Στοίχημα : Όπως σας τα γράφαμε

Στοίχημα : Όπως σας τα γράφαμε

Με αισιοδοξία μπαίνουμε στη μάχη του στοιχηματικού Σαββάτου.

Στο χθεσινό μας κείμενο κάναμε λόγο για το πώς θα διαμορφωθούν οι αποδόσεις στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι την ώρα που θα αποφασίσουμε να ποντάρουμε. Αναφέραμε ότι η αναμέτρηση της Λάρισας με την Κέρκυρα δεν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Και δεν το προσέλκυσε ούτε μέχρι τη νύχτα της Παρασκευής.

Αντίθετα σημειώσαμε ότι θα πέσουν οι τιμές για θετικό αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και για Χ2 του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, όπως είχαμε ακριβώς υπολογίσει, ο Ατρόμητος θα αποκτούσε τιμές φαβορί και ο Πανιώνιος θα ήταν αουτσάιντερ μέσα στο σπίτι του. Και αυτό συνέβη από χθες και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Αυτά με τις ενδείξεις. Ήρθε η ώρα για ποντάρισμα. Αφήνουμε στην τύχη της την αναμέτρηση της Λάρισας με την Κέρκυρα και αυτή της Νέας Σμύρνης και ρισκάρουμε στο ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ακολουθούμε την τάση και κινούμαστε με Χ2, έστω και σε αποδόσεις περιορισμένες απ’ ότι κυκλοφόρησαν αρχικά. Οι «πράσινοι» μπορεί να ανέκτησαν ψυχολογία με το 1-1 στο Καραϊσκάκη, όμως τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν πιο εύκολο να τον διαχειριστούν. Δεν είχαν πίεση, δεν είχαν άγχος. Ήταν και οι ρυθμοί του ντέρμπι και το κίνητρο ενισχύθηκε. Σήμερα καλούνται όχι να παίξουν για να γλιτώσουν την ήττα, αλλά για να κερδίσουν έναν ιδιαίτερα αξιόμαχο και επικίνδυνο αντίπαλο. Οι απουσίες του Παναθηναϊκού, η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων του και η πίεση του κόσμου που θα είναι περισσότερος το βράδυ, ίσως αποτελέσουν παράγοντες που κάθε άλλο παρά οδηγούν ένα ματς προς τον άσο. Βασιζόμαστε στη σοβαρότητα των Αρκάδων και συνεχίζουμε με την Ευρώπη.

Ραντεβού στο Θέατρο των Ονείρων

Το απόλυτο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου κλέβει την παράσταση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούεται με τη Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις του διπλού και της ισοπαλίας, από τριάρια και πάνω και των δύο σημείων, υποχωρούν παγκοσμίως και οφείλουμε να σημειώσουμε την τάση. Ο …καμμένος θα ποντάρει στο ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ, καθώς θεωρούμε δύσκολο να μείνει στο μηδέν η επίθεση της Λίβερπουλ και επίσης δύσκολο θα είναι να δούμε τη Γιουνάιτεντ να παίζει πίσω από τη σέντρα μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Παραμένουμε στην Αγγλία

Παρατηρούμε και την Τσάμπιονσιπ. Η Μίντλεσμπρο που μας πλήρωσε και την Τρίτη, οπότε νίκησε στο Μπέρμιγχαμ, μπήκε σε τροχιά ανόδου και το απόγευμα δίνει θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι. Μέσα στο Ρίβερ Σάιντ απέναντι στη Μπάρνσλεϊ. Διαβάζοντας για αυτή τη Μπάρνσλεϊ είδαμε ότι βέβαια κατέχει την 21η θέση σε πρωτάθλημα 24 ομάδων (υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες). Από τα τέλη του Σεπτέμβρη και μετά έχει κάνει θετικά αποτελέσματα μόνο απέναντι στις Μπέρμιγχαμ, Μπέρτον και Σάντερλαντ (δηλαδή απέναντι στην 22η, στην 23η και στην τελευταία) και κόντρα στη Χαλ που είναι 20ή! Από τους περισσότερους υπόλοιπους έχασε! Και η γηπεδούχος «Μπόρο» έφτασε αισίως στην έκτη θέση, άρα είναι πολύ ισχυρή για τα κυβικά και τις συνήθειές της. Άσος.

Μια ωραία κόντρα

Οι ξενύχτες θα μπορούν να απολαύσουν το βράδυ τους με αγώνες του πρωταθλήματος της Αργεντινής. Παίζει η Ρίβερ Πλέιτ στο γήπεδο …μιας Πατρονάτο. Βλέπετε το πρωτάθλημα της χώρας από τότε που αποφασίστηκε να αποτελείται από 30 ομάδες γέμισε περίεργους και άσημους, αλλά ανταγωνιστικούς συλλόγους. Η Ρίβερ Πλέιτ δεν ενδιαφέρεται για αυτό το ματς. Ο νους της είναι στο ντέρμπι με τη Μπόκα Τζούνιορς που θα γίνει σε λίγες μέρες και θα αποδώσει τον τίτλο του υπερπρωταθλητή. Και θα κατεβεί με αρκετούς αναπληρωματικούς απόψε. Είναι λοιπόν στο χέρι των γηπεδούχων να το εκμεταλλευτούν. Χ1 λοιπόν, σε μεγάλες αποδόσεις.

Οι σκόρερ μας

Δεν θα πρωτοτυπήσουμε. Ο Ζόνας σκοράρει ακατάπαυστα και μας πληρώνει συχνά. Βασιζόμαστε ξανά πάνω του για να πετύχει έστω ένα γκολ στο ματς της Μπενφίκα με την Άβες. Όποτε θέλει εκείνος. Το πρώτο, το δεύτερο, το τελευταίο, όποιο θέλει!

Στη Μπαρτσελόνα έχει καιρό να βρει δίχτυα ο Λουίς Σουάρες. Σήμερα οι Καταλανοί θα θέλουν να ξεμπερδεύουν νωρίς από τη Μάλαγα, γιατί έπεται επαναληπτικός Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι. Τους περιμένουμε δυνατούς στο πρώτο μέρος και ειδικά από τον Ουρουγουανό να βοηθήσει ώστε να κερδίσει χρόνο αποφόρτισης ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ