Στοίχημα : Διήμερο ρίσκου

Στοίχημα : Διήμερο ρίσκου

Ούτε Εθνικές έχουμε ούτε βασικά πρωταθλήματα * Μικρές κατηγορίες και όποιος αντέξει.

Συνεχίζεται η διακοπή, συνεχίζεται και η …περίοδος στέρησης για τους παίκτες του στοιχήματος. Χθες πιάσαμε πάλι την ΤΣΣΚΑ με πλεονέκτημα και απόδοση 1,75 (ναι το μπάσκετ δίνει ευκαιρίες σε όποιον το κατέχει καλά), αλλά στο ποδόσφαιρο τα αδιάφορα φιλικά που γράφουμε εδώ και τόσες μέρες αποδείχθηκαν παγίδες. Και είναι άξιο αναφοράς ότι διαλέξαμε αυτά που είχαν πάρει σημαντικό τζίρο και όχι τα …τελειωμένα.

Κοιτάμε το μέλλον τώρα. Ασχολούμαστε με κουπόνι ολόκληρου του Σαββατοκύριακου. Αύριο είναι 25η Μαρτίου, πολλά πρακτορεία θα είναι κλειστά και επίσης πολύς κόσμος θα σκέφτεται μπακαλιάρους, παρελάσεις και άλλα σχετικά με τη μέρα παρά με το στοίχημα που βασίζεται αποκλειστικά στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, της Σκωτίας της Ιταλίας και της Ισπανίας. Γιατί μέσα στο διήμερο δεν έχει καν φιλικά εθνικών ομάδων!

Έχουμε και λέμε. Πρώτα με τα σημερινά. «Αγωνιζόμαστε» χωρίς κανένα άγχος. Απλά …ξεχαρμανιάζουμε για τις προηγούμενες μέρες της ουσιαστικής απραξίας (συμπεριλαμβάνουμε σε αυτές και αυτή που ξαναπήγαμε ταμείο).

Το δυνατής απόδοσης στάνταρ

Η Κόβεντρι έχει την κορυφαία άμυνα στην τέταρτη κατηγορία. Σε 37 αγωνιστικές δέχτηκε μόνο 31 γκολ. Στο σπίτι της μετρά 11 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Θέλει να ισχυροποιήσει την υποψηφιότητά της για άνοδο και υποδέχεται την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Τη Γκρίμσμπι που δεν έχει κερδίσει από το Δεκέμβριο. Από τότε (22 αγωνιστικές) έχει αποσπάσει μόνο 4 ισοπαλίες! Και η απόδοση είναι μια χαρά.

Το δύσκολο διπλό

Η Μάνσφιλντ πρωταγωνιστεί στην ίδια κατηγορία. 6 ήττες έχει υποστεί όλες κι όλες. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (38 γκολ). Φουλάρει για άνοδο και πρέπει να περάσει από το σπίτι της Φόρεστ Γκριν που προέρχεται από τρεις ήττες και θλιβερά ποσοστά στην άμυνά της.

Η διπλή σε τιμή ευκαιρίας

Η πάλαι ποτέ ισχυρή Τσάρλτον χάνει το τρένο της ανόδου. Προχωρά από τη μια αποτυχία στην άλλη, έδιωξε προπονητή και τον αντικατέστησε με το βοηθό του, ο οποίος θα κάνει δίδυμο με τον αρχηγό της ομάδας που συγχρόνως θα αγωνίζεται! Αντίπαλός της η Πλίμουθ. Αυτή το Νοέμβριο βρισκόταν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Ξεκίνησε ασταμάτητη αντεπίθεση και μπήκε στη ζώνη των μπαράζ ανόδου. Οι μπουκ συνεχίζουν να τη λογίζουν ως αουτσάιντερ και άλλο που δεν θέλουμε. Στο 3,00 την ποντάρουμε. Το ίδιο πληρώνει και η ισοπαλία.

Τα γκολ      

Μεγάλα σκορ στα ματς τόσο της Πιτέρμπορο όσο και της Μπρίστολ Ρόβερς. Ας συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό.

Το στάνταρ της Κυριακής

Ματιές έντονες στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Μπήκε στην τελική ευθεία και το Μαγδεμβούργο εντυπωσιάζει. Πανίσχυρο στην έδρα του με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόνο μια ήττα. Σχεδιάζει να ενισχύσει τα κεκτημένα του. Αντίπαλός του η Όσναμπρικ συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς επικράτηση, προέρχεται από δύο ήττες και υστερεί μακριά από την έδρα της (2-4-8). Είναι από τα δυνατότερα σημεία ολόκληρου του διημέρου αυτός ο άσος.

Τα τέρματα της Κυριακής

Γκολ και θέαμα συνοδεύουν σχεδόν όλους τους αγώνες της Έμπολι που θα πιεστεί αρκετά στην Πεσκάρα. Είτε το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ είτε το Over μπορεί να πληρώσουν.

Η βόμβα της Β’ Ιταλίας

Θέλει προσοχή αυτή η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας. Όλες οι ομάδες έχουν διεθνείς που λείπουν με τις Εθνικές τους και τις κλασικές απουσίες λόγω τραυματιών και τιμωρημένων. Όσοι αποφασίσετε να ποντάρετε, να προετοιμαστείτε για εκπλήξεις. Εμείς είδαμε με …πάθος το 4,80 της Άσκολι στο γήπεδο της ντεφορμέ και προερχόμενης από ήττες Σπέτσια. Ελλιπείς είναι αμφότερες και ειδικά οι φιλοξενούμενοι θα σχηματίσουν …ταμπούρι στο τέρμα τους. Είτε το τεράστιο διπλό είτε το Χ έχουν περισσότερες πιθανότητες απ’ όσο συνηγορούν τα ονόματα και η βαθμολογική θέση των αντιπάλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ