Στοίχημα : Δεν την αφήνει ήσυχη η Νάπολι

Στοίχημα : Δεν την αφήνει ήσυχη η Νάπολι

Ουσιαστικά μόνο σε ένα βασικό πρωτάθλημα της Ευρώπης υπάρχει ενδιαφέρον για τον τροπαιούχο του.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο ελληνικό φυσικά, αλλά υπάρχουν παράμετροι που δεν βοηθούν το στοιχηματισμό του. Τους ξέρετε όλοι. Διακοπή, δικαστικά και εξαιτίας των ανοιχτών νομικών υποθέσεων, δεν προσφέρονται ουσιαστικά πουθενά αποδόσεις για το νικητή του.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι απέχει ελάχιστους βαθμούς για να το πάρει και μαθηματικά. Ακόμα και στην Τσάμπιονσιπ το ίδιο ισχύει με τη Γουλβς. Στη Γερμανία η Μπάγερν ακόμα κι αν απογοήτευσε χθες, δεν το χάνει με τίποτα. Δεν προλαβαίνει κανείς να της το …κλέψει. Στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν τρέχει μόνη της προς το νήμα και στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε απλά θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες για να το κατακτήσει μαθηματικά.

Από τα βασικά πρωταθλήματα λοιπόν, μόνο το ιταλικό έχει ακόμα αγωνία για την κορυφή. Πρώτη η Γιουβέντους με 75 πόντους, δεύτερη η Νάπολι με 73. Έχουν ολοκληρωθεί οι 29 από τις 38 αγωνιστικές.

Πριν πούμε οτιδήποτε, αξίζει να τονίσουμε ότι πριν από την έναρξή του, η «Γιούβε» χαρακτηριζόταν ως ακλόνητο φαβορί με τιμή 1,25 και δεύτερο η Νάπολι όντας κοντά στο 3,50. Πλέον οι «μπιανκονέρι» κινούνται έως και το 1,80 και οι Ναπολιτάνοι στο 2,5.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν. Η ομάδα του Αλέγκρι έχει μπλεξίματα με το Champions League και τη Ρεάλ Μαδρίτης και του Σάρι παίζει μόνο στο καμπιονάτο, αλλά καίει λάδια και ξεμένει από δυνάμεις και μονάδες.

Ας δούμε το πρόγραμμά τους.

Γιουβέντους

Με Μίλαν (εντός λίγο πριν υποδεχθεί τη Ρεάλ).
Με Μπενεβέντο (εκτός και μάλλον εύκολα).
Με Σαμπντόρια (εντός λίγο μετά τη ρεβάνς του Μπερναμπέου).
Με Κροτόνε (εκτός).
Με Νάπολι (εντός).
Με Ίντερ (εκτός).
Με Μπολόνια (εντός λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τη Μίλαν).
Με Ρόμα εκτός (τρία 24ωρα μετά τον τελικό).

Με Βερόνα (εντός).

Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Η Μίλαν δεν χαρίζεται ούτε η Ίντερ ούτε η Ρόμα ούτε καν η Σαμπντόρια. Δεν αναφέρουμε καν το ντέρμπι με τη Νάπολι.

Νάπολι
Με Σασουόλο (εκτός)
Με Κιέβο (εντός)
Με Μίλαν (εκτός)
Με Ουντινέζε (εντός)
Με Γιουβέντους (εκτός)
Με Φιορεντίνα (εκτός)
Με Τορίνο (εντός)
Με Σαμπντόρια (εκτός)

Με Κροτόνε (εντός)

Αν εξαιρεθεί η μεγάλη σύγκρουση με τη Γιουβέντους και η πολύ δύσκολη με τη Μίλαν, το πρόγραμμά της είναι πιο εύκολο, αν και πιο «πονηρό» λόγω Φιορεντίνα και Σαμπντόρια. Τουλάχιστον μπορεί να συγκεντρώνει όλες τις δυνάμεις της στα ματς του πρωταθλήματος και όσο αντέχει να κερδίζει με …μισό μηδέν, όπως χθες. Αν και μετά τη διακοπή αναμένεται πιο βελτιωμένη.

Αξίζουν μερικά ψιλά στη Νάπολι, έτσι για να ανεβεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων που είναι μυημένοι στο στοίχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ