Στοίχημα : Μαγικός αριθμός 165,5

Στοίχημα : Μαγικός αριθμός 165,5

Ελλείψει αγώνων ποδοσφαίρου, θα το ρίξουμε κυρίως στο μπάσκετ.

Κανείς δεν μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά με το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτών των ημερών. Σχεδόν τίποτα το ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Το κουπόνι είναι γεμάτο από άχρηστα παιχνίδια με ομάδες που δυσκολευόμαστε ακόμα και να προφέρουμε τα ονόματά τους.

Το αφήνουμε στην άκρη και ρίχνουμε μια ματιά στο μπάσκετ. Εκεί προκύπτει μια ενδιαφέρουσα δυάδα για να μας βοηθήσει να σηκώσουμε αδρεναλίνη και να …ξεσκουριάσουμε. Καλοί είναι σχολιασμοί των γεγονότων κα τα μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά η αλήθεια είναι πως το ποντάρισμα της κάθε μέρας συνεπαίρνει όλους τους φίλους του στοιχήματος.

Πάμε στην Ευρωλίγκα λοιπόν. Ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ματσάρα, θα το απολαύσουμε όλοι ούτως ή άλλως. Οι Ρώσοι είναι σχεδόν πάντα σε καλή κατάσταση. Έβαλαν 81 πόντους μέσα στην Πόλη και νίκησαν τη Φενερμπαχτσέ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Το ενεργητικό τους είναι δύσκολο να πέσει κάτω από τους 80 πόντους. Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους, με εξαίρεση τον άδοξο αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, επίσης έχουν υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Αμυντικά θα είναι δύσκολο να ανακόψουν το σκοράρισμα των γηπεδούχων. Over ψάχνουμε. Στο 165 ορίζεται το όριο. Αν θεωρήσουμε ότι και οι δύο ομάδες τους «έχουν» τους 80 πόντους, δεν θα χρειαστούμε πολλά καλάθια περισσότερα για να πάμε ταμείο.

Αυτό ουσιαστικά κρατάμε ως βάση. Και προσθέτουμε το διπλό της Κίμκι κόντρα στην Εφές. Οι Τούρκοι είναι ουραγοί χωρίς ελπίδα 8άδας και προέρχονται από ήττες. Η ομάδα του Μπαρτζώκα αντίθετα, τα δίνει όλα για την 8άδα και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Προέρχεται από σημαντική νίκη στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι και επενδύοντας σε αυτή φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και σήμερα. Την Παρασκευή θα αναμετρηθεί με την ΤΣΣΚΑ, οπότε το σημερινό διπλό είναι μονόδρομος. Διπλό …σκέτο. Χωρίς πλεονεκτήματα και άλλες μπασκετικές στοιχηματικές παγίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ