Το δίλημμα του Μασούντ

Το δίλημμα του Μασούντ

Το δείπνο με τον Κεϊρός, το ρεκόρ-μύθος και η στάση ζωής.

Το καλοκαίρι που πλησιάζει είναι καθοριστικό για τον Σοτζέι Μασούντ. Ο Ιρανός επιτελικός χαφ της ΑΕΚ μπορεί να ζήσει ονειρικές στιγμές αλλά μπορεί και να βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη. Πέρα από το ότι βρίσκεται μια ανάσα πλέον για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, το μυαλό του βρίσκεται και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Πολλοί θεώρησαν ότι η άφιξη του Κάρλος Κεϊρός στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, του εξασφαλίζει αυτομάτως μια θέση στην Εθνική Ιράν για το μουντιάλ. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Καθόλου…

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολούθησε την προηγούμενη Κυριακή τα ματς ΑΕΚ- Πανιώνιος και Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός και την επόμενη μέρα, συναντήθηκε ξεχωριστά και με τους τρεις διεθνείς Ιρανούς. Με τον Μασούντ πήγαν για φαγητό και είχαν το χρόνο να μιλήσουν για όσα τους ενώνουν και όσα του χωρίζουν.

Ο Κεϊρός του είπε ότι επιθυμεί να ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας του Ιράν το ερχόμενο καλοκαίρι και να γίνει «αθάνατος» αφού θα γράψει ιστορία, ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής της χώρας με συμμετοχή σε τρία παγκόσμια κύπελλα (2006, 2014, 2018)!

Η δόξα έχει κόστος όμως… Η παρεξήγηση με την Ομοσπονδία της χώρας από την συμμετοχή του το περασμένο Αύγουστο στην αναμέτρηση με την ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει λυθεί. Ο Πορτογάλος προπονητής του υπενθύμισε ότι χρωστάει μια δημόσια απολογία και αν δεν συμβεί αυτό, η πόρτα της Εθνικής θα παραμείνει κλειστή και θα χαθεί το όνειρο του μουντιάλ.

Κάτι ανάλογο είχε ζητηθεί από τον Μασούντ να κάνει και το φθινόπωρο για να κληθεί στην Εθνική αλλά ο ίδιος ναι μεν έστειλε ένα μήνυμα, το οποίο όμως δεν ήταν απολογητικό και δεν έγινε δεκτό από την Ομοσπονδία.

Μπροστά στην ευκαιρία να γράψει ιστορία τι θα κάνει; Θα συνεχίσει την δική του στάση ζωής ή θα βάλει νερό στο κρασί του; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα στείλει νέο μήνυμα στην Ομοσπονδία το οποίο θα έχει την δική του προσωπική σφραγίδα. Θα τους πείσει ή όχι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ