Ο Βιεϊρίνια σκέφτεται να φύγει!

Ο Βιεϊρίνια σκέφτεται να φύγει!

Πίσω από την εικόνα του έξαλλου ένοπλου Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας τον Κομίνη, εικόνα που έχει δει σοκαρισμένος όλος ο πλανήτης, υπήρξε η στάση του Αντελίνιο Βιεϊρίνια. Δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Ιβάν Σαββίδης άλλωστε, που καταζητείται από την αστυνομία, φρόντισε να γίνει για άλλη μια φορά ο αρνητικός πρωταγωνιστής. […]

Πίσω από την εικόνα του έξαλλου ένοπλου Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας τον Κομίνη, εικόνα που έχει δει σοκαρισμένος όλος ο πλανήτης, υπήρξε η στάση του Αντελίνιο Βιεϊρίνια.

Δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Ιβάν Σαββίδης άλλωστε, που καταζητείται από την αστυνομία, φρόντισε να γίνει για άλλη μια φορά ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Φρόντισε για άλλη μια φορά να κλέψει τον ιδρώτα των παικτών του, τον ιδρώτα και την προσπάθεια και του Αντελίνιο Βιειρίνια που ήταν αυτός που βλέποντας τον Ιβάν να εισβάλει στο γήπεδο και να ζητάει από τους παίκτες του να φύγουν ύψωσε το ανάστημα του και του είπε πως κάνει λάθος!

Του έδειξε με τον τρόπο του πως αυτό που κάνει καταστρέφει τον ΠΑΟΚ, διαλύει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για την κατάσταση του ιστορικού πρωταθλήματος. Ο Βιειρίνια είδε τον Σαββίδη να τινάζει το ματς στον αέρα και πλέον όντας απογοητευμένος από όλα όσα ζει στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ, με όπλα στο γήπεδο, σκέφτεται την αποχώρηση!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία, γνωρίζει πως όλα όσα κάνει ο Σαββίδης δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Για αυτό και σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, σε ένα πρωτάθλημα που εξαιτίας του προέδρου του διακόπτεται από την Κυβέρνηση!

Και βεβαίως δεν είναι μόνο ο Βιειρίνια που έχει αυτή την άποψη. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως ο Πρίγιοβιτς, ο Μαουρίτσιο, ο Βαρέλα αλλά και Έλληνες που ψάχνουν την εκτίναξη της καριέρας τους όπως ο Πέλκας και ο Λημνιός. Ξέρουν πως όλα αυτά που συμβαίνουν κάνουν κακό στην καριέρα τους. Δεν θα είναι μόνος του ο Βιειρίνια στην απόφαση της αποχώρησης από μια ομάδα που ο μεγαλομέτοχος της εισβάλει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, ισοπεδώνοντας τα πάντα συμπεριλαμβανομένου και της δικής τους προσπάθειας για διάκριση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ