Στοίχημα : Ταμείο και στο μπάσκετ!

Στοίχημα : Ταμείο και στο μπάσκετ!

Δεν θα σας κουράσει ο …καμμένος σήμερα. Βλέπετε και μόνοι σας το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Αποστροφή και …αποτροπιασμό προκαλούν η Β’ Ιαπωνίας, η Γ’ Νοτίου Κορέας και οι υπόλοιπες ουρανοκατέβατες διοργανώσεις που επιστρατεύτηκαν για να καλύψουν το κενό όλων των πρωταθλημάτων που διακόπηκαν λόγω των στοιχηματικά ανυπόφορων Εθνικών ομάδων. Εκεί λοιπόν που χθες έψαχνε να […]

Δεν θα σας κουράσει ο …καμμένος σήμερα. Βλέπετε και μόνοι σας το κουπόνι του ποδοσφαίρου. Αποστροφή και …αποτροπιασμό προκαλούν η Β’ Ιαπωνίας, η Γ’ Νοτίου Κορέας και οι υπόλοιπες ουρανοκατέβατες διοργανώσεις που επιστρατεύτηκαν για να καλύψουν το κενό όλων των πρωταθλημάτων που διακόπηκαν λόγω των στοιχηματικά ανυπόφορων Εθνικών ομάδων.

Εκεί λοιπόν που χθες έψαχνε να δει πώς θα κινηθεί η μέρα, ήρθε η ιδέα του μπάσκετ. Όχι δεν είναι από τους «ειδικούς». Χρησιμοποίησε απλά τη γενική μέθοδο που προφανώς αντανακλάται στον ανταγωνισμό που εμφανίζεται σε όλα τα αθλήματα. Μιλήσαμε για Over 165,5 στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό και ήμασταν σίγουροι ότι θα βγει με το τέλος της πρώτης περιόδου. Επιπλέον, η Κίμκι πέρασε με νίκη από το σπίτι της Εφές. Αυτά αποτέλεσαν μια επιτυχημένη τριάδα με απόδοση κοντά στο 3,00. Διόλου ευκαταφρόνητη για μέρες σαν αυτές που ψάχνεις μισό ματς με το …τουφέκι.

Παραμένουμε στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος στην Ευρώπη. Και θα ασχοληθούμε μόνο με ένα ματς, κινούμενοι στο ίδιο μήκος κύματος με χθες. Αξίζει να ποντάρει κανείς στον αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό. Στο 1,75 οριοθετείται τόσο ο άσος όσο και το διπλό. Σαν να λένε οι μπουκ ότι όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε λοιπόν να ξέρουμε αν οι Ισραηλινοί θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αγώνα που μοιάζει με τελευταία ζαριά ούτε αν οι «πράσινοι» θα διατηρηθούν σε σούπερ φόρμα. Ούτε σκοπεύουμε να πληρώσουμε για να μάθουμε τι θα γίνει.

Θα πάρουμε κάποια δεδομένα ελπίζοντας ότι θα ενισχυθούν. Η Μακάμπι δέχτηκε 87 πόντους από τη Φενερμπαχτσέ, 94 από την Κίμκι, 93 από την ΤΣΣΚΑ, 83 από τη Μάλαγα, και 82 από τη Μπαρτσελόνα. Η ίδια ομάδα έβαλε στη Φενέρ 73 πόντους, στην Κίμκι 91 και στην ΤΣΣΚΑ 73. Με λίγα λόγια δέχεται πολλούς πόντους και η ίδια απαντά επιθετικά με καλές προϋποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε 91 στον Ερυθρό Αστέρα, 90 στη Μάλαγα, 75 στη Ρεάλ και 85 στον Ολυμπιακό. Με λίγα λόγια βρήκε ρυθμό και θα προσπαθήσει να τον συντηρήσει.

Επειδή αναμένεται μάχη μέχρι τέλους, άρα πολλά φάουλ, άρα πολλές βολές, άρα αρκετοί πόντοι με μηδενισμένο το χρονόμετρο, δοκιμάζουμε ξανά στο Over. Το όριό του είναι στο 161,5 και πληρώνει επί 1,75. Από το να μπλέξουμε με σημεία, προτιμάμε να βλέπουμε και τους δύο να σκοράρουν. Και όσο φτάσουν το σκορ το έφτασαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ