Μεγάλο «αστέρι» ο Αστέριος

Μεγάλο «αστέρι» ο Αστέριος

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου θέλει να τρελάνει όλη την χώρα, λέγοντας πως έχει δει χειρότερες εικόνες στα ελληνικά γήπεδα, από την είσοδο του Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου έκανε την εμφάνιση του στα ερτζιανά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γεγονότα της Τούμπας. Χωρίς βέβαια να πει ο ίδιος το γήπεδο στο οποίο έγιναν τα έκτροπα. Ούτε βέβαια είπε ποτέ το όνομα του Ιβάν Σαββίδη και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου οπλοφορώντας. Λεπτομέρειες θα πει κάποιος. Για την ακρίβεια ο Αστέριος Αντωνίου αποφάσισε να βαδίσει στα χνάρια του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ούτε από τον Βαγγέλη Γραμμένο έχουμε ακούσει ακόμα για Τούμπα και Ιβάν Σαββίδη.

Τι είπε λοιπόν ο πρώτος αντιπρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, στον Arena FM για τα όσα έχουν γίνει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ; Κρατηθείτε γιατί η απάντηση είναι μυθική και θα αποτελεί «μνημείο» διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για πολλά χρόνια.

«Θα αναφερθώ στη γενικότερη κατάσταση. Το ότι ένας παράγοντας περνάει τα όρια και εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι θετικό. Αλλά το έχουμε ξαναδεί σε πολλά γήπεδα. Έχουμε δει πολύ χειρότερα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και κανείς δε θέλει να συνετιστεί. Βλέπετε τι γίνεται καθημερινά» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αστέριος Αντωνίου σε ερώτηση του δημοσιογράφου «για το συμβάν με τον Ιβάν Σαββίδη».

Τι είπε λοιπόν ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Γραμμένου; Ότι έχει δει πολύ χειρότερα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς λοιπόν δεν έχει υποστηρίξει (και θα ήταν άστοχο να το κάνει) ότι δεν έχουν γίνει στο παρελθόν καταδικαστέα πράγματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μια χώρα βλέπει την εισβολή οπλοφορούντος προέδρου μιας ΠΑΕ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ήταν η πρώτη φορά που το είδε και ο Αστέριος Αντωνίου, όπως και όλη η χώρα. Αυτό ήταν κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ και έγινε στην Τούμπα. Αυτό όμως δεν θέλησε να το πει ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Θα είχε λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απαριθμήσει τα χειρότερα που έχει δει ο κύριος Αντωνίου, από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μπαίνει με περίστροφο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας. Να μας πει λοιπόν που έχει δει τα χειρότερα από αυτά που είδε στην έδρα του δικέφαλου του Βορρά. Από αυτά που είδε όλος ο κόσμος κι έγιναν πρώτο θέμα σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτά που δυσφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, αυτά που ανάγκασαν την FIFA να στείλει εσπευσμένα αντιπροσωπεία της στην Αθήνα.

Η ΕΠΟ της «εξυγίανσης» μπορεί να μην έχει ακόμα…καταλάβει τι έγινε στην Τούμπα. Αν είχε πάρει είδηση τι έγινε θα είχαν τοποθετηθεί όλα τα στελέχη της. Με μπροστάρη φυσικά τον Βαγγέλη Γραμμένο. Για να μην «κουνιέται φύλλο» φαίνεται πως τα νέα δεν έχουν ακόμα φτάσει στα γραφεία της «εξυγίανσης». Που θα πάει, κάτι θα μαθευτεί σύντομα για να μιλήσει και ο πρόεδρος. Όσο για τον Αστέριο Αντωνίου, όλοι περιμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας πει ποια είναι τα χειρότερα που έχει δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ