Στοίχημα : Ας φανταστούμε ποδόσφαιρο…

Στοίχημα : Ας φανταστούμε ποδόσφαιρο…

Η ξηρασία στο κουπόνι είναι αφορμή για να μιλήσουμε για το Champions League, σκεπτόμενοι στοιχηματικές μεθόδους για σίγουρο κέρδος ή ανέξοδο ρίσκο.

Πού και πού λέει ο …καμμένος να υπάρχει καμιά μικρή παύση στο αγωνιστικό πρόγραμμα για να αποφορτίζεται από την αδρεναλίνη του στοιχήματος. Όμως, αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται κάθε φορά που εμφανίζονται αυτές οι Εθνικές ομάδες (πριν Μουντιάλ, EURO και Κόπα Αμέρικα που δίνουν νόημα στα καλοκαίρια μας), είναι ανυπόφορη.

Δύο εβδομάδες διακοπή για ελάχιστες μέρες μέτριας δράσης. Και ειδικά αυτή η διακοπή είναι η χειρότερη όλων. Γιατί ούτε καν περιμένουμε επίσημα παιχνίδια εθνικών συγκροτημάτων. Φιλικά θα γίνουν χωρίς καμία στοιχηματική ουσία. Οι προπονητές θα ευχαριστηθούν να γεμίζουν μπλοκάκια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι κορυφαίοι, θα βρουν ευκαιρία να ηρεμήσουν από την πίεση των συλλόγων τους και κάποιοι άλλοι, οι δεύτερες επιλογές θα κάνουν τα πάντα για να δηλώσουν παρών ενόψει της συμπλήρωσης της λίστας των εκλεκτών ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κοινώς, όλοι αυτοί θα περάσουν μια χαρά. Εμείς τι θα κάνουμε όμως χωρίς στοιχηματικό πεδίο δράσης;

Υπομονή θα μου πείτε και δίκιο θα έχετε. Ο …καμμένος λέει να αρχίσει να φαντάζεται τις μέρες που θα βλέπουμε πάλι κανονικό ποδόσφαιρο. Ας το φανταστούμε μαζί λοιπόν.

Προ ημερών έγινε η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League. Υπενθυμίζουμε τα ζευγάρια. Μπαρτσελόνα – Ρόμα, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ –Γιουβέντους και Μπάγερν – Σεβίλλη.

Ας δούμε και τις αποδόσεις για το νικητή της διοργάνωσης. Πρώτο η Μπαρτσελόνα με τιμές από 3,50 έως 3,90. Δεύτερο η Μάντσεστερ Σίτι με 4,00 και 4 plus. Ακολουθούν Μπάγερν και Ρεάλ (γύρω από το 5,00 και 5,50 αντίστοιχα) και περνάμε στα αουτσάιντερ. Γιουβέντους άνω του 10,00 (έως 13,00), Λίβερπουλ από 14 και πάνω με τη Ρόμα και τη Σεβίλλη να δείχνουν «αδύναμοι κρίκοι» σε δυσθεώρητα ύψη (70, 80 και άλλα ύψη που δίνονται πλέον εύκολα αναλόγως την εταιρεία που κοιτάτε).

Ας κάνουμε μια προσπάθεια να επωφεληθούμε από την πορεία των αγώνων μέχρι τον τελικό. Θεωρούμε σίγουρο ότι η Μπαρτσελόνα θα αποκλείσει τη Ρόμα και η Μπάγερν τη Σεβίλλη. Το ίδιο θεωρεί όλος ο κόσμος, πιθανότητα και οι άνθρωποι της Σεβίλλης και της Ρόμα…

Ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους, οι Μαδριλένοι φορμαρίστηκαν μόνο για αυτή τη διοργάνωση και δεν έχουν καμία άλλη ανησυχία. Διασκεδάζουν χωρίς άγχος στην Πριμέρα και τα δίνουν όλα στην Ευρώπη. Οι μπιανκονέρι μετά το 0-0 με τη ΣΠΑΛ θα νιώθουν σε μόνιμη βάση την ανάσα της Νάπολι που μπορεί να αγκομαχά, αλλά συνεχίζει τους βλέπει από απόσταση δύο πόντων. Διπλό άγχος για την «Κυρία» που δείχνει ότι φέτος δεν θα φορμαριστεί ποτέ. Ειδικά αν χάνει συχνά βασικά στελέχη με τραυματισμούς. Και η Ρεάλ δεν είναι Τότεναμ για να την αποκλείσει με μια έξαρση της διαχρονικής πονηριάς της. Άρα μετά τη Ρόμα και τη Σεβίλλη μένει έξω και η Γιουβέντους.

Συνεπώς όσοι αρέσκεστε να ποντάρετε σε φαβορί μπορείτε να αφήσετε τα ευρώ σας στις Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Ρεάλ. Όσο υπάρχει τριπλασιασμός στις αποδόσεις μπορείτε να ποντάρετε ισόποσα και στα τρία μεγάλα φαβορί ή στα δύο από αυτά αν σας ανησυχεί η Γιουβέντους. Χωρίς καν να σας ενδιαφέρει αν θα στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης. Μια νίκη στο πρώτο ματς θα περιορίσει κι άλλο την απόδοση και η πρόκριση θα την κάνει να υποχωρήσει ακόμα πιο πολύ. Άρα ποντάρουμε και περιμένουμε την πρόκριση των τριών (ή των δύο) ομάδων για να κάνουμε cash out. Οι τιμές θα ελαχιστοποιηθούν και θα προκύψει μικρό, αλλά σίγουρο κέρδος.

Αφήσαμε στην άκρη το ζευγάρι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ. Ο …καμμένος θεωρεί ότι ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των «πολιτών», όταν αυτοί αρχίζουν και καλπάζουν. Και το ρυθμό αυτό μπορούν να τον ακολουθήσουν μόνο όσοι αγωνίζονται σε παρόμοια επίπεδα έντασης και ταχύτητας. Δηλαδή οι Άγγλοι. Και η Λίβερπουλ είναι επίσης ομάδα έντασης. Και δεν έχει συνηθίσει να φοβάται τη Σίτι. Άλλωστε, ιστορικά είναι μικρότερο μέγεθος από τους ρεντς. Όσοι ψάχνετε αουτσάιντερ, ίσως το μοναδικό από τα τέσσερα που μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες ή να πλησιάσει στη δικαίωση των προσδοκιών είναι η ομάδα του Κλοπ. Αν η Λίβερπουλ κάνει τη ζημιά της στο πρώτο παιχνίδι, τα 14άρια και τα 15άρια θα έχουν πέσει στο μισό και ακόμα πιο κάτω πριν από την έναρξη της ρεβάνς. Για δείτε το… Φυσικά για fun bet μικρού κεφαλαίου και με διάθεση άμεσου cash out, εφόσον τα πράγματα δείχνουν υπέρ μας.

Έτσι καιροσκοπικά… Τι να κάνουμε; Για στοίχημα μιλάμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ