Σκληρό μπρα ντε φερ

Σκληρό μπρα ντε φερ

Η …διαιτητική μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος είναι αδυσώπητη. Κάθε «χτύπημα» έχει άμεση απάντηση. Οι δύο πρώην φίλοι και σύμμαχοι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. 16η αγωνιστική 6/1 17:15 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0  Στο 8ο λεπτό ο Άρης Βάτσιος (Δ. Αττικής) δεν απέβαλε τον Λημνιό. 1-0 στην εύνοια για την ρώσικη […]

Η …διαιτητική μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος είναι αδυσώπητη. Κάθε «χτύπημα» έχει άμεση απάντηση. Οι δύο πρώην φίλοι και σύμμαχοι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

16η αγωνιστική 6/1

17:15 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0 

Στο 8ο λεπτό ο Άρης Βάτσιος (Δ. Αττικής) δεν απέβαλε τον Λημνιό. 1-0 στην εύνοια για την ρώσικη αρκούδα.

19:30 Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-4

Στο 36ο λεπτό ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) στήνει το τείχος αρκετά πιο πίσω από την κανονική απόσταση. Αν μπορούσε θα το καταργούσε. Ο Χριστοδουλόπουλος κάνει με εκτέλεση φάουλ το 0-2. Φιλιά στην …μαμά. 1-1 από τον χαλίφη του Νότου.

17η αγωνιστική 14/1 

15:00 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-3

Δεν χρειάστηκε να …επέμβει ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). Παραμένει το 1-1.

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Στο 11ο λεπτό ο Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) δεν σφυρίζει το πέναλτι του Τσιντώτα στον Μπετρά. 1-2 από τον Τίγρη. Ο Θωμάς δείχνει την …κλάση του. Ο Βασιλειάδης …παρακολουθεί τις εξελίξεις.

18η αγωνιστική 20/1

19:30 Λάρισα-ΑΕΚ 0-0

Ο Λιβάια ζητάει πέναλτι, ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) τον αγνοεί. 2-2 από τον χαλίφη του Βορρά. Ο Γραμμένος κόβει πίτες. 

21/1 15:00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών 3-0

Ο Πρίγιοβιτς είναι οφσάιντ στο τρίτο γκολ. 3-2 από την ρωσική αρκούδα. Ανατροπή με δύο …γκολ μέσα σε δύο ημέρες. Γιατί «σπάστηκε» με τον Στυλιαρά. Σε λέω. Η εκδίκηση της μπουγάτσας. Με σπανάκι. Όχι ακόμα με κιμά.

19η αγωνιστική 27/1

19:30 ΑΕΚ-Λαμία 2-0

Φιλικό προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Μένιος Κουτσιαύτης (Άρτας) απλά πήγε στο ΟΑΚΑ. Έβαλαν παρατηρητή και τον Ταπαντζά. Μην και τυχόν γίνει η στραβή.

28/1 15:00 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1

Ραψωδία. Ο Θάνος βρήκε την …Ιθάκη του. Πέναλτι υπέρ του Βαρέλα. Μεγαλύτερη ανακάλυψη και από την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. 4-2 κάνει το σκορ η Σαλονίκη και τα καρντάσια κλείνουν θέση για την φιέστα στον Λευκό Πύργο. Μπουγάτσα με κιμά και αλοιφές από πάνω.

20η αγωνιστική 4/2 

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3

Πέεεελκαααα μας βλέπουνε. Μόνο ο βοηθός Μανώλης Καλφάκης (Χανίων) δεν …είδε ότι ήταν δύο μέτρα οφσάιντ όταν έκανε το 0-1. 5-2 ο Βορράς. Από την αρχή για να φύγει το άγχος. Ντου από τους οπαδούς στο γήπεδο και ο Βασιλειάδης …παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο «δικός μας» Γραμμένος κόβει πίτες. Κινδυνεύει με τενοντίτιδα.

19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2

Τώρα δεν είναι πια η Λαμία αντίπαλος. Ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) δεν δίνει το πέναλτι του Βράνιες στον Μποτία. Μετράει το νικητήριο γκολ του Γιασεμάκη ενώ έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Μποτία. 5-3 γίνεται το σκορ: «Ερχόμαστε»

21η αγωνιστική 11/2

17:15 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) θεωρεί πέναλτι το ακούσιο χέρι του Σελίν. 5-4 από τον Γιαννάκη, τον Μιχάλη, τον Αλέξη και τα άλλα παιδιά.

12/2 19:30 ΠΑΟΚ-Λάρισα 3-0

Ο Σάκχοφ ανοίγει το σκορ από θέση οφσάιντ. 6-4. Χαλαρά. Τώρα είναι η ώρα για μπουγάτσα με κρέμα. Άντε και για κανά τρίγωνο Πανοράματος. 

13/2 Ο Μελισσανίδης πάει στον Περέιρα. Υπάρχει διαφορά δύο …τερμάτων. Ετοιμάζει την αντεπίθεση. 

22η αγωνιστική 17/2

19:30 Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2

Το ρούβλι αντικατέστησε το ευρώ στην περιοχή. Δεν ρίσκαρε η αρκούδα και καλά έκανε. Ο Ευαγγέλου πέρασε και δεν ακούμπησε. Το σκορ παρέμεινε στο 6-4.

18/2 17:15 ΑΕΚ-Ξάνθη 4-0

Ο Άρης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) δεν έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους. Ο βοηθός Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) παρενέβη και άφησε δύο φορές τον Βράνιες να σκοράρει από θέση οφσάιντ. Όλα έγιναν στον πρώτο ημίχρονο! 6-5 από τις δυνάμεις της εξυγίανσης του Νότου. Στην ΕΠΣ Αθηνών άπαντες ηρέμησαν. Η διαφορά χάρη στο δικό τους παιδί έγινε πλέον οριακή. Ο Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους ρέφερι ότι θα τους …χαϊδέψει. Γιατί ήρθαν να παίξουν για τον Βορρά. Απέδειξε ότι έχει χιούμορ.  

23η αγωνιστική 25/2

19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός !@#$%^*

Το ματς δεν άρχισε ποτέ για τον γνωστό λόγο. Την ημέρα που εκδικάστηκε πρωτόδικα η υπόθεση ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) έστειλε συμπληρωματική έκθεση που επιβεβαίωνε τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία από τον γιατρό του αγώνα που φορούσε την φόρμα του ΠΑΟΚ! 6-6 γιατί ο παλιός είναι αλλιώς. Ο Γραμμένος σταμάτησε να κόβει πίτες. Έχει άλλες σκοτούρες. Πρέπει να ανατραπεί η απόφαση σε βάρος της αρκούδας στην επιτροπή εφέσεων. 

26/2 19:30 Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1

Πάλι γκολ η ΑΕΚ από θέση οφσάιντ που δεν …είδε ο βοηθός Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας). 6-7 ο Τίγρης. Διαφορετικά τα είχαν υπολογίσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κουκουλάκης φεύγει από την ΚΕΔ για το VAR. Στην ΕΠΟ επικρατεί πανικός. Μέχρι και ο Δέδες διαρρέει ότι δεν αντέχει άλλο. 

24η αγωνιστική 4/3

15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-2

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) είναι συγκινητικός. Παλεύει μόνος του απέναντι στους «Αρκάδες». Δεν του φτάνει ο χρόνος. Τι άλλο να κάνει; Μεγαλώνει όσο μπορεί τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τους ισοφαρίζει με ανύπαρκτο πέναλτι. Κατάφερε έστω να χαρίσει τον ένα βαθμό στον Ιβάν. Όχιιιι. Πλάκα τον κάνεις; Βάζουν ξανά γκολ οι γηπεδούχοι. Καταστρόφα. Δεν μπορεί να κρατήσει άλλες καθυστερήσεις. Μετά από τέτοια νίλα δεν πρέπει να ξεσπάσουν κάπου οι φιλοξενούμενοι; Το πέναλτι στον Κωνσταντινίδη γιατί δεν το καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος; Ήταν καθαρή ανατροπή μόλις πήγε να πουλήσει μαγκιά. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ που ήταν; Τον ξέχασαν στην Τούμπα; Παρέμεινε το 6-7 γιατί το αποτέλεσμα μετράει.

17:15 ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-0

Ο Αρετόπουλος ήταν έτοιμος. Σε περίπτωση ανάγκης. Για να κάνει το 6-8. Όμως υπάρχουν και άλλες αγωνιστικές.

Τώρα οι δυο τους. Κυριακή κοντή …γιορτή. Στην Τούμπα. Το κοράκι θα παίξει σίγουρα ρόλο. Δεν γίνεται διαφορετικά. Τώρα θα λάμψει η …εξυγίανση.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ