Στοίχημα : Κι όμως κερδίσαμε πολλά!

Στοίχημα : Κι όμως κερδίσαμε πολλά!

Όντως ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό το χθεσινό βράδυ. Ασχοληθήκαμε με τα τέσσερα ματς που έστρεψε το βλέμμα της ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος και καταφέραμε να βγάλουμε από αυτά τα «σίγουρα» σούπερ κέρδη. Ο πολύτεκνος Μέσι έβαλε τελικά δύο γκολ (και ένα μας αρκούσε…) και οδήγησε τη Μπαρτσελόνα σε θρίαμβο. Πιάσαμε και τον σκόρερ (τριάρια πλήρωνε το […]

Όντως ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό το χθεσινό βράδυ. Ασχοληθήκαμε με τα τέσσερα ματς που έστρεψε το βλέμμα της ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος και καταφέραμε να βγάλουμε από αυτά τα «σίγουρα» σούπερ κέρδη.

Ο πολύτεκνος Μέσι έβαλε τελικά δύο γκολ (και ένα μας αρκούσε…) και οδήγησε τη Μπαρτσελόνα σε θρίαμβο. Πιάσαμε και τον σκόρερ (τριάρια πλήρωνε το να σκοράρει πρώτος) και τον μικρό άσο.

Στο Γιουβέντους – Αταλάντα πήραμε και τον χαμηλό άσο (1,30) και τα 2-3 γκολ (1,70), αλλά και το τελικό σκορ, το 2-0 (οι αποδόσεις αλλάζουν ανάλογα με το πού ποντάρατε).

Στο ματς της Μπεσίκτας με τη Μπάγερν είδαμε και Over 2,5 (1,35) και over 3,5 (2,00) και διπλό συνδυαστικό με ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ (2,40).

Περίμενε κανείς κάτι καλύτερο; Ναι, θα θέλαμε και 4-6 γκολ στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ, όμως στο 83’ ο Εμπαπέ βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τελικά …έσπασε το οριζόντιο δοκάρι. Επίσης, ο Τραπ έκανε τις αποκρούσεις της ζωής του στα τελευταία λεπτά… Θέλει και τύχη το πράμα.

Τι κάνουμε σήμερα; Europa League

Και προσανατολιζόμαστε επίσης σε αυτά που λένε «σίγουρα». Δεν θα μπλέξουμε με σημεία. Ας κάνουν ό,τι θέλουν και ας προκριθεί όποιος μπορεί.

Εμείς κοιτάζουμε τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων και γνωρίζοντας ότι στις ρεβάνς θα γίνει μάχη μέχρις εσχάτων και περιμένουμε δραματικά φινάλε ή επιδείξεις ισχύος.

Η Λάτσιο είχε φέρει 2-2 στη Ρώμη με τη Ντιναμό και τώρα τα ξαναλένε στο Κίεβο. Over 2,5 ή και 3,5.

Η Ντόρτμουντ είχε χάσει 2-1 στο Βεστφάλεν από τη Σάλτσμπουργκ και πάει για την ανατροπή στην Αυστρία. Over 2,5.

Η Μίλαν έχασε 2-0 από την Άρσεναλ μέσα στο Σαν Σίρο και θα κάνει ό,τι μπορεί στο Λονδίνο. Αν όντως κάνει ό,τι μπορεί και οι «κανονιέρηδες» σταθούν επισης στο ύψος των περιστάσεων, θα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα Over 2,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ