Στοίχημα : Πόσο ήρθε το ντέρμπι ρε παιδιά;

Στοίχημα : Πόσο ήρθε το ντέρμπι ρε παιδιά;

Πάλι τα πιάσαμε όλα με εξαίρεση το «Ελ Πάσο» της Τούμπας * Η αναταραχή στις εταιρείες και οι τζίροι.

Ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Κόσμος που δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο και απλά έχει μια ιδέα, καθηλώθηκε στις τηλεοράσεις ή στα κινητά του και μάθαινε με κάθε τρόπο τα όσα συνέβαιναν στην Τούμπα.

Πρωτοφανή γεγονότα απίστευτα. Δεν έχουν προηγούμενο. Γενικώς το Σαββατοκύριακο ήταν τραυματικό για όσους ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι ολόκληρο. Αναφερόμαστε φυσικά στην ομάδα που έχει κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να υπερισχύσει με κάθε τρόπο ακόμα και απέναντι στον …αγαπημένο της «σύμμαχο». Μέχρι πρότινος όλοι διάβαζαν κείμενα και άκουγαν πληροφορίες σχετικά με το χαρακτήρα του …νέου «Δικεφάλου του Βορρά». Πλέον, τον έμαθαν ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι. Τον βλέπουν μπροστά τους ήδη σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και στο YouTube τα βίντεο θα κυκλοφορούν για μια ζωή. Έγραψε ιστορία χθες ο ΠΑΟΚ. Παρόμοια με το παρελθόν του, αλλά εξελιγμένη σε νέα επίπεδα, σε νέα δεδομένα.

Σας γράφει ο …Καμμένος συχνότατα για τις χαμηλές αποδόσεις που εμφανίζονται στα ματς αυτής της ομάδας ανεξαρτήτως έδρας αντιπάλου και κρισιμότητας. Σας γράφει ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα φωνάζει «ΠΑΟΚ». Τις αιτίες απλά τις έχετε μπροστά στα μάτια σας πλέον.

Ο χαμός στο Live

Όπως αναμενόταν, το ντέρμπι τίτλου θα συγκέντρωνε και το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πριν αρχίσει ο αγώνας η τιμή του άσου έπεσε ξανά στο 1,65 και του διπλού έφτασε μέχρι το 6,00, όπως σημειώναμε. Γκολ δεν έμπαινε και το under πήρε ποντάρισμα (στο ανταλλακτήριο της betfair) μέχρι και 100.000 ευρώ.

Όσο για το 1-Χ-2, τη στιγμή που εμφανίστηκε το πιστόλι να κουνιέται στη ζώνη του προέδρου που δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, η μπάνκα είχε γράψει 207.000 ευρώ. Μόνο που τότε έγινε ο μεγάλος χαμός. Πόσο είναι το σκορ ρε παιδιά; 1-0 ή 0-0. Μέτρησε η ακυρώθηκε το γκολ; Οι εταιρείες είχαν χάσει τη μπάλα στην κυριολεξία. Άλλες ανέφεραν το σκορ 1-0, άλλες σημείωναν 0-0, άλλες έγραψαν πρώτα 1-0 και μετά 0-0 και άλλες απλά πάγωσαν τις αγορές με την έναρξη της αναταραχής χωρίς να γράφουν σκορ, πράγμα ανεπανάληπτο!

Επειδή το ματς διεκόπη στο 90’, κανονικά θα έπρεπε να πληρωθεί σημείο. Ή ο άσος λοιπόν εφόσον μέτρησε το γκολ ή το Χ εφόσον ακυρώθηκε. Όμως, δεν υπάρχει κανονισμός στο στοίχημα για αγώνα που διακόπτεται με αποτέλεσμα 0-0 (μάλλον το είχε ακυρώσει ήδη ο Κομίνης, αφού πανηγύριζε ο Μπάρκας από πίσω του) και μετά τη διακοπή του και ύστερα από ώρες ανακοινώθηκε πως η απόφαση του ρέφερι άλλαξε…

Κανονικά οι εταιρείες πληρώνουν στοίχημα εφόσον έχει πιστοποιηθεί το αποτέλεσμα ενός αγώνα από την εκάστοτε εθνική ομοσπονδία. Τώρα το πότε θα επικυρωθεί το αποτέλεσμα αυτού του ντέρμπι είναι γρίφος για να τον λύσει η …Πυθία.

Υπόλοιπα κεφάλαια

Αναφορικά με τα άλλα ματς της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκαν κανονικά, η αναμέτρηση της Λεωφόρου συγκέντρωσε κοντά 150.000 ευρώ και τα περισσότερα χάθηκαν, αφού τοποθετήθηκαν στο διπλό μετά το γκολ του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε όποτε ήθελε και τη στιγμή που έκλεισε η αγορά του 1-2-Χ στον αγώνα με τον Πλατανιά, η μπάνκα έγραψε 120.000 ευρώ, η πλειονότητά τους φυσικά στο διπλό.

Στα υπόλοιπα οι τζίροι άγγιξαν το χαμηλότατο όριο της σεζόν. Ίσα που πλησίασαν τις 50.000 ευρώ σχεδόν όλα, πέραν της ματσάρας της Νέας Σμύρνης, όπου δεν συγκέντρωσε ούτε 35.000 ευρώ στα σημεία.

Ο απολογισμός μας

Αν δεν συνέβαιναν όλα τα παραπάνω, ο …καμμένος σήμερα θα πανηγύριζε. Ο απολογισμός μας ήταν απλά θριαμβευτικός. Με εξαίρεση το ντέρμπι της Τούμπας που οι παίκτες του στοιχήματος δεν έμαθαν πόσο έληξε… ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ το είχαμε παίξει αυτό και πιθανότατα θα το χάναμε. Ας θυμίσουμε όμως τα υπόλοιπα.

Όλες οι κόντρες αποδείχθηκαν σωστές και πήραμε πολύ μεγάλες αποδόσεις. Η Ζενίτ δεν κέρδισε στο Ροστόφ ούτε η Λειψία στη Στουτγκάρδη ούτε η Σάλτσμπουργκ στο Μάτερσμπουργκ!

Η Άρσεναλ έκανε over 2,5 με τη Γουότφορντ και ο Ομπαμεγιάνγκ, ο anytime σκόρερ μας, βρήκε δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ