Γραμμένος : Η παραίτηση είναι αντρική υπόθεση

Γραμμένος : Η παραίτηση είναι αντρική υπόθεση

Silver Alert για τον Βαγγέλη Γραμμένο, τον «δικό μας» κατά δήλωση Ιβάν Σαββίδη που δεν τολμά να αναφερθεί σε αυτό που αναφέρεται πλέον όλος ο πλανήτης!

Κάπου εδώ ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο «δικός μας», σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, πρόεδρος της ΕΠΟ, πρέπει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου. Ο άνθρωπος που στηρίχθηκε από τον οπλοφόρο Ιβάν Σαββίδη, που φωτογραφίζεται όποτε του δοθεί ευκαιρία μαζί του, που έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως διοικητικός ηγέτης του Πάρκου στο Μακεδονία Παλλάς, δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται στον προεδρικό θώκο.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που μετά τον τραγικό περσινό τελικό του κυπέλλου στον Βόλο δέχθηκε μία συγκεκριμένη ερώτηση. Του ζητήθηκε να πει ως υποψήφιος πρόεδρος τι πρέπει να γίνει για να μην επαναληφθούν επικίνδυνα γεγονότα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Τι θα κάνει εκείνος για να αλλάξει η κατάσταση.

Ο Γραμμένος πήρε μία ανάσα για να κερδίσει χρόνο και μετά έγινε …Βασιλειάδης, Κοντονής, Ανδριανός, Ιωαννίδης, Μπιτσαξής, Γερουλάνος. Μίλησε σαν πολιτικός. Γενικά και αόριστα. Είπε φυσικά και το βαθυστόχαστο: «Θα πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε και να ληφθούν μέτρα».

Δεν τον βοήθησε βέβαια μόνο ο πιστολέρο του Βορρά για να βγει. Είχε και την στήριξη του Τίγρη αλλά με αυτόν κόπηκαν απότομα κάποια στιγμή οι δημόσιες συνευρέσεις και οι φωτογραφίες. Όταν η διαιτησία έγειρε 100% υπέρ του ΠΑΟΚ.

Πλακώθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ με τα ματ στο Ολυμπιακό στάδιο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο. Διεκόπη προσωρινά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός λόγω χρήσης δακρυγόνων. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ντου στους Ζωσιμάδες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκαλώντας σοβαρές φθορές. Ο αγώνας κυπέλλου Λαμία-Παναθηναϊκός ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε παρά την έντονη χιονόπτωση. Οι παίκτες έμοιαζαν με αλπινιστές. Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε ενώ το γήπεδο ήταν λίμνη. Αναπόφευκτα διεκόπη μετά από λίγο και συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα!

Σοβαρά επεισόδια με δεκάδες τραυματίες έγιναν γύρω από το γήπεδο της Τούμπας μόλις έγινε γνωστό ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού δεν θα ξεκινήσει εξαιτίας του τραυματισμού του Γκαρθία. Στην Τρίπολη οι παράγοντες του ΠΑΟΚ ήρθαν στα χέρια με παίκτες του Αστέρα και δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο του αγώνα.

Που ήταν ο Γραμμένος μετά από όλα αυτά; Εξαφανισμένος.

Έχουν γίνει και άλλα φέτος αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε. Ο Γραμμένος συναντήθηκε ξανά (έχουμε χάσει το μέτρημα) με τον Βασιλειάδη και δήλωσε ότι θα ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια και την ομαλότητα των αγώνων. Ρώτησε αν είναι οι φίλοι του σύμφωνοι για αυτό; Μήπως σκέφτονται να αλλάξουν τον κανονισμό και να προστεθούν τα πιστόλια στην λίστα με τα αξεσουάρ των αξιωματούχων του αγώνα;

Επί θητείας Γραμμένου το σκορ άνοιξε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ξεπέρασαν και τον Κοντονή που όρισε τους διαιτητές στον προπέρσινο τελικό του κυπέλλου. Ο Γραμμένος «κάηκε». Καλό είναι να αποχωρήσει μόνος του. Τώρα που είναι η ευκαιρία. Αυτό βέβαια θέλει «καρύδια» και λίγοι τα έχουν όταν βρίσκονται στο ανώτερο αξίωμα. Γιατί η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ