Η ξεφτίλα τους δεν έχει τέλος

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τέλος

Όποιος είναι από την Θεσσαλονίκη, βρίσκεται κοντά στα λημέρια του οπλοφόρου Ιβάν και ανήκει στην ένωση του «δικού του» Βαγγέλη Γραμμένου απολαμβάνει προνόμια που δεν έχουν άλλοι. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι χαρακτηριστική περίπτωση. Ο ορισμός του στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Ελβετία είναι ένα ακόμα σκάνδαλο που προστίθεται στα υπόλοιπα των τελευταίων ημερών. […]

Όποιος είναι από την Θεσσαλονίκη, βρίσκεται κοντά στα λημέρια του οπλοφόρου Ιβάν και ανήκει στην ένωση του «δικού του» Βαγγέλη Γραμμένου απολαμβάνει προνόμια που δεν έχουν άλλοι. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι χαρακτηριστική περίπτωση.

Ο ορισμός του στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Ελβετία είναι ένα ακόμα σκάνδαλο που προστίθεται στα υπόλοιπα των τελευταίων ημερών. Η ΚΕΔ, αυτό το τσίρκο, τον όρισε τέταρτο διαιτητή στο φιλικό της Παρασκευής. Ο διαιτητής είναι κατά …τύχη Πορτογάλος σαν τον Περέιρα. Μια χαρά τα κανόνισαν πάλι.

Ο Γιαννάκης, όχι ο γνωστός του Θωμά και του Αλέξη αλλά ο Παπαδόπουλος, είναι το παλικάρι που πήρε την θέση του Κύζα στους διεθνείς διαιτητές. Του Γιώργου, που πέρσι «καθάρισε» τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπελλου με την ΑΕΚ και μετά τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τον «σκούπισαν» και έδωσαν το σήμα στον Παπαδόπουλο για να συνεχίσει το έργο της …εξυγίανσης. Αποδεικνύεται άψογος διάδοχος. Στο πρώτο του παιχνίδι, το Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-0, δεν είδε το πέναλτι του Σοϊλέδη στον Καμπέσας. Στο δεύτερο, το Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1, απέβαλε χωρίς λόγο τον Φλίσκα και τον Σβάρνα. Των γηπεδούχων.

Ο Παπαδόπουλος τα είδε όλα κιτρινόμαυρα όταν ήταν ανάγκη. Ξέρει καλά να παίζει. Σαν τον Κομίνη και κάτι άλλους.

Στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός είχε πολύ άγχος. Τόσο που σταματούσε συνεχώς με σφυρίγματα τους ερυθρολεύκους. Δεκάξι φάουλ σφύριξε κατά τους και δέκα στους γηπεδούχους. Σε ματς που έληξε με σκορ 1-4!

Μετά τον έστειλαν στην Λάρισα για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη. Ανακάλυψε πέναλτι του Κασάδο στον Ντέλετιτς. Ο Κάκος τον παρέπεμψε για τιμωρία. Ο Περέιρα, ο Κουκουλάκης και οι άλλοι μάλλον δεν …διάβασαν την έκθεση και τον όρισαν πάλι. Μπορεί να την έχασαν.

Στην συνέχεια ο Γιαννάκης τραυματίστηκε. Πριν τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου. Σαν τον Καλογερόπουλο. Έγινε καλά την εβδομάδα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Έτρεξε τα τεστ. Αλλά δεν μπορούσε να σφυρίξει αυτό το ντέρμπι αφού είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΕΔ είναι σαφέστατα πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του για να τον στείλει στο ΟΑΚΑ. Στον αγώνα της εθνικής ομάδας ενώ άλλοι διαιτητές που δεν προκάλεσαν φέτος άξιζαν τον ορισμό. Ντροπή. Ούτε για τα πιο απλά πράγματα δεν υπάρχει πια λίγη τσίπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ