Ο Μίχελ άναψε το φυτίλι

Ο Μίχελ άναψε το φυτίλι

Ο Λούμπος τα ξεκίνησε όλα. Αυτός έβαλε στην ...πρίζα τον Σαββίδη. Τον «έφτιαξε», του γύρισε το μυαλό και ο Ιβάν μπούκαρε μαινόμενος με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σλοβάκος είναι μία από τις μεγάλες πληγές του ΠΑΟΚ.

Το Σαββιδέικο έχει μάθει να μοιράζει λεφτά, να έχει αλαζονεία, υπεροψία αλλά πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάξει τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Ποιους πληρώνει και αν αυτοί κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ και στα συμφέροντα του(ς).

Ακούω ότι οι διαιτητές της Super League έχουν φορτώσει άσχημα με την συμπεριφορά του Μίχελ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Πιο πολύ τους έχει ενοχλήσει και από του Ιβάν. Θεωρούν τον Λούμπος μέγιστο καραγκιόζη που θέλει σφαλιάρες. Γιατί τους βρίζει συνεχώς και τους κολλάει μούρη.

Δεν ανέχονται τέτοια συμπεριφορά από πρώην διαιτητή, που ήταν διεθνής και έχει σφυρίξει σημαντικά ματς. Ο Μίχελ είναι «δικός» τους, από το συνάφι τους. Δεν μπορεί να κάνει ότι οι άλλοι παράγοντες. Δεν θέλουν να το δεχθούν με τίποτα. Τους είναι αδιανόητο. Απαγορευτικό να γίνεται.

Η απειλή του Μίχελ στον Κομίνη χτύπησε πολύ άσχημα στους ρέφερι. Δεν κάποιοι δεν ξεχνούν. Να το ξέρουν στον Βορρά.

Μαθαίνω πάντως ότι και μέσα στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τον Λούμπος. Τον βαρέθηκαν. Μόνο προβλήματα  προκαλεί και είναι κακή επιρροή στον Ιβάν. Φάνηκε την Κυριακή. Όμως και ο Σαββίδης δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Όσο πιο γρήγορα τον απομακρύνει από την ομάδα τόσο το καλύτερο. Δεν του προσφέρει τίποτα.

Ο Μίχελ λοιπόν άναψε το φυτίλι μόλις ο Κομίνης ακύρωσε το γκολ του Βαρέλα. Πρώτος και καλύτερος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στον διαιτητή. Για να το παίξει ο καλύτερος υπάλληλος. Μόνο που πέτυχε το αντίθετο. Πήρε τον Ιβάν στον λαιμό του. Και τον έχει ακόμα στην ομάδα; Η χαρά του Τίγρη είναι ο Λούμπος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ