Στοίχημα : Για πάμε!

Στοίχημα : Για πάμε!

Διαβάζουμε, διαλέγουμε, ποντάρουμε με λογική και διεκδικούμε ωραία πράγματα.

Από τη στιγμή που δεν διεξάγεται αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν υπάρχει ούτε ειδικό στοίχημα που να δίνει αποδόσεις για το αν και πότε θα επαναρχίσει, προχωράμε απευθείας με τις κινήσεις μας ανά την Ευρώπη.

Το «σίγουρο»

Ναι, ξέρετε τι θα πούμε. Είναι δυνατόν να παίζει η Γιουβέντους με ομάδα της δεύτερης δεκάδας της Serie Α και να μην τραβήξει το βλέμμα όσων συνηθίζουν να ποντάρουν πολλά χρήματα στα λεγόμενα «σίγουρα»; Όλα τα «σίγουρα» μπορεί να αποδειχθούν φυσικά …άνθρακες και όχι θησαυροί, όμως όταν μιλάμε για τη «Γηραιά Κυρία» πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Θέλει να τελειώνει την υπόθεση τίτλο ή να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από τη Νάπολι μέχρι να αρχίσουν τα ματς με τη Ρεάλ για το Champions League. Από τη μέρα που μπήκε το 2018 έχει δώσει 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και δέχτηκε γκολ μόνο στα δύο με την Τότεναμ! Ουδείς Ιταλός παραβίασε την εστία του Μπουφόν. Διπλό λοιπόν, έστω και στο 1,27.

Ψάχνετε καλύτερη απόδοση; Διπλό συνδυαστικό με No Goal (πλησιάζει δυάρια). Να πούμε και ακριβές σκορ; 0-2 ή 0-3. Ό,τι και να διαλέξετε γνωρίζετε πως η πιο συνετή επιλογή είναι το διπλό, έστω και στο χαμηλότατο όριό του.

Α, αντίπαλός της είναι η νεοφώτιστη ΣΠΑΛ, η οποία μάλλον θα αναζητήσει σε άλλα παιχνίδια βαθμούς για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Ένα στάνταρ ωφέλιμα …αντιτουριστικό

Πρωτοπόρος της τέταρτης κατηγορίας της Αγγλίας είναι η Άκριγκτον. Για ποιο λόγο είναι πρωτοπόρος; Γιατί έχει πανηγυρίσει 11 νίκες σε 13 αγωνιστικές (μια ισοπαλία και μια ήττα το Γενάρη συμπληρώνουν το υπόλοιπο). Ανάμεσα στα πρόσφατα θύματά της είναι και η ονομαστή Λούτον (2-1 εκτός της προηγούμενη εβδομάδα) και η επίσης ονομαστή και συγχρόνως διεκδικήτρια θέσης ανόδου Κόβεντρι (2-0 κι αυτή εκτός Άκριγκτον). Το Νο1 της κατάταξης λοιπόν υποδέχεται την Φόρεστ Γκριν που είναι 20ή και μακριά από τη βάση της έχει απολογισμό που γράφει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες, 10 ήττες και διαφορά τερμάτων 15-31. Για ποιο λόγο λοιπόν αυτή η πρωτοπόρος έχει απόδοση 1,67; Γιατί πολύ απλά τη λένε Άκριγκτον…

Η αντίδραση

Το πιο μεγάλο όνομα της αγγλικής Τσάμπιονσιπ είναι η Άστον Βίλα. Εξυπακούεται πως στοχεύει στην επιστροφή στην Premier League και φέτος έχει του υλικό και την οργάνωση για να υποστηρίξει. Βρισκόταν σε άριστη κατάσταση και προχωρούσε από τη μια νίκη στην άλλη μέχρι να χάσει άδοξα από την ΚΠΡ και να προκαλέσει αίσθηση. Ο πρότερος βίος της μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρόκειται για κακή παρένθεση. Ο δρόμος για τη δεύτερη θέση της κατάταξης (απευθείας άνοδος, χωρίς μπαράζ) έγινε πιο δύσκολος, όμως παραμένει ανοιχτός. Περιμένουμε αντίδραση από τη Βίλα και διπλό στο Ρίμποκ έναντι της Μπόλτον που μάχεται για την παραμονή της, το μόνο που μπορεί να αντιπαρατάξει είναι αμυντικό τείχος και δύναμη.

Η μεγάλη διπλή (ευκαιρία ή στήλη)

Πάλι στην Τσάμπιονσιπ. Κι όμως, η Μπρέντφορντ συνοδεύεται από τιμές φαβορί στον αγώνα με τη Μίντλεσμπρο που μας πληρώνει συχνά εσχάτως. Οι Λονδρέζοι έχουν υποστεί τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, διάστημα που η «Μπόρο» έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η φόρμα δείχνει φιλοξενούμενους. Το ίδιο και η παράδοση που δείχνει τρία διπλά από το 2014 έως το 2016. Αυτές είναι και οι μοναδικές φορές που συναντήθηκαν μέσα στην τελευταία δεκαετία. Το διπλό ανεβαίνει στο 2,85, άρα έχουμε την άνεση να το καλύψουμε με την ισοπαλία. 2Χ λοιπόν είτε ως διπλή στήλη είτε ως διπλή ευκαιρία.

Τα γκολ

Με τους ρυθμούς που σκοράρει πλέον η Βέρντερ, είναι δυνατό να δούμε ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ.

Πιθανότητες για Over 2,5 στην κρίσιμη μονομαχία της Γκλάντμπαχ με τη Χοφενχάιμ. Ωραίο ματς με πολλές εκατέρωθεν φάσεις αναμένεται εκεί. Νίκη θέλουν στο δρόμο για την εξασφάλιση θέσης ευρωπαϊκής εξόδου.

Ο σκόρερ

Η Πόρτο θα προσπαθήσει να ξεσπάσει (για την ήττα από την Πάκος Φερέιρα) στη Μποαβίστα. Ο αγώνας μαζί της θεωρείται ντέρμπι στα χαρτιά, αλλά στην ουσία ουδείς ασχολείται. Άλλωστε ποιος οπαδός στο Οπόρτο ασχολείται με τη Μποαβίστα, οι λιγοστοί οπαδοί της οποίας είναι αδελφωμένοι με τους οπαδούς της δικής μας της Καλλιθέας; Η Πόρτο θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, τον Μαρέγκα. Και ο δεύτερος είναι ο Αμπουμπακάρ που θα παίξει μόνος του στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ