Στοίχημα : Τζογάροντας με λογική

Στοίχημα : Τζογάροντας με λογική

Πάμε στα «σίγουρα», διεκδικούμε συνετά τις μεγαλύτερες δυνατές αποδόσεις.

Μέρα πολύ μεγάλων εκπλήξεων ήταν η χθεσινή. Ολόκληρη η αγορά τινάχτηκε στον αέρα με την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απίστευτο αποτέλεσμα θεωρητικά, αλλά πρακτικά μη παράλογο από τη στιγμή που ο Μουρίνιο εδώ και 10 χρόνια δεν έχει εξελιχθεί καθόλου. Όπως και να έχει το μέγεθος της Σεβίλλης καθιστούσε απρόβλεπτο τον αποκλεισμό των κόκκινων διαβόλων. Αυτό πίστευε ο …καμμένος, αυτό και όλος κόσμος. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στο ανταλλακτήριο της betfair ο άσος στο Ολντ Τράφορντ είχε λάβει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και λίγο πριν δεχτεί το πρώτο γκολ η Γιουνάιτεντ το ποσό είχε φτάσει τα 5 εκ. ευρώ με την ολοένα αυξανόμενη, άρα δελεαστική, απόδοση…

Τουλάχιστον περιορίσαμε τη ζημιά και με το ανώτερης τιμής Over 2,5 και με το ακόμα ψηλότερο «να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Πάμε στα σημερινά. Δεν έχει μόνο Champions League και κινούμαστε σε πολλά μέτωπα.

Το +4 την κάνει σούπερ φαβορί

Η Γιουβέντους έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει 4 πόντους από τη Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Φαντάζεται κανείς ότι θα τη χάσει μέσα στο Σαν Πάολο από αντίπαλο της δυναμικής της Αταλάντα; Μια χαρά ομάδα έχουν οι Μπεργκαμάσκι, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι «μπιανκονέρι» θέλουν όσο τίποτα το ματς και όταν αυτή η ομάδα θέλει και μπορεί να κερδίσει, το καταφέρνει. Αν δεν δούμε αυτό τον άσο, θα αισθανθούμε μεγάλη έκπληξη. Άσος και 2-3 γκολ, με πιθανό σκορ το 2-0 ή το 3-0.

Έχει κι άλλα απωθημένα…

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ανζέ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Παριζιάνοι έχουν ακόμα απωθημένα από τον αποκλεισμό τους στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιστρέφει στην 11άδα τους και ο Καβάνι ο οποίος δεν συμμετείχε στο πρόσφατο πάρτι (5-0) επί της Μετς. Πάμε για 4-6 γκολ και πιο συντηρητικά over 3,5.

Μέσι εσύ (πολύτεκνε) σούπερ σταρ

Ώρα για Champions League. Η Μπαρτσελόνα συγκρούεται με την Τσέλσι, η οποία μετά το 1-1 στο Λονδίνο, καλείται να ρισκάρει. Δεν θα μακρηγορήσει ο …καμμένος.

Άσος στο τελικό αποτέλεσμα, περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και σκόρερ ο Μέσι, που θα πάρει πλειάδα πρωτοβουλιών.

Ένδοξο αντίο εναντίον διασκεδαστικής συνέχειας

Η Μπεσίκτας θα προσπαθήσει να δώσει με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία της ευρωπαϊκή παράσταση. Θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στη Μπάγερν, η οποία όμως δεν έχει κανένα λόγο ούτε ροτέισον να κάνει ούτε να κρατήσει δυνάμεις. Περίπατο κάνει στο γερμανικό πρωτάθλημα. Οι μεν κλείνουν την πορεία τους όσο πιο ένδοξα μπορούν και οι άλλοι διασκεδάζουν πριν έρθουν τα πιο δύσκολα της 8άδας.

Σημαντικό στοιχείο ότι οι Τούρκοι με τόσους τραυματισμούς και τιμωρίες που γέμισαν, θα φτιάξουν άμυνα με αλχημείες. Επιθετικά όμως παίζουν όλοι και μάλλον περισσότερο για τον εγωισμό τους, γεγονός που τους κάνει επικίνδυνους.

Over 2,5 ή 3,5 και το καλύτερο ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ συνδυαστικά με το διπλό που πληρώνει επί 2,40.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ