Tο «εγώ» του «κορυφαίου»,  το έσωσε ο Ματίας Ιγκλέσιας

Tο «εγώ» του «κορυφαίου», το έσωσε ο Ματίας Ιγκλέσιας

Το 7+3=10 από τον Αργεντινό που γλίτωσε τον «ρέφερι-δημιουργό» από ασύλληπτο κάζο

Να τον χαιρόμαστε τον «κορυφαίο», και κάποια στιγμή να τον δούμε και εκεί που αξίζει. Στο Μουντιάλ της Τροχαίας για παράδειγμα. Τελικό να σφυρίξει, o Τάσος με την ανώτερη διεθνή καριέρα από τον Σάκη Ρουβά. Γιατί αυτός ο γίγαντας κάποια στιγμή θα πρέπει να δικαιωθεί. Την πήρε την διαιτησία… ταπεινή και την μετέτρεψε σε κάτι υπερβατικό. Σε μια κατάσταση «ότι μου καπνίσει, και ότι βοηθά το προφίλ μου».

Στο χωρίο μου θα την έλεγαν διαιτησία του κάνω ότι γουστάρω στον βωμό των δημοσίων σχέσεων, αλλά που να ξέρουν και αυτοί οι χωριάτες από μπάλα. Αυτοί θα μας πουν πόσα λεπτά καθυστέρησης θα κρατήσουμε στο Αστέρας-ΠΑΟΚ 2-1; Εμείς αποφασίζουμε. Επτά λεπτά. Και άμα δεν φτάσουν γιατί όχι να μην επιτρέψουμε και κάτι παραπάνω. Αν ξέρει αριθμητική; Μάλλον, όρκο δεν παίρνουμε αλλά υποθέτουμε ότι τα βασικά τα γνωρίζει. Πως λοιπόν επτά λεπτά «κορυφαίε» μου;

Πως ανοίγεις… τρίτο ημίχρονο στο οποίο επιτρέπεις στον Πρίγιοβιτς να κερδίσει πέναλτι στο 96΄; Αλλοίωση αποτελέσματος θα είχαμε αν δεν ήταν ο «κοιμισμένος» που λένε και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, στον πάγκο. Εκείνος που ξέχασε και μετά το 2-2 σε θέση σέντερ φορ τον Βαρέλα ανοίγοντας το γήπεδο; Και βέβαια αν δεν ήταν ο Ιγκλέσιας να σημαδέψει σωστά στο 97΄και να αποκαταστήσει την τεράστια αδικία, που έφερε από το πουθενά η απόφαση σου για τη διεξαγωγή… τρίτου ημιχρόνου σε παγκόσμια πρωτοτυπία.

Α, τώρα που το σκέφτομαι: Παίξει κανά Τζόκερ που είναι και της… παράταξης. Διότι πριν από όλα αυτά, σε έσωσε ο επόπτης σου στη φάση του ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα. Αν δεν ήταν αυτός, ετοιμαζόσουν να πας στη σέντρα. Και ξέρεις πιο είναι το πιο παράξενο; Ότι όλοι αυτοί σε έσωσαν από τους… φίλους σου. Εκείνους που έχουν τη συνήθεια να στέλνουν τους «παράξενους» στα τρένα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ