«Υποβιβάστε τον ΠΑΟΚ»

«Υποβιβάστε τον ΠΑΟΚ»

Την πρώτη κρυάδα έφαγαν ο Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του. Ακούγεται πως οι ξένοι τους είπαν ότι πρέπει να γίνουν τα αυτονόητα. Δηλαδή να πέσει κατηγορία ο ΠΑΟΚ γιατί ο πρόεδρος του μπήκε με όπλο στο γήπεδο και η εικόνα έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

FIFA και UEFA ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία της ομάδας από την Σαλόνικα. Πάγωσαν στην ΓΓΑ και στην ΕΠΟ μόλις το άκουσαν. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Ε, όχι. Αυτό πάει πολύ. Όχι και να καταστραφεί ότι έχτιζαν επί μήνες.

Την πρώτη κρυάδα έφαγαν ο Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του. Ακούγεται πως οι ξένοι τους είπαν ότι πρέπει να γίνουν τα αυτονόητα. Δηλαδή να πέσει κατηγορία ο ΠΑΟΚ γιατί ο πρόεδρος του μπήκε με όπλο στο γήπεδο και η εικόνα έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Στην αρχή οι δικοί μας νόμιζαν ότι δεν άκουσαν καλά. Ότι τους έκαναν πλάκα. Όταν κατάλαβαν ότι οι άλλοι μιλούσαν σοβαρά, δεν θυμόντουσαν μετά από τον πανικό τους αν άκουσαν την λέξη Grexit.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Πάρκο. Το σοκ ήταν μεγάλο. Τόσο που …μύρισαν τα γραφεία. Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν για πρώτη φορά τα σενάρια περί παραίτησης του Γραμμένου. Με ΠΑΟΚ στη Football League είναι για να μεταναστεύει. Σε άλλο πλανήτη, όχι σε χώρα.

Δεν τους τα είπαν καλά αυτή την φορά οι ξένοι. Η κυβέρνηση, η μισή ΕΠΟ, ο «δικός τους» Γραμμένος έπεσαν με τα μούτρα για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και τώρα πρέπει να υποβιβαστεί; Που να το πεις αυτό; Στους οπαδούς του, που μέχρι το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είχαν σίγουρο τον τίτλο; Δεν γίνονται αυτά στο Ελλαδιστάν. Πως θα εκλεγούν ξανά οι βουλευτές του Βορρά; Με τι μούτρα θα ζητήσουν ψήφο; Ο Γραμμένος πως θα συνεχίζει να κόβει πίτες;

Αμέσως ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις για να βρεθεί άλλη λύση. Να τιμωρηθεί μεν ο ΠΑΟΚ αλλά όχι να φτάσει στο σημείο να υποβιβαστεί. Οι έξω όμως επιμένουν. Θέλουν έργα. Μπούχτισαν από υποσχέσεις και ημίμετρα. Δημόσια δεν θα παραδεχθούν ποτέ ότι παρεμβαίνουν. Πάντα απλώς …επιβλέπουν. Όμως το πρόβλημα δεν είναι πια μόνο ελληνικό. Ξέφυγε από τα σύνορα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση στο εξωτερικό.

Οι εδώ ψάχνουν την τιμωρία που θα φαίνεται μεν βαριά και θα κάνει την FIFA και την UEFA να μην προχωρήσουν στο Grexit. Μία που θα γίνει αποδεκτή. Που θα αφορά αφαίρεση βαθμών, τιμωρία της έδρας και προσώπων. Παράλληλα κάποιοι επιδιώκουν με μανία κάτι άλλο. Να γίνει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Έστω και σε άδεια Τούμπα. Ναι, καλά διαβάσατε. Για να πάρουν οι γηπεδούχοι τους βαθμούς. Στην χειρότερη ο ΠΑΟΚ πρέπει να τερματίσει δεύτερος. Μπαίνουμε στην πιο ενδιαφέρουσα εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ