Στοίχημα : Το παζάρι της αγωνιστικής

Στοίχημα : Το παζάρι της αγωνιστικής

Ρισκάραμε πολύ χθες και δεν το μετανιώσαμε. Η μέση λύση στο ντέρμπι των αιωνίων αποδείχθηκε τελικά η ενδεδειγμένη και τα 2-3 γκολ πλήρωσαν επί 1,70. Η Μπράιτον όντως νίκησε την Άρσεναλ ή μάλλον η Άρσεναλ έχασε και από τη Μπράιτον και πήραμε αποδόσεις κοντά σε τεσσάρια. Αντίθετα η Ραπίντ Βιέννης λύγισε στο 74’ και τελικά […]

Ρισκάραμε πολύ χθες και δεν το μετανιώσαμε. Η μέση λύση στο ντέρμπι των αιωνίων αποδείχθηκε τελικά η ενδεδειγμένη και τα 2-3 γκολ πλήρωσαν επί 1,70. Η Μπράιτον όντως νίκησε την Άρσεναλ ή μάλλον η Άρσεναλ έχασε και από τη Μπράιτον και πήραμε αποδόσεις κοντά σε τεσσάρια. Αντίθετα η Ραπίντ Βιέννης λύγισε στο 74’ και τελικά ηττήθηκε από τη Σάλτσμπουργκ που είχαμε κοντράρει.

Θετική η απόπειρα του …καμμένου σε μια μέρα στοιχηματικά πολύ δύσκολη όπως φαινόταν και αποδείχθηκε. Δύσκολα την αποδέχθηκαν και οι παίκτες του στοιχήματος.

Πολύ μεγάλα κεφάλαια στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Το σημείο που πιεζόταν όλη την εβδομάδα, άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο ήταν το διπλό του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε στον ΟΠΑΠ από το 1,45, υποχώρησε και σταθεροποιήθηκε στο 1,40 και πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση έπεσε στο 1,35. Προφανώς πολύς κόσμος ήθελε να ακολουθήσει το ρεύμα που σημαίνει νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Την ώρα που ο βασικός πάροχος του στοιχήματος στην Ελλάδα έριχνε το εν λόγω διπλό στο 1,35, το ανταλλακτήριο της betfair το ανέβαζε στο 1,62! Τεράστια η διαφορά. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας είχαν αφεθεί περίπου 40.000 ευρώ στο 1-2-Χ και το 61% αυτών περίμενε επικράτηση των φιλοξενούμενων. Μόλις το 13% ήθελε άσο. Τελικά παίχτηκαν 340.000 ευρώ στη βασική αγορά και τα περισσότερα χάθηκαν, καθώς ούτε η διακύμανση του σκορ βοήθησε τους παίκτες στο live.

Ήταν όντως επίφοβος ο άσος

Κάναμε πολλή κουβέντα χθες για το αβέβαιο του αποτελέσματος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο μικρός άσος του 1,33 έμεινε ακλόνητος στον ΟΠΑΠ και είχε προτιμηθεί και στο εξωτερικό, αν και τη μέρα του ντέρμπι ανέβαινε σταδιακά φτάνοντας μέχρι και στο 1,51 στο ανταλλακτήριο. Γύρω στις 13.000 ευρώ ρίχτηκαν στη φωτιά του, τα 8.000 στον άσο. Και στο φινάλε η μπάνκα έγραφε 261.000 ευρώ. Τα περισσότερα χαμένα αφού η πλειονότητά τους κατατέθηκε μετά το γκολ του Φορτούνη. Το γεγονός ότι αρκετοί προτίμησαν τα λίγα γκολ, περιόρισε ως ένα βαθμό το πρόβλημα (58.000 ευρώ στα Under / Over).

Η ΑΕΚ και οι υπόλοιποι

Από εκεί και πέρα, ο χαμηλός παντού άσος της ΑΕΚ συγκέντρωσε κάτι παραπάνω από 100.000 ευρώ (τα under / over περίπου 60.000 ευρώ). Ο Ατρόμητος πήρε μόλις 40.000 ευρώ, με τους περισσότερους να θεωρούν επίφοβο το πρώτο σημείο και στον αγώνα του Περιστερίου.

Στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ είδαμε 51.000 ευρώ στο φινάλε (περίπου 47.000 ευρώ στο under) και στο Πλατανιάς – Λαμία το ποσό ίσα που άγγιξε τις 50.000 ευρώ (22.000 ευρώ στα γκολ).

Από τη συνάντηση του Λεβαδειακού με τη Λάρισα δεν έχουμε οικονομική εικόνα, αφού πέραν του ΟΠΑΠ σπανίζουν οι εταιρείες που προσφέρουν αγώνες της ΑΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ