Το σταμναγκάθι του Πλατανιά

Το σταμναγκάθι του Πλατανιά

Τα ψέματα τελείωσαν και στον Πλατανιά άπαντες κοιτάνε την επόμενη μέρα. Μετά από έξι ονειρικά χρόνια στην Super League το… γαλατικό χωριό της Κρήτης υποβιβάζεται και κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του. Όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις του Μανόλη Μαθιουλάκη. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έχει διαρρεύσει ότι θα εγκαταλείψει την ενασχόληση του με την ομάδα […]

Τα ψέματα τελείωσαν και στον Πλατανιά άπαντες κοιτάνε την επόμενη μέρα. Μετά από έξι ονειρικά χρόνια στην Super League το… γαλατικό χωριό της Κρήτης υποβιβάζεται και κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του.

Όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις του Μανόλη Μαθιουλάκη. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έχει διαρρεύσει ότι θα εγκαταλείψει την ενασχόληση του με την ομάδα αλλά εκεί ακριβώς βρίσκεται και το μυστικό για το μέλλον.

Θα αφήσει την ομάδα καθαρή από χρέη ή θα βαρέσει κανόνι; Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο, όταν αναγκάστηκε να εξοφλήσει άπαντες μετά τις διαδοχικές προσφυγές των Στάθη και Ντεβέσα για να γλιτώσει τα χειρότερα. Τον Ιανουάριο υπέγραψε ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές και έλυσε αρκετά συμβόλαια οπότε ξόδεψε αρκετά χρήματα για προκαταβολές και αποζημιώσεις. Φυσικά ο μόνος που παίρνει τα λεφτά του είναι ο Ενσικουλού, που είναι πιθανόν να δοθεί ακόμα και δανεικός το καλοκαίρι αφού έχει τριετές συμβόλαιο. Όλα αυτά εφόσον η ομάδα συνεχίσει στην Football League.

Έχει βρεθεί ένας πυρήνας ανθρώπων που θέλει να κρατήσει την ομάδα στην δεύτερη κατηγορία. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι καθαρή αφού αν τους ακολουθήσουν τα χρέη της Super League, θα τους πνίξουν όπως συνέβη με τον Πανθρακικό και πρόσφατα την Βέροια.

Εφόσον ο Μαθιουλάκης δεν έχει σκοπό να πληρώσει τότε η ομάδα θα οδηγηθεί απ ευθείας στην τρίτη κατηγορία και θα αρχίσει την προσπάθεια της από εκεί για επιστροφή στην αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ