Στη Λεωφόρο Ιβάν ποιοι…φοβήθηκαν;

Στη Λεωφόρο Ιβάν ποιοι…φοβήθηκαν;

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης...εμφανίστηκε έξι μέρες μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα καΙ σύμφωνα με το non paper του δικέφαλου, είπε στους παίκτες του δικέφαλου πως ο Ολυμπιακός φοβήθηκε να παίξει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης δεν είχε μιλήσει μετά τα όσα είχαν γίνει στην Τούμπα, με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία από το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που πέταξε οπαδός του δικέφαλου. Αποχωρώντας από το γήπεδο είχε απλά ζητήσει συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας του. Δεν είχε όμως αναφερθεί στον αναμφισβήτητο τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού ούτε στην μη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά, σύμφωνα με το non paper της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ο Ιβάν Σαββίδης, αναφέρεται στα όσα έγιναν στην Τούμπα και τα οποία έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τα όσα υποστήριξε βέβαια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους παίκτες του πριν την αναχώρηση του δικέφαλου για την Τρίπολη, φανερώνουν πολλά πράγματα που έχουν φυσικά να κάνουν και με την επικοινωνιακή τακτική που έχει ακολουθήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την εμφάνιση του, έστω και μέσα από την ομιλία του προς τους παίκτες, έξι μέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας. Όχι μία ή δυο μέρες μετά, αλλά σχεδόν μια εβδομάδα. Από τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διακρίνει κάποιος καμιά διάθεση αυτοκριτικής ή προβληματισμού για τον τραυματισμό του προπονητή των πειραιωτών. Για συγνώμη βέβαια ούτε γι’ αστείο. Αλλά ποια συγνώμη όταν ο ΠΑΟΚ έχει στηρίξει την…υπερασπιστική του γραμμή στην ατάκα περί «αυτοτραυματισμού» του Γκαρθία ή στην καλύτερη από… τραυματισμό από τον γιατρό του Ολυμπιακού!

Ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε ότι για τον ίδιο το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε. Το σκορ μάλιστα θα ξέφευγε σύμφωνα με την σχετική πρόβλεψη του προέδρου του ΠΑΟΚ. Βέβαια οφείλει να επισημάνει κάποιος ότι ματς δεν έγινε και απ’ τη στιγμή που δεν έγινε κανένα σκορ δεν μπορεί να ξεφύγει. Και καλό θα είναι να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι δεν έγινε γιατί οπαδός του δικέφαλου τραυμάτισε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Αλλά προφανώς ο Σαββίδης δεν βλέπει βίντεο και φωτογραφίες, ακούει μόνο τον Κυριάκο Χ2…

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε στους παίκτες του να αφοσιωθούν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά» φέρεται να έχει πει ο μεγαλομέτοχος του δικέφαλου. Αυτό όμως που θα έπρεπε να απασχολεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ είναι το πώς μπήκε στις εξέδρες της Τούμπας το συγκεκριμένο άτομο που τραυμάτισε τον προπονητή των πρωταθλητών.

Αυτό σίγουρα είναι δουλειά με την οποία θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ. Γιατί ο 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν, ακόμα και για ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής. Δεν ασχολήθηκε όμως. Υπάρχουν όμως κι άλλες δουλειές με τις οποίες θα μπορούσε να ασχοληθεί η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα το πώς πέρασε στην κερκίδα το μηχανάκι που όλοι είδαν να «κρέμεται» στα κάγκελα της Τούμπας.

Τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνουν ένα μόνο πράγμα. Ο μεγαλομέτοχος του δικέφαλου δεν θεωρεί πως έγινε κάτι κακό την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. Πως όλα ήταν ωραία και καλά. Ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν τραυματίστηκε, ότι δεν έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Ότι ακριβώς δηλαδή περιγράφει ο «μηχανισμός» διαστρέβλωσης της αλήθειας, που επιχειρείται από τον ΠΑΟΚ αμέσως μετά τον τραυματισμό του 44χρονου τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Εδώ όμως γεννάται κι ένα σημαντικό ερώτημα, από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης κάνει λόγο για φόβο που προκάλεσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στους ερυθρόλευκους. Οι ποδοσφαιριστές της δικής του ομάδας φοβήθηκαν πέρυσι στην Λεωφόρο όταν έφευγαν από το γήπεδο, μετά τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς;

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ