Σιγά μην άλλαζε ο Κομίνης

Σιγά μην άλλαζε ο Κομίνης

Κανένας διαιτητής που σέβεται τον εαυτό του δεν θα τολμούσε να αλλάξει την συμπληρωματική του έκθεση και το ίδιο έπραξε και ο Γιώργος Κομίνης.

Όποιος περίμενε ότι ο Κομίνης θα άλλαζε κάτι με την συμπληρωματική έκθεση που έστειλε στον Καποδίστρια, καλύτερα να το γυρίσει στο σκουός. Κανένα κοράκι που σέβεται τον εαυτό του δεν θα το τολμούσε. Ούτε φυσικά υπήρχε ποτέ περίπτωση να εμφανιστεί ο κύριος «μέτρησα το γκολ στα αποδυτήρια» στη συνεδρίαση της υπόθεσης. Να δώσει την δυνατότητα στα κανάλια, στους δημοσιογράφους, στους δικηγόρους των ομάδων να τον στήσουν στον τοίχο. Έγραψε όσα έπρεπε στο φύλλο του αγώνα και τα έστειλε ξανά στον αθλητικό δικαστή. Τα ίδια. Μήπως και δεν τα έπιασε με την… πρώτη.

Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε στην ακροαματική διαδικασία για να πει ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε να επιστρέψει για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο Κομίνης εκείνο το βράδυ. Μέτρησε το γκολ, κάνοντας το χατήρι του ΠΑΟΚ. Του είπαν ότι οπλοφορούσε ο Ιβάν. Αυτός δεν… είδε τίποτα. Δεν έπρεπε όμως να αφήσει παραπονούμενο και τον άλλο δικέφαλο. Σεβάστηκε την… αδυναμία του να βγει ξανά στο γήπεδο.

Αυτή την αδυναμία δεν την αντιλήφθηκε πλήρως ο Καποδίστριας. Ίσως έψαχνε κάτι πιο δυνατό για να τιμωρήσει την ΑΕΚ. Όμως ο Κομίνης είναι γάτος για να πιαστεί σαν ποντίκι στην φάκα. Άνω-κάτω έκανε την Τούμπα. Περίπατος ήταν η συμπληρωματική.

Έμεινε τάχα μου και η ΚΕΔ με την απορία. Γιατί δεν βγήκε ξανά ο διαιτητής στη σέντρα. Παρά την αδυναμία της ΑΕΚ. Όμως μετά η διακοπή θα γινόταν με υπαιτιότητα της. Είχε μία… αδυναμία να το κάνει αυτό ο Κομίνης. Ψάχνονται λοιπόν στον ΠΑΟΚ πως θα γίνει να τιμωρηθούν και οι άλλοι αλλά δεν τους βγαίνει.

Η μόνη λύση είναι να γίνει ξανά «πραξικόπημα». Στις τέσσερις τα ξημερώματα αυτή την φορά. Γιατί αν ο άλλος ψάχνεται από τον πρώτο βαθμό μπορεί να μιλήσουν και οι μουγγοί στον δεύτερο. Στην έφεση. Όπως είπε πριν γίνουν όλα μία ψυχή. Σαν να γνώριζε επακριβώς τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ