Αυτό δεν είναι εξυγίανση, σκάνδαλο είναι!

Αυτό δεν είναι εξυγίανση, σκάνδαλο είναι!

Κανονικά το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να φουλάρει με βενζίνη και το σκουτεράκι. Αν το αναζητήσει, ξέρει που θα το βρεί. Στην Τούμπα θα είναι!

Σα δε ντρέπονται! Σα δε ντρέπονται λέω εγώ! Σκάνδαλο και από τα μεγάλα κιόλας! Φτου σας ρε! Μετά την Σκολαρίκη που είχε το θράσος να τιμωρήσει τον μεγάλο ΠΑΟΚ, που είχε το θράσος να υπηρετήσει το «κράτος των Αθηνών», ήρθε ο Σκουτέρης και η Επιτροπή Εφέσεων να ολοκληρώσει το σκάνδαλο!

Στη χρονιά της εξυγίανσης, του καλύτερου πρωταθλήματος όχι απλά της 20ετιας αλλά της χιλιετίας (και βάλε) τόλμησαν να πουν πως ο ΠΑΟΚ έχει υπαιτιότητα για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Είχαν το θράσος να μην αναγνωρίσουν ότι ο γιατρός του Ολυμπιακού άρχισε στα μπουκέτα τον θεατρίνο Γκαρθία και τον τραυμάτισε για να πάρει το ματς στα χαρτιά! Και τόλμησαν να ανακοινώσουν πως το ντέρμπι της Τούμπας, το ντέρμπι που οι σταυροφόροι της εξυγίανσης, του καλού του ελληνικού ποδοσφαίρου θα κατατρόπωναν τις σκοτεινές δυνάμεις που έτρωγαν τις σάρκες του ποδοσφαίρου μας, το κέρδισε με 0-3 ο Ολυμπιακός!

Τι λέτε ρε! Τι λέτε ρε (ξανά για να το εμπεδώσετε)! Μισές δουλειές στην χρονιά της εξυγίανσης; Πάτε καλά, το κράτος των Αθηνών πάλι κατά του ΠΑΟΚ; Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τι έχει να πει για αυτό το σκάνδαλο;

Είναι δυνατόν; Από πού και ως που φταίει ο ΠΑΟΚ μας που δεν βγήκε να παίξει ο Ολυμπιακός;
Μισές δουλειές ξανά λέω! Μπράβο στον Σκουτέρη που απέδειξε πως η Σκολαρίκη είναι στημένη και πήρε προαποφασισμένη απόφαση όπως την κατηγορούσε ο ΠΑΟΚ, οι «αυλικοί» του ΠΑΟΚ και οι πολιτικοί που έβαλαν τα στήθη τους μπροστά για να προστατεύσουν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ, του ηγέτη του, του Ιβάν Σαββίδη!

Αλλά μόνο το -3 και το κεκλεισμένων των θυρών ήξεραν να «κόψουν» με την… σαλάτα σεφ που «μαγείρεψαν» 12 ώρες;

Μια το πρωί δεν ντράπηκαν να βγάλουν αυτή την ελεεινή απόφαση κατά του ΠΑΟΚ;
Ο Ιβάν όμως εγγυάται το μέλλον του ΠΑΟΚ, του ελληνικού ποδοσφαίρου και της… Κυβέρνησης!

Για αυτό θα πάει στο διαιτητικό δικαστήριο, θα πάρει το ματς με 3-0 (και σκόρερ τον Βιειρίνια – Τιναφτόρε) και θα ρίξει και ένα -3 στον Ολυμπιακό για να μάθει να σέβεται! Να δικαιωθεί συνάμα και για το σκουτεράκι! Αυτό που μπήκε με το ασθενοφόρο όπως είπε ο Μάκαρος ο Γκαγκάτσαρος! Να το γεμίσουν βενζίνη… δημοσία δαπάνη πρέπει! Άντε να χαθείτε χαμουτζήδες!

Να σέβεται το νόμο του ΠΑΟΚ! Να σέβεται το νόμο της Κυβέρνησης! Μια Κυβέρνηση που πρώτος εγώ φίλε αναγνώστη και αναγνώστρια σου αποκαλύπτω πως σύσσωμη, μετά του Πρωθυπουργού, θα βρίσκεται στην κατάμεστη Τούμπα το βράδυ της Κυριακής για να περιφρουρήσει το μεγαλείο του ΠΑΟΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ