Στοίχημα : Στο ίδιο «τρέιλερ» θεατές

Στοίχημα : Στο ίδιο «τρέιλερ» θεατές

Απίστευτα χαμηλές οι αποδόσεις του άσου του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ * Με ασανσέρ θα μοιάζουν τιμές μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Αν παρομοιάζαμε τους αγώνες με ταινίες, τότε τα προεόρτια τους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν το τρέιλερ της παρουσίασής τους. Και αυτό το Σαββατοκύριακο τα «τρέιλερ» θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα πριν αρχίσουν τα …έργα.

Πέμπτη βράδυ και υπήρχε κινητικότητα στα περισσότερα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής. Ας δούμε τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί (αν είναι δυνατό να υπολογιστεί βέβαια).

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Κατρακυλά ο άσος

Ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Παρατηρούμε τι γίνεται στις υπόλοιπες εταιρείες. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν προσφέρεται στο 1,65 λες και παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στην 5η αγωνιστική τον Οκτώβριο. Το Χ κινείται μεταξύ 3,30 και 3,75 και το διπλό ξεπερνά τα πεντάρια! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω άσος ήδη πιέζεται και χαμηλώνει.

Απορίας άξιο από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με «σετ μπολ» τίτλου ή «ματς μπολ» αν κερδίσει η ΑΕΚ. Σίγουρα έχουμε γράψει επανειλημμένως ότι οι αποδόσεις που συνοδεύουν σημεία νίκης του «Δικεφάλου του Βορρά» παρουσιάζουν σχεδόν κατά κανόνα πτώση όλη την εβδομάδα και δέχονται ένα ποντάρισμα κόντρας λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, ώστε να ανεβεί κάπως η απόδοση.

Στο ίδιο τρέιλερ θεατές είμαστε, αλλά το τέλος ουδείς το γνωρίζει.

Πλατανιάς – Ολυμπιακός: Ανεβαίνει το διπλό

Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ έχουμε τον άσο στο 13,00 το Χ στο 6,75 και το διπλό στο 1,10. Στις υπόλοιπες εταιρείες εντός και εκτός συνόρων βλέπουμε το διπλό μέχρι και στο 1,25 και με ανοδικές τάσεις. Το Χ κινείται μέχρι και στο 5,70. Σημαντικές οι διαφορές και εδώ και είμαστε σε αναμονή μέχρι την Κυριακή.

Πανιώνιος – Ατρόμητος: Θα αλλάξουν όλα

Ο ΟΠΑΠ έχει μοιράσει τις πιθανότητες στη μέση (2,55 ο άσος, 2,55 και το διπλό, με το Χ στο 2,90). Η τάση έχει διαφορετική άποψη. Χρήζει φαβορί τους Περιστεριώτες γύρω στο 2,60, χαμηλώνει και η ισοπαλία (κάτω από 2,80) και ανεβάζει τον άσο στο 2,90. Από όσα γράφει το κουπόνι που θα διατίθεται στα πρακτορεία δεν πρόκειται να ισχύσει τίποτα. Και όχι από το Σάββατο. Από σήμερα το πρωί.

Ξάνθη – Παναιτωλικός: Εν αναμονή του ασανσέρ

Ο άσος αναγράφεται στο 1,85, το Χ στο 2,95 και το διπλό στο 4,00. Εγχώριοι και ξένοι μπουκ διαφωνούν. Η νίκη της Ξάνθης ήδη ίπταται σε επίπεδα μεταξύ 2,10 και 2,20. Η νίκη του Παναιτωλικού εμφανίζεται και με 3,50 και ακόμα χαμηλότερα. Ούτε αυτές οι αποδόσεις θα αντέξουν για πολύ.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Όλοι γύρω από τους Αρκάδες

Ούτε στη Λεωφόρο θα μείνουν ήσυχες οι αποδόσεις. Το κουπόνι γράφει κατ’ αντιστοιχία των σημείων 1,70, 3,20 και 4,30. Από σήμερα το βράδυ ο άσος θα έχει ανεβεί (κυκλοφορεί και σε επίπεδα άνω του 2,05), το Χ θα έχει υποχωρήσει λίγο (γύρω στο 3,00 plus) και το διπλό θα υποστεί σμίκρυνση (ήδη εμφανίζεται και στο 3,70).

Λαμία – Λεβαδειακός: Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια

Σαν να το αγνόησαν αυτό το ματς. Δεν προκύπτει καμία τάση. ΟΠΑΠ και άλλοι συμφωνούν για τον άσο μεταξύ 1,75 και 1,80, για το Χ πάνω από 3,00 και για το διπλό από 4,00 έως 4,50.

Λάρισα – Κέρκυρα: Απείραχτο

Σταθερός ο άσος μεταξύ 1,85 και 1,90, το ίδιο και η ισοπαλία (2,90 έως 3,10) και το διπλό (4,15 με 4,25).

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: Αργεί ακόμα…

Αυτός ο αγώνας διεξάγεται τη Δευτέρα. Είναι μακριά για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Θετικός ξανά ο απολογισμός

Το 2,65 της Λιόν μας άρεσε πολύ χθες και το καρπωθήκαμε. Χρίστηκε σκόρερ και ο Ντιέγκο Κόστα. Αντίθετα η Ζενίτ έχασε από τη Λειψία και μας χάλασε την τριάδα.

Ησυχάζουμε σήμερα. Όποιος δεν αντέχει και θέλει ένα διασκεδαστικό στοίχημα για να περάσει το βράδυ του, ας ρίξει μια ματιά στο Ολίμπικο. Η Ρόμα λίγες μέρες πριν συγκρουστεί με τη Σαχτάρ για το Champions League (είχε χάσει 2-1 στην Ουκρανία) και χωρίς τον Τζέκο, αναμετράται με την επικίνδυνη Τορίνο, η οποία προ δεκαημέρου είχε δεχτεί «επίσκεψη» από τους οργανωμένους οπαδούς της για την ήττα από τη Βερόνα. Αν η «Γκρανάτα» συγκεντρώθηκε ξανά, ίσως επανέλθει στις ζημιές που συνηθίζει να κάνει στους ισχυρούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ