Στοίχημα : Συνέχεια στην απόλαυση

Στοίχημα : Συνέχεια στην απόλαυση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λέμε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ήθελε την Παρί Σεν Ζερμέν φαβορί χθες βράδυ. Ο άσος έπεσε μέχρι το 1,75, το Χ απογειώθηκε στο 4,50 και το διπλό στο 3.85. Εμείς περιμέναμε θετικό αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης και το πήραμε σε ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις. Ακόμα και η διπλή ευκαιρία του ανέβηκε στο 2,01 […]

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λέμε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ήθελε την Παρί Σεν Ζερμέν φαβορί χθες βράδυ. Ο άσος έπεσε μέχρι το 1,75, το Χ απογειώθηκε στο 4,50 και το διπλό στο 3.85. Εμείς περιμέναμε θετικό αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης και το πήραμε σε ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις. Ακόμα και η διπλή ευκαιρία του ανέβηκε στο 2,01 και έγινε δικιά μας. Πήραμε και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ, πήραμε και το over 2,5. Παραλίγο να παίρναμε και το ακριβές σκορ (2-2), αλλά ο Καβάνι ήταν κουρασμένος και εκνευρισμένος στα τελευταία λεπτά που χαλάρωσαν οι Μαδριλένοι.

Μας έκανε τη χάρη και η Μίντλεσμπρο και μας έδωσε ωραίο 1,90 κόντρα στη Μπέρμιγχαμ. Αντίθετα, η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με την Πόρτο και …χάλασαν οι προσδοκίες για over. Πάντως, αν ο …καμμένος ενοχλήθηκε σε κάτι από αυτό το ματς, δεν ήταν το under, αλλά το δοκάρι και η αστοχία του Μανέ, γιατί τον ήθελε σκόρερ…

Πάμε στα σημερινά. Συνεχίζουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Στο Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία έχουν κριθεί τα πάντα μετά το 4-0 των Άγγλων στην Ελβετία. Δεν υπάρχει λόγος για ποντάρισμα λοιπόν. Δεν χρειάζεται να δούμε κάτι παρόμοιο με τα δρώμενα στο Άνφιλντ. Μόνο για την ευχαρίστηση θα ρίξουμε μερικά ψιλά στον Σανέ για να χριστεί σκόρερ.

Θα ασχοληθούμε όμως με τη ματσάρσα της Τότεναμ με τη Γιουβέντους. Από τη στιγμή που οι «μπιενκονέρι» αγωνίζονται χωρίς τους Μάντζουκιτς, Κουαδράδο και Μπερναντέσκι, σημαίνει ότι δεν έχουν πολλές λύσεις από τη μέση και μπροστά. Σε αντίθεση με τη σύγκρουση του Τορίνο, περιμένουμε αυτή η πρόκριση να κριθεί στην άμυνα. Και αυτό κάνει πιο επικίνδυνη τη «Γηραιά Κυρία» που θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Οι Ιταλοί σχεδόν σε όλους τους αγώνες περιμένουν πίσω από τη σέντρα. Η Τότεναμ σίγουρα θα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά το θέμα είναι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Αν ο Κέιν βρεθεί σε καλή μέρα, η ομάδα του θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη και θα αφήσει έξω από την 8άδα την περσινή φιναλίστ.

Αν όχι, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, θεωρούμε πολύ δύσκολο να μείνει χωρίς γκολ στο ενεργητικό της η «Γιούβε». Δεν ρισκάρουμε σε αποτέλεσμα. Το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ θα πάρουμε και μετά ό,τι βγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ