Η επαφή με Ζέκα για την «εποχή Γιαννακόπουλου»!

Η επαφή με Ζέκα για την «εποχή Γιαννακόπουλου»!

To10.gr γράφει για τις επαφές του διεθνούς μέσου με συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ και την επιθυμία να ντυθεί ξανά στα πράσινα, μόλις ολοκληρωθεί το deal για την ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται τους ρυθμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να αναλάβει πρωτοβουλία για την ΠΑΕ και παράλληλα για τη μόνιμη στέγασή της στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, αναπτέρωσε ξανά τις ελπίδες ότι κάτι είναι πιθανό να αλλάξει στο Τριφύλλι. Η ελπίδα «ντύθηκε» ξανά στα… πράσινα, με τους παίκτες, προσωπικό και οπαδούς του συλλόγου να αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Ενας από τους πρώτους εν Ελλάδι ανθρώπους που ενημερώθηκαν για τα σχέδια και τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν ο Κάρλος Ζέκα. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Κοπεγχάγης είχε βρεθεί στην Ελλάδα πριν από περίπου 20 ημέρες και είχε συνάντηση με αρκετούς «πράσινους». Μεταξύ των οποίων και ορισμένοι στενοί συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Σε αυτές τις συναντήσεις ενημερώθηκε για το πλάνο του Γιαννακόπουλου, για τη σοβαρότητα του εγχειρήματος, αλλά και για επί μέρους λεπτομέρειες, που ακόμη τότε δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Μεταξύ των οποίων και οι… μεταγραφικές επιθυμίες του νέου διοικητικού σχήματος. Επιθυμίες που περιλαμβάνουν και το όνομα του 29χρονου μέσου της Κοπεγχάγης!

Ο Ζέκα ενημερώθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια επανόδου του στην ομάδα της καρδιάς του, εφόσον προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς υπάρχει η άποψη ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες που… νιώθουν τον σύλλογο. Που έχουν πλήρη συναίσθηση της δυναμικής, της ιστορίας και του βάρους της φανέλας του. Ο τίμιος Ζέκα, λοιπόν, αποτελεί ιδανικό παράδειγμα εργάτη του συλλόγου, αλλά και «παιδί» του Παναθηναϊκού, που θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της Κοπεγχάγης, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό. Ειδικά με ένα διοικητικό καθεστώς που θα εγγυάται την κανονικότητα της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα. Σε αντίθεση, δηλαδή, με ό,τι ισχύει έως τώρα, όπως κατάλαβε πολύ καλά και μετά την περιπέτειά του με την Εφορία, λόγω μη καταβολής του φόρου από τους Πράσινους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ