Απαιτείται πλειοψηφία για διαγραφές

Απαιτείται πλειοψηφία για διαγραφές

Ο ΠΑΟΚ χώνεψε γρήγορα τα παϊδάκια και ζήτησε από την ΚΕΔ την οριστική διαγραφή του Αρετόπουλου από τους πίνακες. Ενώ γνωρίζει ότι για να οδηγηθεί σε αυτή την απόφαση η επιτροπή διαιτησίας απαιτείται πλειοψηφία από τους Big4.

Τα κοράκια δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα. Είναι σαν τις γάτες. Εφτάψυχα. Μόνο αν κάνουν μεγάλο «έγκλημα», που δεν αμφισβητείται και από αυτόν που ευνοήθηκε, ξεκινά η διαδικασία καρατόμησης. Αυτό όμως πρέπει να γίνει στον αγωνιστικό χώρο. Για ότι συμβαίνει στα αποδυτήρια και γίνονται πολλά πράγματα εκεί, ποτέ δεν είχε πρόβλημα κάποιος διαιτητής.

Πέρα από αυτό, για να φαγωθεί ένα κοράκι πρέπει να συμφωνούν τουλάχιστον οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του Big4, που είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα, τον Κύζα, που ήταν διεθνής σαν τον Αρετόπουλο, δεν μπόρεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον κρατήσει στον πίνακα τον Αύγουστο.

Η ΑΕΚ τον έβαλε στην μαύρη λίστα της μετά από την τεσσάρα στο προπέρσινο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Κύζας προσπάθησε να επανορθώσει με το χέρι του Πατίτο στον περσινό ημιτελικό του κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους που έγινε στο ίδιο γήπεδο αλλά η απόφαση είχε παρθεί από τον Τίγρη

Ο Ολυμπιακός τον έβαλε στο στόχαστρο μετά από το συγκεκριμένο ματς. Όμως ο διαιτητής από την Δράμα «τελείωσε» όταν απέκτησε πρόβλημα μαζί του και ο Παναθηναϊκός. Μετά τον περσινό ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τότε το «σκορ» έγινε 3-1 σε βάρος του όσον αφορά τους Big4 και η ΚΕΔ πρόσθεσε τους τίτλους τέλους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα με τον Καλογερόπουλο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν θέλουν να τον βλέπουν. Αν συναινέσει και ο Παναθηναϊκός, που είναι αναμενόμενο να γίνει, δεν φτάνουν οι προσπάθειες της ΑΕΚ για να τον διατηρήσει στον πίνακα.

Ο Αρετόπουλος είναι διαφορετική περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ τάχθηκε ανοικτά πλέον εναντίον του, ενώ πριν τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε άλλα πράγματα. Αυτό βάζει σε σκέψεις τους ερυθρόλευκους, που έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή. Από το περσινό ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το φετινό του πρωταθλήματος με την ίδια ομάδα στο Καραϊσκάκη. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσουν τη συγκατάθεση τους για να αντικατασταθεί. Πριν την Τούμπα πάντως είχαν διαφορετική γνώμη. Η ΑΕΚ θα δώσει σκληρή μάχη για να παραμείνει. Ο Παναθηναϊκός έχει προηγούμενα μαζί του, αλλά αυτά φτιάχνονται και ξεχνιούνται αν χρειαστεί.

Ο ΠΑΟΚ πιο πολύ ενίσχυσε τον Αρετόπουλο αντί να τον αποδυναμώσει. Φυσικά δεν είναι καλό για τον διαιτητή να έχει απέναντι του την ομάδα που στηρίζει τον «δικό της» Γραμμένο στην ΕΠΟ. Η πλειοψηφία πάντως αυτή τη στιγμή τον θέλει στον πίνακα. Αν κινηθεί έξυπνα και δεν προκαλέσει μέχρι το τέλος το πιο πιθανό είναι να μην γίνει… Κύζας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ