Γραμμένος σε Πέλκα : «Θα τα φτιάξουμε όλα αγόρι μου»

Γραμμένος σε Πέλκα : «Θα τα φτιάξουμε όλα αγόρι μου»

Η απίστευτη ατάκα του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου στον μέσο του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα στο προχθεσινό τραπέζι της ΕΠΟ στους διεθνείς. Τι ακριβώς θα «φτιάξει» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. που δεν βρήκε το κουράγιο να καταδικάσει τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα το τελευταίο διάστημα; Μαζί με τον Γραμμένο και πολλοί συνεργάτες του, για να απολαύσουν ψαράκι στο ακριβότερο εστιατόριο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος δεν έχει καταφέρει ακόμα να πει σε ποιο γήπεδο έχει γίνει ο κακός χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Η λέξη Τούμπα δεν έχει ακουστεί από τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ούτε βέβαια κατάφερε να πει (ούτε να ψελλίσει) το όνομα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο περασμένο στην μέση. Ακόμα κι όταν μίλησε για δυο λεπτά, μετά την συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της ΦΙΦΑ, δεν δέχθηκε ερωτήσεις. Προφανώς δεν είχε διάθεση για πολλά – πολλά.

Το σίγουρο όμως είναι πως είχε όρεξη την Πέμπτη, καθώς έκανε το τραπέζι στους διεθνείς στο πολυτελές εστιατόριο «Ιθάκη» στην Βουλιαγμένη. Μάλιστα θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως μαζί με τον πρόεδρο και τους παίκτες συνέφαγαν και αρκετά στελέχη της ομοσπονδίας, προφανώς συνεργάτες του προέδρου της ΕΠΟ. Προφανώς και ήθελε το καλύτερο ο Βαγγέλης Γραμμένος και γι’ αυτό το λόγο διάλεξε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν γίνεται να τρώει όπου κι όπου ούτε φυσικά οι συνεργάτες του.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι τα όσα έλεγε ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μιλώντας σε κάποιους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Και είναι ατάκες που τις άκουσαν αρκετοί παίκτες και μάλιστα έγιναν και αντικείμενο συζήτησης. Κάποια στιγμή λοιπόν ο Βαγγέλης Γραμμένος συνομιλούσε με τον Δημήτρη Πέλκα και είπε στον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ. «Μην στεναχωριέσαι αγόρι μου θα τα φτιάξουμε όλα». Τώρα το τι ακριβώς εννοούσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ λέγοντας στον Πέλκα πως «θα τα φτιάξουμε όλα» είναι κάτι που το γνωρίζει ο Βαγγέλης Γραμμένος αλλά και οι συνεργάτες του, που απόλαυσαν ψαράκι σ’ ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας. Αυτό πάντως που έκανε ο Γραμμένος προκάλεσε αρνητική εντύπωση, καθώς έγινε μπροστά σε όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα αυτό που είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι τυχαίο και φανερώνει τον τρόπο σκέψης Γραμμένου και της διοίκησης του, αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είχε όμως μεγάλο ενδιαφέρον να πει στους Έλληνες φιλάθλους ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τι ακριβώς εννοεί και αν θεωρεί πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε το τελευταίο διάστημα (επί ημερών του στην προεδρία της ΕΠΟ) βήματα…προόδου με τα όσα έχουν γίνει στην Τούμπα. Γιατί μπορεί ο Γραμμένος να θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα και γι’ αυτό το λόγο να έκανε να «εμφανιστεί» κάποιες μέρες. Και που «εμφανίστηκε» βέβαια δεν κατάφερε να ψελλίσει το παραμικρό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ