Η χαρά της μπάλας και του στοιχήματος

Η χαρά της μπάλας και του στοιχήματος

Ευχαριστιόμαστε το «άθλημά» μας σε Παρίσι και Λίβερπουλ, χωρίς να αφήνουμε στην άκρη τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Ωραία πράγματα έχουμε να δούμε σήμερα. Το βράδυ θα είναι πολύ ευχάριστο για τους ποδοσφαιρόφιλους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα χρειαστούν δύο τηλεοράσεις για να χορτάσουν γκολ και θέαμα τόσο από τη σύγκρουση της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και από τη συνάντηση του Άνφιλντ.

Ας ξεκινήσουμε από την τελευταία που φαντάζει πιο «εύκολη». Η Λίβερπουλ παίζει με την Πόρτο. Είχαν επίδειξη ισχύος οι «κόκκινοι» στο Ντραγκάο. 5-0 είχαν κερδίσει. Η πρόκριση έχει κριθεί, αλλά ο Κλοπ έχει διαφορετική άποψη. Παρά το γεγονός ότι ακολουθεί το απόλυτο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε χθες ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του. Και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά. Τρεις επιθετικούς έχει, τρεις θα βάλει. Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο υπάρχουν και μάλλον θα παίξουν και οι τρεις σε ένα ματς χωρίς μεγάλες σκοπιμότητες. Η Πόρτο θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση όσο το δυνατό καλύτερα και αυτή επίσης παρατάσσεται με ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Over 2,5 λοιπόν και όσοι συνηθίζεται να ποντάρετε σε σκόρερ μαζί με τον …καμμένο, έχουμε καλές πιθανότητες να δούμε πανηγυρικά στιγμιότυπα με κεντρικά πρόσωπα τον Μανέ και τον Σαλάχ.

Πάμε και στο Παρίσι. Εδώ θα γίνει μεγάλη μάχη. Εδώ έχουμε και ωραίες αποδόσεις για να ανεβάσουμε αδρεναλίνη. Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Παριζιάνοι έχασαν 3-1 στο Μπερναμπέου, επειδή από ένα σημείο και μετά υπερτίμησαν τις δικές τους δυνατότητες και υποτίμησαν αυτές των αντιπάλων τους. Ενώ έβγαιναν στην επίθεση με ευκολία και δημιουργούσαν φάσεις για να κερδίσουν, έχασαν τελικά με 3-1. Σήμερα θα δώσουν την κορυφαία τους ποδοσφαιρική παράσταση.

Όμως, η απουσία του Νεϊμάρ θα φανεί και θα ακουστεί εκκωφαντικά. Ο Ντι Μαρία θα τον αντικαταστήσει. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητά του, όμως η φετινή Παρί έχει χτιστεί πάνω στον Βραζιλιάνο. Παράλληλα, το γεγονός ότι οι Γάλλοι καλούνται να ρισκάρουν, μπορεί να διευκολύνει το έργο των «μερένχες» στις αντεπιθέσεις.

Βλέπουμε την ισοπαλία να εμφανίζεται σε τριάρια και το διπλό σε ακόμα μεγαλύτερες τιμές. Οι διπλή ευκαιρία του Χ2 φτάνει στο 1,81. Τη Ρεάλ για δύο αποτελέσματα θα παίξουμε σε σούπερ απόδοση. Αξίζει το ρίσκο.

Επίσης, έχει ενδιαφέρον να ποντάρουμε και σε ένα συνδυαστικό ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ και Over 2,5 μαζί, αφού οι αποδόσεις τους ξεχωριστά δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν.

Και για να το απογειώσουμε. Η έμπνευση του …καμμένου για σκορ είναι το 2-2. Η Παρί θα πιέζει, θα σκοράρει και θα αναγκάζεται να ρισκάρει ακόμα πιο πολύ. Και η Ρεάλ θα απαντάει…

Σκόρερ ο Ντι Μαρία από πλευράς γηπεδούχων, καθώς θα το πάρει και προσωπικά (οι Μαδριλένοι τον έδιωξαν προ ετών χωρίς ουσιαστικούς λόγους) και ο Μπέιλ από τους Ισπανούς. Ο Ουαλός αναμένεται να βρει πολλά κενά διαστήματα απόψε.

Να δούμε και κάτι από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Μπέρμιγχαμ παραπαίει. Έφτασε τις πέντε σερί ήττες. Στο διάστημα αυτό έβαλε όλο κι όλο ένα γκολ. Ο Κότεριλ, ο προπονητής της, απολύθηκε προχθές το βράδυ. Μόνο που σήμερα ξεκινά νέα αγωνιστική…  Υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο που βρήκε φόρμα την κατάλληλη στιγμή και στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος (της κανονικής διάρκειας) διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Έχει λύσει και το επιθετικό της πρόβλημα (τρία γκολ στο καθένα από τα τρία πρόσφατα παιχνίδια της). Εμπιστευόμαστε την ομάδα που είναι καλύτερα οργανωμένη, περισσότερο ποιοτική, ανεβασμένη ψυχολογικά καθόλου αναστατωμένη και που βρίσκει δίχτυα. Και το 1,90 μας αρέσει ακόμα πιο πολύ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ