Ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» Ουάρντα, λόγω ρήτρας!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» Ουάρντα, λόγω ρήτρας!

Επέκταση του συμβολαίου και μεγάλη αναπροσαρμογή της ρήτρας του Αμρ Ουάρντα θέλει ο ΠΑΟΚ. Οι ενδιαφερόμενοι για τον περιζήτητο Αιγύπτιο και το... Μουντιάλ.

Κατά πολλούς είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του φετινού πρωταθλήματος. Κατά άλλους είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος αθλητής, αλλά εξίσου ιδιότροπος χαρακτήρας. Με αποτέλεσμα στη «ζυγαριά» να μην είναι ξεκάθαρο τι υπερισχύει. Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Αμρ Ουάρντα είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει να επιδείξει το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ο «Σαλάχ των φτωχών» αποτελεί το σημείο αναφοράς του φοβερού Ατρόμητου, κάνει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του και ήδη το όνομά του συζητείται για τα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς ο εκρηκτικός Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου «τρέχει» τη χρονιά με 25 συμμετοχές, 11 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αριθμοί που έκαναν ακόμη και τη Βαλένθια να εντυπωσιαστεί και να θέσει το όνομά του στις υψηλές θέσεις της μεταγραφικής λίστας της.

Αυτό το ενδιαφέρον των «νυχτερίδων», αλλά και άλλων σημαντικών ομάδων από το εξωτερικό, φαίνεται ότι θορύβησε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς αντιλαμβάνονται ότι είναι πιθανό να χάσουν με μικρότερο ποσό από ό,τι προβλέπει η αξία του τον Ουάρντα. Και ήδη είναι σε διαδικασία επαφών για τη χρονική επέκταση της συνεργασίας τους (σ.σ. έχει συμβόλαιο έως το 2020) και τη βελτίωση των οικονομικών όρων αυτής.

Των οικονομικών όρων που αφορούν κυρίως τον ΠΑΟΚ, βεβαίως, καθώς στόχος είναι να αλλάξει δραστικά η ρήτρα αποδέσμευσης του Αιγύπτιου, η οποία είναι κοντά στα 3.000.000 €. Και όπως προκύπτει, υπάρχει πλάνο για (τουλάχιστον) διπλασιασμό του ποσού, αν και είναι σαφές ότι ο Ουάρντα δύσκολα θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Καθώς, μπορεί να έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τις φετινές του εμφανίσεις, αλλά ο Λουτσέσκου έχει σοβαρές αντιρρήσεις για τον χαρακτήρα του.

Αντιρρήσεις που δεν έχουν οι ενδιαφερόμενοι του εξωτερικού… Ορισμένοι εκ των οποίων είναι πιθανό να κινηθούν πολύ πριν τελειώσει η σεζόν για να κλείσουν τον διεθνή Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. Καθώς με το Μουντιάλ να ακολουθεί και την Αίγυπτο παρούσα, η αξία του είναι πολύ πιθανό να πολλαπλασιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που στον ΠΑΟΚ τρέχουν να προλάβουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ