαναν το σάιτ της… αλήθειας τα παιδιά της Δάφνης και της Θεσσαλονίκης. Από «εγκληματική» σε «συμμορία» και τούμπλαλιν «εγκληματική». Τώρα που τον ερούφηξαν(sic), με το συμπάθιο κιόλας, ψάχνουν από κάπου να πιαστούν. Και το αποκούμπι που τους έμεινε θα έχει το ίδιο τέλος.

Ζω ένα δράμα αγαπητή μου αναγνώστρια και αναγνώστη. Εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος που δίνω μάχη για την αλήθεια μέσα στο άντρο της ακολασίας μπερδεύτηκα ολίγον τι… Ως γνωστόν η ενημέρωση μου δεν πηγάζει (Ουάου, Μπαμπινιώτης λέμε) από to10.gr που μόνο κάτι λίγα εκατομμύρια εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους εδώ και πέντε μήνες που ήρθε και μας «σβερκόθηκε»!

Ναι, ήρθε και μας χάλασε την μανέστρα αυτό το διαβολεμένο σάιτ με το αριστερό εξτρέμ που δεν βάζει κώλο (sic) κάτω.

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος κυρίες και κύριοι ενημερώνεται μόνο από το σάιτ της αλήθειας! Πόσο αλήθεια αντέχεις! Ουάου! Και στο τέλος η αλήθεια πάντα θριαμβεύει! Ουάου Χ2!

Αυτό το τέλος βεβαίως που η αλήθεια θριαμβεύει έκατσε ολίγον τι βαρύ! Τρία χρόνια τώρα οι ακούραστοι εργάτες της τίμιας δημοσιογραφίας έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα! Πάντα με γνώμονα την αλήθεια ε; Πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου, όλων εσάς βρε! Α, να χαθείτε με πήραν τα ζουμιά!

Τι να πρώτο θυμηθώ ο άμοιρος! Την γλυκιά κατηγορία «Εγκληματική Οργάνωση» που κοσμούσε το λαμπρό σάιτ της Ελληνικής επικράτειας. Αυτό το σάιτ που ο Ιβάν Σαββίδης είχε επιλέξει να δώσει μια τεράστια συνέντευξη, για το καλό του ποδοσφαίρου! Γιατί το επέλεξε, μα γιατί λέει την αλήθεια! Την δική του. Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν πως δεν οπλοφορούσε στην συνέντευξη που έδωσε στον συνονόματο μου.

Μια γλυκιά κατηγορία «Εγκληματική Οργάνωση» που κυρίες και κύριοι ψάχνω με αγωνία να την εβρώ αλλά δεν την εβρίσκω! Που να ναι άραγε; Μήπως έγινε ξανά «Συμμορία»; Μπα, ούτε αυτό πια. Χάθηκε για πάντα, άνοιξε η γη και την κατάπιε!

Μα, το σάιτ της Δάφνης (και της Θεσσαλονίκης) το έλεγε ξεκάθαρα τρία χρόνια τώρα! Και εγκληματική υπάρχει, και ο Μαρινάκης θα «μπουζουριαστεί» (sorry presidente…) και ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί και θα του πάρουν και τα 19 πρωταθλήματα που πήρε τα τελευταία 21 χρόνια, και θα του πάρουν και αυτά με τον Γιούτσο και τον Ρωσσίδη, και θα του αφαιρέσουν τον δαφνοστεφανωμένο από το σήμα, και θα του πάρουν το Καραισκάκη, και θα κλείσουν την Capital, και θα βγάλουν από την Δημαρχεία τον Μώραλη, και θα «σπάσουν» το συμβόλαιο του αγαπημένου τους Φορτούνη και στα τρία κόρνερ πέναλτι!

Ουφ! Τα είπα όλα, αν και διαβάζοντας τρία χρόνια τα κείμενα που στέλνουν να υπογράψει ο… «αιώνιος» αντίπαλος του ΠΑΟΚ έγραφαν και άλλα, όμως δεν τα θυμάμαι πια.

Αυτά τα κείμενα, μαζί με τα ρηξικέλευτα άρθα-καταπέλτης-παρέμβαση (τα ανυπόγραφα ντε) θα λείψουν φίλε αναγνώστη!

Και εδώ που τα λέμε κυρίες και κύριοι ποιος είναι αυτός ο Άρειος ο Πάγος που τολμά να αψηφήσει (I am on fire!!!) κοτζάμ σάιτ της αλήθειας;;; Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που έλεγε και ο Ζήκος;

Ο Άρειος ο Πάγος έχει πολύ θράσος! Και είμαι σίγουρος πως η αλήθεια θα θριαμβεύσει στο τέλος διαβάζοντας τα μπλόγκ-καταπέλτης που θα πέσουν βροχή για την ανήκουστη (ωιμέ) απόφαση!

Εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος στέκομαι δίπλα στο δράμα των συνανθρώπων μας. Όλων, και αυτών που πήραν ήδη θέση στο γράμμα… Εψιλον για νέες «μάχες» για την αδέσμευτη δημοσιογραφία και το καλό πάντα του ποδοσφαίρου! Και αυτών που αναρωτιούνται ποιοι είναι στημένοι και ποιοι βλάκες! Παρότι και οι δύο κατηγορίες έχουν την φατσούλα τους (sic)!

Ούτε «Εγκληματική Οργάνωση» λοιπόν μήτε «Συμμορία». Νέα κατηγορία εσπευσμένα, σαν το ντου του αφεντικού τους, το «Noor1». Ουάου! Γρήγορα αντανακλαστικά και βουρ για μια νέα μάχη που στο τέλος θα θριαμβεύσει και αυτή όπως οι προηγούμενες!

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν όπως είχε πει ο Χαρίλαος ο Τρικούπης. Μπα, λάθος δεν επτωχεύσαμε, να ναι καλά ο πιστολέρο!

Δυστυχώς τον ερουφήξαμεν, ταιριάζει καλύτερα.

Ω ρε ντουβάρ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ