Ο Μανόλο και ο… Μανωλιός

Ο Μανόλο και ο… Μανωλιός

Οι φανατικοί της στήλης θα θυμάστε πως από εδώ έχετε ενημερωθεί πρώτοι για κάποιες εξελίξεις στην ΑΕΚ, οι οποίες στην αρχή μπορεί να αμφισβητήθηκαν αλλά τα γεγονότα μας δικαίωσαν 100%. Από την προεδρική εντολή για το «πάγωμα» του Ανέστη, τα όσα πραγματικά έγιναν στο επεισόδιο με τον Βράνιες στα Σπάτα έως και την συμφωνία με […]

Οι φανατικοί της στήλης θα θυμάστε πως από εδώ έχετε ενημερωθεί πρώτοι για κάποιες εξελίξεις στην ΑΕΚ, οι οποίες στην αρχή μπορεί να αμφισβητήθηκαν αλλά τα γεγονότα μας δικαίωσαν 100%.

Από την προεδρική εντολή για το «πάγωμα» του Ανέστη, τα όσα πραγματικά έγιναν στο επεισόδιο με τον Βράνιες στα Σπάτα έως και την συμφωνία με τον «Τίγρη» για τον… αποκλεισμό από την Ντιναμό.

Η ΑΕΚ θέλει το πρωτάθλημα και τα δίνει όλα για αυτό. Αυτά τα 24 χρόνια αναμονής είναι ικανά να αλλάξουν και τα μυαλά και την φιλοσοφία του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι πολύ ιδιότροπος και το ξέρουν καλά όσοι συνεργάζονται μαζί του επί καθημερινής βάσης.

Δεν είχαμε όρεξη να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά να σας προετοιμάσουμε για το τι πρόκειται να δείτε από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα και να καταλάβετε ότι δεν γράφεται τίποτα στην τύχη.

Ξεχάστε την Ένωση που πρόσφερε θέαμα και είχε ως αρχή της το επιθετικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά άλλαξαν από την Πέμπτη το βράδυ και την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο είχαμε ένα πρώτο δείγμα γραφής.

Άλλοι μπορεί να το χρέωσαν στο άγχος και την αναγκαιότητα της νίκης. Εμείς σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μας το καταλογίζουμε στη νέα φιλοσοφία του Μανόλο. Ο Χιμένεθ από εκεί που ήταν άκρως επιθετικογενής και δεν ήταν ευχαριστημένος με ένα γκολ, ξαφνικά είδαμε μετά το 68’ (αλλαγή Μπακάκη με Λιβάια) να γυρίζει την ομάδα του πίσω για να υπερασπιστεί το 1-0. Και όλα αυτά με την εικόνα του Πανιωνίου να είναι τραγική και την ΑΕΚ να δείχνει ότι μπορεί να πετύχει και άλλα γκολ.

Τι συνέβη και ανάγκασε τον Μανόλο να γίνει… Μανωλιός και να στήσει ένα πούλμαν έξω από την περιοχή του Τσιντώτα; Τα παθήματα στο Περιστέρι και την Λάρισα του έγιναν μαθήματα. Η ΑΕΚ και στις δυο αυτές αναμετρήσεις της τελευταίας εβδομάδας είχε προηγηθεί αλλά δεν κατάφερε να προφυλάξει το αποτέλεσμα αφού είχε στο μυαλό της να πετύχει άλλο ένα γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Την πάτησε δις και τώρα ο Μανωλιός το παίρνει αλλιώς…

Θα προτιμάει μετά το 1-0 και το 60’ να κλείνεται πίσω με πρώτο στόχο να διατηρήσει τη νίκη που θα τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα παρά να παίζει ανοιχτά και με πίεση ψηλά για να κυνηγάει το 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ