Φωκάς for President!

Φωκάς for President!

Η κρίση στο ποδόσφαιρο έφερε και ένα καλό! Η ανάδειξη του πολιτικού με… βαρίδια, Αριστείδη Φωκά που με άρτιο πολιτικό λόγο αναδεικνύει την πηγή του προβλήματος! Αυτός είναι ο πολιτικός του μέλλοντος!

Δέος μπροστά στο μεγαλείο του! Νοιώθεις τόσο μικρός μπροστά στον πολιτικό του λόγο! Ναι, αγαπητή αναγνώστρια και αγαπητέ αναγνώστη. Υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον τόπο. Ζούμε μεγάλες στιγμές! Δεν μεταδίδω άλλο που έλεγε και ο Χελάκης!

Μέσα στο σκοτάδι του ελληνικού ποδοσφαίρου, στα μύρια όσα που βιώνει ήρθε ο πολιτικός αυτός να μας δείξει την χαραμάδα! Να μας οδηγήσει με μαεστρία στο αύριο!
Δάκρυα συγκίνησης, ανατριχίλα!

Αυτός ο άνθρωπος, αυτός, που περπατάει πάντα σκυφτός, που λέει και το άσμα. Δεν είναι τρέλα ούτε μανία, δεν είναι παραλογισμός, που λέει και το άλλο άσμα. Δεν είναι βόας, ούτε κροταλίας μα το φιδάκι μου το μαγικό!

Όλα αυτά σε ένα κυρίες και κύριοι! Σε ένα όνομα. Αριστείδης Φωκάς! Τα πλήθη ζητωκραυγάζουν, η Ελλάδα έχει ελπίδα, υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμε!
Μέσα στον ορυμαγδό της εβδομάδας που κύλησε από εκείνη την βραδιά στην λαμπερή Τούμπα έως τώρα, Κυριακή πρωί, ο Αριστείδης Φωκάς, ο βουλευτάς της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη του Λεβέντη ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα! Κόντρα σε όλους και όλα! Κόντρα και στην προσπάθεια «απόκρυψης» της αλήθειας ακόμη και απο το σάιτ της «αλήθειας», το ανεπίσημο του ΠΑΟΚ! Πόσο πόλεμο μωρέ;

Νοιώθω μικρός, κυρίες και κύριοι, εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος να γράψω για αυτή τη μέγιστη παρουσία, την κορυφαία προσωπικότητα, τον άνθρωπο με το Α κεφαλαίο.

Τι να πεις για αυτόν τον πολιτικό ογκόλιθο με τον άρτιο πολιτικό λόγο που αναδεικνύει την πηγή του προβλήματος στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τον βουλευτή που ξέρει τι λέει, πως το λέει, πότε το λέει, γιατί το λέει, τι εννοεί, που αποσκοπεί και τι επιδιώκει. Με γνώμονα πάντα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το καλό της χώρας! Α, να χαθείτε συγκινήθηκα…

Μιλάμε για φαινόμενο της ελληνικής πολιτικής σκηνής, το νέο Βενιζέλο (τον παλιό όχι το νέο) που μπορεί και οφείλει να αναδειχθεί στην πολιτική σκηνή αυτού του άμοιρου τόπου για να τον «εκτοξεύσει»!

Αριστείδης Φωκάς for President κυρίες και κύριοι. Όχι, δεν είναι μεγάλα λόγια, δεν είναι μεγάλες κουβέντες. Είναι η αλήθεια που πάντα στο τέλος θριαμβεύει. Τι να πεις και τι να βάλεις στο τραπέζι για να δείξεις την ποιότητα ετούτου του ανθρώπου. Να βάλεις τα μεταξωτά και να φυσάει; (σ.σ. λάθος τραγούδι…).

Από την ώρα κυρίες και κύριοι του μεγάλου λάθους, της άτυχης εκείνης στιγμής που ο σφόδρα αδικημένος και κυνηγημένος από θεούς και δαίμονες Ιβάν Σαββίδης, εισήλθε με ταπεινοφροσύνη, χωρίς απειλητικές διαθέσεις και σε άκρα ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τα «σκυλιά» του Κράτους των Αθηνών, οι γνωστοί σε όλους μας «χαμουτζήδες» όρμησαν να κατασπαράξουν τον ευεργέτη.

Ωσάν Ζορό (όχι τον Ψωμιάδη, αλλά τον αληθινό) ο Αριστείδης Φωκάς έδωσε τις απαντήσεις σε όλους τους «κανίβαλους» του Κράτους των Αθηνών! Όπως και μετά το ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό όταν ως γνωστόν ο γιατρός του Ολυμπιακού κοπάναγε 15 λεπτά τον Γκαρθία στα αποδυτήρια για να τον τραυματίσει, όπως ανέδειξε και ο Φωκάς άλλωστε, έτσι και τώρα στη «μητέρα όλων των μαχών» της εξυγίανσης ο βουλευτάς του ΠΑΟΚ (και ολίγον των Ελλήνων, αρκεί να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ ή να ορκιστούν πως θα γίνουν) ξεμπρόστιασε με επιχειρήματα τον άδικο πόλεμο στον «μοναχικό καουμπόι» Ιβάν Σαββίδη.

Από τη Βουλή στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και από εκεί στα τηλεοπτικά παράθυρα ο ένας και μοναδικός Αριστείδης Φωκάς, επισκίασε τα πάντα!

Την περασμένη Πέμπτη λοιπόν και αφού διέσυρε τον Υφυπουργό Αθλητισμού στη Βουλή καταγγέλλοντας τον βρώμικο πόλεμο κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, με αποδείξεις (είχε μαζί του τον φάκελο υπεράσπισης από το σάιτ της εξυγίανσης με τα δεκάδες αθωωτικά άρθρα για τον ευεργέτη της χώρας και της… Δάφνης) βγήκε μετά και στα ραδιόφωνα!

«Ποιοι ευθύνονται για το αποτέλεσμα, γι’ αυτό που περνάμε σήμερα; Μήπως ευθύνονται οι διαιτητές και στα δύο παιχνίδια; Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι εντεταλμένοι χειρουργοί, θα τελείωναν οι αγώνες. Ήταν χειρουργείο μέσα στην Τούμπα. Εντεταλμένοι από το κατεστημένο της ποδοσφαιρικής Αθήνας, που δεν έχει αλλάξει στο καταστατικό της ότι μπορεί μια ομάδα από την επαρχία να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει εφέτος το νταμπλ. Ο πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90′, όταν η παρωδία του διαιτητή και του επόπτη, οι οποίοι ενώ μέτρησαν το γκολ, μετά από 4-5 λεπτά, και ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες ένιωσαν ότι έχουν πάρει το πρωτάθλημα, το ακυρώνει. Από πιέσεις, βέβαια, έτσι; Ο Ιβάν Σαββίδης εδώ και πέντε χρόνια θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρομοκοπάει όπου και να το πιάσεις. Δεν μπορεί να ξεβρωμίσει. Ο Ολυμπιακός για ένα χαρτάκι δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να πέσει στη Β’ Εθνική. Είδατε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ; Δεν έπεσε ούτε καπνογόνο» λέει με δάκρυα στα μάτια από τις τεράστιες αποκαλύψεις που κάνει την χάρη να δώσει απλόχερα στον ελληνικό λαό!

Και «χτυπά» σαν κόμπρα στην συνέχεια! «Όπλο δεν μπήκε. Ούτε η αστυνομία το είδε. Μπήκε με ένα μπουφάν, δεν φαινόταν τίποτα. Από πού προέκυψε αυτή η φωτογραφία, δεν ξέρω. Δεν είδε κανένας ότι έφερε όπλο. Μπήκε για να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν ο άνθρωπος. Έβγαλε το μπουφάν του από την αγανάκτησή του. Οι παίκτες της ΑΕΚ γιατί δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο; Τι φοβήθηκαν; Ο Σαββίδης μπήκε για να ζητήσει εξηγήσεις για τον λόγο που δεν μέτρησε το γκολ. Δεν υπήρξε προπηλακισμός, δεν μπήκε κόσμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα συστημικά κανάλια κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ. Ένας μοναχικός καβαλάρης όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα μπορέσει να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο».

Ούρα, Ούρα, Ούρα (όχι κάτουρα, επιφώνημα)! Ανατριχιάζω αγαπητή αναγνώστρια και αναγνώστη. Τέτοια συγκίνηση ούτε όταν ο Giorgi είπε το ιστορικό «ή εμείς ή κανείς»!
Αλλά έχει και συνέχεια.

Μια μέρα μετά ο νέος Παύλος Μελάς, ο σύγχρονος Δον Κιχώτης, ο άνθρωπος που θα μπορούσε να αποτελέσει τον σύγχρονο Μέγα Αλέξανδρο «χτυπάει» και πάλι. Με μια μικρή ταπεινή αναδίπλωση αναφορικά με το πιστολάκι της αποκριάς που είχε τελικά στη ζώνη του ο Ιβάν Σαββίδης (η τεχνολογία των φωτογραφιών δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι την Πέμπτη για τον πολιτικό) ξεκαθαρίζει σε νέα τηλεοπτική αυτή την φορά συνέντευξη.

Ναι, παραδέχεται ως άνδρας που έχει το θάρρος να αναθεωρήσει, όπως ο Ιβάν ο τρομερός που τόλμησε να πει «συγγνώμη» για το ντου και ακόμη οι χαμουτζήδες τον κατηγορούν αντί να τον αθωώσουν άμεσα και να τον προτείνουν και για το Νόμπελ Ειρήνης (αντί για αυτό έχουν το θράσος να τον δικάζουν και να κάνουν προανακριτικές εις βάρος του, ωιμέ!) την ύπαρξη του όπλου!

Νέα δάκρυα συγκίνησης για αυτόν τον τρανό άνθρωπο κυλούν στα μάτια. Πόσο δύναμη έχει; Πόσο μεγαλείο Θεέ μου; Ούτε ο Ιβάν, ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, ο δεύτερος πατέρας όλων των Ελλήνων, δεν έχει τέτοια ψυχική δύναμη! Εύγε.

Και συμπληρώνει ο Αριστείδης ο Φωκάς. «Ναι είχε πιστόλι, αλλά πως κάνετε έτσι για ένα πιστόλι; Πρώτη φορά το είδατε ή μήπως το χρησιμοποίησε;». Αφοπλιστικός! Τι να του απαντήσεις του ανθρώπου που με μιας διέλυσε όλους τους κακεντρεχείς; Ισοπέδωσε το Κράτος των Αθηνών που κατασπαράσσει τον ΠΑΟΚ και χωρίς ίχνος προσπάθειας για «ψηφοθηρία» εν όψει των επόμενων εκλογών που θα γίνουν με σταυρό και όχι με λίστα (όπως μπήκε στη Βουλή στις εκλογές του Σεπτεμβρίου ενώ δεν είχε εκλεγεί με σταυρό σε αυτές του Ιανουαρίου) δίνει το τελειωτικό χτύπημα που δεν εμπεριέχει ούτε στο ελάχιστο διχασμό!

Για άλλη μια φορά το Κράτος των Αθηνών κάνει πόλεμο στον βορρά λέει, και με το μεγαλείο ψυχής που τον διακρίνει συγκρατείτε και δεν ζητά τον ξεσηκωμό του βορρά κατά του νότου. Τι άνθρωπος θεέ μου. Πάει και στην «καρδιά» του προβλήματος αναφέροντας πως, ποιος ασχολείται με ένα μικρό και ασήμαντο πιστόλι όταν το σκάνδαλο του μη υποβιβασμού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα; Από τον Τράμπ, τον Πούτιν (που είναι και σειρούλα του Ιβάν, κολλητάρι ντε), την Μέρκελ και τον Μακρόν το μείζον θέμα είναι ένα. Πως σε αυτή την Μπανανία μετά τα όσα έγιναν Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν υποβιβάστηκαν;

Και ρίχνει και την χαριστική βολή ο Αριστείδης ο Φωκάς (όχι με το όπλο του Ιβάν). «Να φύγει η ΕΠΟ από την Αθήνα» λέει ο βουλευτάς, ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός της χώρας ή έστω της καρδιάς μας!

Και κάπου εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο Βαγγέλης ο Γραμμένος βγήκε από την… ντουλάπα που έχει κρυφτεί μια εβδομάδα τώρα και πανηγύρισε! Γιατί αν η ΕΠΟ φύγει από την Αθήνα και πάει στο… Μακεδονία Παλλάς που αρέσει τόσο πολύ στον Γραμμένο τότε θα μπορεί εύκολα και χωρίς δυσκολία να αναδείξει όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να μιλήσει για την ντροπή της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, όπως άλλωστε έχει χαρακτηρίσει και να συνεχίσει το δεν βλέπω τίποτα δεν ακούω τίποτα για τον Σαββίδη, την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Χωρίς φόβο υπό την «σκιά» του νέου Εθνάρχη, του Αριστείδη του Φωκά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ