Στοίχημα : Ποιος είναι το αφεντικό;

Στοίχημα : Ποιος είναι το αφεντικό;

Πανηγυρικό over πήραμε στο Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ, εύκολα και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ. Η Μίντλεσμπρο απέσπασε θετικό αποτέλεσμα από τη Μπράντφορντ (τριάρια χάρισε) και η Άκριγκτον αποδείχθηκε πανίσχυρο στάνταρ εν αντιθέσει με τη Γιουβέντους που εγκλωβίστηκε στις γραμμές άμυνας της νεοφώτιστης ΣΠΑΛ και το στήριγμα του 1,27 αποδείχθηκε τρελή νάρκη. Μια απώλεια […]

Πανηγυρικό over πήραμε στο Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ, εύκολα και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ.

Η Μίντλεσμπρο απέσπασε θετικό αποτέλεσμα από τη Μπράντφορντ (τριάρια χάρισε) και η Άκριγκτον αποδείχθηκε πανίσχυρο στάνταρ εν αντιθέσει με τη Γιουβέντους που εγκλωβίστηκε στις γραμμές άμυνας της νεοφώτιστης ΣΠΑΛ και το στήριγμα του 1,27 αποδείχθηκε τρελή νάρκη. Μια απώλεια αυτή και μία της Άστον Βίλα.

Μπαίνουμε αμέσως στο σημερινό πρόγραμμα και κινούμαστε σε παρόμοιο μήκος κύματος. Ξεκινώντας από τα γκολ, είναι πιθανό να δούμε over 2,5 στο Μπασακσεχίρ – Μπεσίκτας. Μετά το χθεσινό 0-0 του ντέρμπι Φενερμπαχτσέ – Γαλατασαράι, άνοιξε η όρεξη και στη Μπασακσεχίρ και στη Μπεσίκτας. Ντέρμπι δίνουν και αυτές. Διεκδικήτριες του θρόνου είναι και θα παίξουν για τη νίκη. Ειδικά οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει. Αν δεχτούν γκολ πρώτοι, το σκορ μπορεί να ανοίξει πολύ.

Παρομοίως και στο Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα, όπου περιμένουμε 4-6 Γκολ και τουλάχιστον ένα να το βάλει ο Ρονάλντο (anytime σκόρερ). Οι Μαδριλένοι είχαν χάσει στον πρώτο γύρο από τους Καταλανούς και φίλα προσκείμενους στη Μπαρτσελόνα σημερινούς αντιπάλους τους.

Ας δούμε δύο εκπλήξεις που ονειρεύεται ο …καμμένος. Αν η Γουίγκαν έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, αποκλείοντας αρχικά τη Μπόρνμουθ, έπειτα τη Γουέστ Χαμ και προ ολίγου καιρού τη Μάντσεστερ Σίτι, γιατί να μην πιστέψουμε ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και στη Σαουθάμπτον που παραπαίει στην Πρέμιερ Λιγκ και έφτασε να κινδυνεύει με υποβιβασμό; Πάμε για 1Χ.

Στην Αυστρία πώς είναι δυνατό να παίζει η καταπονημένη από το Europa League Σάλτσμπουργκ με την Αούστρια Βιέννης (σύγκρουση κορυφαίων μεγεθών στην Αυστρία) και ο άσος (1,30) απέχει έτη φωτός από το διπλό (6,00); Χ2 εδώ.

Τον τίτλο που διαβάζεται στην κορυφή τον επεξηγούμε τώρα. Η Λειψία, η ηγεσία της μάλλον, είναι όσο φιλόδοξη είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι κρίνουν αποτυχημένες σεζόν επειδή δεν έφτασαν στον τελικό του Champions League. Και οι «ταύροι» έχουν επίσης τη νοοτροπία «είμαι οικονομικά δυνατός, άρα μπορώ να κοντράρω τους πάντες». Κάθε φορά που αντιμετωπίζουν τη Μπάγερν, εδώ και δύο χρόνια δηλαδή αφού αυτός είναι ο καιρός που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία, δημιουργούν τεταμένη ατμόσφαιρα. Και οι Βαυαροί τους «τιμωρούν» παραδειγματικά όπου τους πετυχαίνουν. Το ίδιο θέλουμε να γίνει και σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ