Τι να ξέρουν οι Εισαγγελείς από εξυγίανση…

Τι να ξέρουν οι Εισαγγελείς από εξυγίανση…

Γιατί στην Ομοσπονδία της… εξυγίανσης θεωρούν νόμιμο τον ορισμό του Γ. Λαϊνη στη θέση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Η εισαγγελία είχε στείλει νέα λίστα, αντέδρασε αλλά δεν εισακούστηκε. Τι να ξέρουν οι Εισαγγελείς από εξυγίανση…

Η εισαγγελία «φωνάζει» αλλά για την ΕΠΟ της εξυγίανσης δεν τρέχει τίποτα σε ότι αφορά τον ορισμό του Γιώργου Λαϊνη στη θέση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Την παράνομη δηλαδή τοποθέτηση του Γιώργου Λαΐνη απο την εξυγιαντική ΕΠΟ που για μια ακόμη φορά έκανε ότι θέλει αγνοώντας τον νόμο.

Ο Γιώργος Λαΐνης αντικατέστησε τον Στέφανο Μπαξεβάνη όταν ο τελευταίος υπέβαλλε την παραίτηση του πριν από ένα χρόνο.

Η Ομοσπονδία όμως, δεν όρισε αντικαταστάτη του από τη λίστα που εστάλη από την Εισαγγελία όπως ήταν υποχρεωμένη αλλά απευθείας.

Στο Πάρκο Γουδή αφού επεξεργάστηκαν για αρκετές ώρες την αποκάλυψη που τους έβαζε και πάλι στον «τοίχο» αποφάσιαν να επικαλεστούν ότι στις εκλογές που είχαν γίνει για την στελέχωση των πειθαρχικών επιτροπών μετά και το νόμο Κοντονή, τον Αύγουστο του 2015, ο Γιώργος Λαΐνης ήταν υποψήφιος για τη θέση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την οποία εξελέγη τελικά ο Στέφανος Μπαξεβάνης. Όταν όμως προέκυψε θέμα, τον Μάϊο του 2017, τότε η Ομοσπονδία, επί εποχής ΠΔΕ, επέλεξε απευθείας τον Λαΐνη για τη θέση, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.

Η εισαγγελία που στο μεταξύ είχε στείλει νέα λίστα, αντέδρασε αλλά δεν εισακούστηκε. Τι να ξέρουν οι Εισαγγελείς από εξυγίανση…

Για την ιστορία, ο Γιώργος Λαϊνης είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που άσκησε δίωξη στον ΠΑΟΚ για επεισόδια χωρίς βιαιοπραγίες και φθορές ξένης περιουσίας. Όπως αποδεικνύεται όμως, τόσο από οπτικοακουστικό υλικό, όσο και από την έκθεση της διοίκησης του γηπέδου που στάλθηκε στη ΓΓΑ οι οπαδοί του «Δικέφαλου» είχαν κάνει γυαλιά καρφιά το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιπλέον ο Γιώργος Λαΐνης είναι ο εισαγγελέας που άσκησε δίωξη για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ απο την οποία προήλθε πρωτόδικα το -3 για τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ