Αφόρητες πιέσεις για την έφεση του ΠΑΟΚ

Αφόρητες πιέσεις για την έφεση του ΠΑΟΚ

Το παρασκήνιο για την εκδίκαση της υπόθεσης του «δικέφαλου» εν όψει ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα εκδικαστεί την Παρασκευή (9/3) στις 18:00 στην ΕΠΟ, δύο ώρες μετά την εκδίκαση της έφεσης των Ερυθρόλευκων για την τιμωρία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι πιέσεις για να βγει απόφαση πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με την Ένωση είναι αφόρητες. Όπως και οι πιέσεις που δέχονται από όλες τις μεριές και οι εφέτες για να οδηγηθούν στην ανατροπή της! Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο με βάση άλλωστε το κατηγορητήριο και τα επίσημα έγγραφα που είναι «καταπέλτης» για τον ΠΑΟΚ όπως αποδείχτηκε και από την πρωτόδικη απόφαση.

Ο στόχος βεβαίως για τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος. Να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να παίξουν με κόσμο το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει πλέον ουσιαστικά στο -3 ξέροντας πως μόνο με… προεδρικό διάταγμα μπορεί να βγει τιμωρημένος ο Ολυμπιακός από την υπόθεση της Τούμπας.

Αν «πέσει» η τιμωρία της έδρας και το -3 τότε ο «δικέφαλος» 48 ώρες αργότερα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με φιλάθλους στις εξέδρες. Σε διαφορετική περίπτωση, το γήπεδο της Τούμπας θα είναι κλειστό. Μπορεί όμως να συμβεί αυτό; Ουσιαστικά όχι καθώς επαναλαμβάνουμε όσο και να φωνάζουν στον ΠΑΟΚ, όσο και να μιλούν για «στημένη» (!!!) υπόθεση την ώρα που όλοι οι αρμόδιοι (Βασιλειάδης, Κοντονής) σιωπούν, όλα τα δεδομένα είναι εις βάρος τους.

Στον ΠΑΟΚ βεβαίως ελπίζουν, όπως ήλπιζαν πριν την πρωτόδικη απόφαση. Ελπίζουν σε ανατροπή της ποινής και προσπαθούν να πιέσουν για να βγει απόφαση το βράδυ της Παρασκευής ή νωρίς το πρωί της επομένης, ώστε αν δικαιωθούν να τρέξουν και – παρά την αργία του Σαββάτου για τις δημόσιες υπηρεσίες – να σφραγίσουν τα εισιτήρια.

Πως το κάνουν αυτό; Σε παρασκηνιακό επίπεδο προς τον «δικό μας άνθρωπο» Βαγγέλη Γραμμένο αλλά και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η απόφαση θα βγει άμεσα. Βεβαιότητα που φυσικά, συνοδεύεται μαζί με τις διαφωνίες τους για τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων Δημήτρη Σκουτέρη.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου κ. Παναγόπουλου. «Δε θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει εκδίκαση τέτοια ώρα βράδυ. Πάντως σίγουρα μιλάμε για παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν πρόκειται να βγει απόφαση την ίδια ημέρα. Αποκλείεται αφού εκδικάζεται η έφεση την Παρασκευή να βγει απόφαση την ίδια ημέρα. Αυτό το θεωρώ δεδομένο».

Θα το ζήσουμε και αυτό στην εποχή της «εξυγίανσης»; Κομματάκι δύσκολο όμως είναι αλήθεια πως γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τον ΠΑΟΚ προς όλες τις κατευθύνσεις για ανατροπή της… λογικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ