Στοίχημα : Χέρι – χέρι μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Στοίχημα : Χέρι – χέρι μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Αξιοποιούμε ό,τι υπάρχει αυτές τις δύσκολες για στοίχημα μέρες.

Πέρασε ο καιρός που άνοιγες το κουπόνι και αμέσως κύκλωνες σημεία για να τα σκεφτείς αργότερα πριν ποντάρεις. Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκόλεψε. Κοιτάζουμε τα σημερινά και βλέπουμε Εθνικές ομάδες. Και ο …καμμένος, όπως σας έχει επαναλάβει, παθαίνει αλλεργία με τέτοιους είδους φιλικά παιχνίδια. Όμως, από την άλλη πλευρά, πρέπει να ασχοληθούμε. Μια ματιά στους τζίρους στην παγκόσμια αγορά δείχνει ότι πολύς κόσμος ανά την υφήλιο έχει αποφασίσει να ξεδώσει. Πολλά εκατομμύρια ευρώ χορεύουν ήδη γύρω από τις σημαντικότερες φιλικές «αναμετρήσεις». Οπότε θα μπούμε και εμείς στο χορό, έστω απ’ έξω απ’ έξω.

Η Πολωνία του Λεβαντόφσκι του Μίλικ του Μπρόζοβιτς και των υπόλοιπων άσων υποδέχονται στο Βρότσλαβ (σαν να λέμε στην Πάτρα σε αντιστοιχία) τη Νιγηρία του Ιεανάτσο. Οι Πολωνοί έχουν αποκτήσει εμπειρία και εδώ και χρόνια οδηγούνται από τον ίδιο τεχνικό (Ναβάλκα). Έχουν κάνει βήματα προόδου και εντός συνόρων είναι σχεδόν πάντα αποτελεσματικοί. Περιμένουμε άσο, με την αιτιολογία της καλύτερης ομάδας της γηπεδούχου και αυτής που δεν χρειάζεται να κάνει πολλά πειράματα στην 11άδα της. Σε αντίθεση με τους Αφρικανούς. 28 παίκτες ταξίδεψαν στην Πολωνία και φυσικά όλοι ζητούν να παίξουν…

Αν ρίξουμε μια ματιά στα ρόστερ της Γερμανίας, της Ισπανίας της Ολλανδίας και της Αγγλίας, της Αργεντινής και της Ιταλίας, θα είναι δύσκολο να μη δούμε ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στις μεταξύ τους συναντήσεις.

Μπορούμε να κινηθούμε και με σκόρερ. Λέτε ο Μέσι να μην έχει όρεξη να παίξει με την Αργεντινή; Ευχαριστιέται να βλέπει ομάδες να λειτουργούν με συνισταμένη αυτόν και ο ενθουσιασμός για το Μουντιάλ είναι φέτος πιο δυνατός στην αλμπισελέστε. Ενδέχεται να φανεί. Και το πρώτο τους «βιολί» θα το θέλει περισσότερο, αφού  αυτόν τον τίτλο λένε ότι χρειάζεται για να περάσει στο πάνθεον των κορυφαίων του αθλήματος. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν θα συναντήσει απόψε την καλύτερη άμυνα της Σκουάντρα Ατζούρα. Ο Κιελίνι είναι τραυματίας.

Και κάτι άλλο. Γηπεδούχος η Σαουδική Αραβία στην παραλιακή Μαρμπέγια (τουριστικό θέρετρο) της Ισπανίας; Πώς γίνεται αυτό; Διπλό υπέρ της Ουκρανίας.

Και λίγο Ευρωλίγκα

Η Κίμκι είναι σε ανοδική πορεία και σημειώνει σερί νίκες. Όμως, καμία δεν πανηγύρισε εύκολα. Σε όλες ζορίστηκε και έχασε πολλές δυνάμεις. Όταν η ΤΣΣΚΑ κερδίζει μέσα στην Τουρκία και αμέσως μετά νικά και τον Ολυμπιακό μόνο και μόνο γιατί οι παίκτες της σουτάρουν συνέχει και εύστοχα, τότε εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει και την αντίσταση της Κίμκι. Διπλό με χάντικαπ 4,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ